Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 699
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 945
Пример - поръчвам за 100 лв (ако имах пари в картата - примерът е хипотетичен) - връщат ми 80 в профила. Имам купони за 50 % отстъпка; след като съм събрала 40 лв от кредита, поръчвам неща за 80 лв, прилага се купон за отстъпка на 40 лв от 80 - тъй като имам този кредит, поръчката става 0 лв. Събирам си останалите 40лв върнат кредит и продължавам с другите купони.
...И последният да затвори вратата.... Simple Smile Нищо не схващам, но много ви се радвам.

# 946
Имам оферта с 80 лв и аз. Напазарувах си доволно. Отдолу обаче се мъдри един надпис, който не ми е много ясен."Ако сумата бъде възстановена,наградите ще бъдат рециклирани и се прилага 90-дневна забрана за участие". Това как следва да се тълкува? Или надписът е с превантивна цел?

Предполагам, че ако върнеш нещата и ти възстановят сумата, 90 дни няма да изпращат оферти.

# 947
Аз съм връщала от такива поръчки. Както виждате, нямам бан. Grinning
Това с купоните не го сметнах, изгодно излиза, да.

# 948
На мен не ми е излизала такава оферта, ама май по-добре да не излиза, че що пари натръшках за щуротии....

Преди малко си взех това кошче: https://share.temu.com/nwhfeNEl8HA За 19 лв беше, сега е 39 при мен....

ПС: имам предвид, че го взех от бокснау. Утре ще го сглобя и ще дам отзиви.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:18 от Soul Free

# 949
  • София
А от къде ви излизат тези оферти?

# 950
Много дълга тази оферта, 24 часа.

# 951
Тъпото е, че пише “само на тази страница”.

# 952
  • София
Тъпото е, че пише “само на тази страница”.
Може с търсачката на страницата да намериш това, което ти допада. Поне аз успях. Но като цяло рядко правя големи поръчки. Все нещо дребно ми трябва и "към копче пришивам балтон". Simple Smile

# 953
  • Троян
На мен не ми е излизала такава оферта, ама май по-добре да не излиза, че що пари натръшках за щуротии....

Преди малко си взех това кошче: https://share.temu.com/nwhfeNEl8HA За 19 лв беше, сега е 39 при мен....

И аз го чакам същото да пристигне тези дни, заедно с други джунджурийки. Взех го за цели 0,20ст (не че се хваля де), та дори и да не става за нищо, поне няма да ме е яд Wink

# 954
Имам да опаковам една малко по-голяма пратка за връщане и нямам подходящ плик. Може ли в нещо, което намеря? Имам чували за строителни отпадъци. Черни и плътни. Смятам да отрежа до където ми трябва и да опаковам така. Дали би било проблем? По-добре ми се вижда от цветни торбички на Джъмбо (примерно). И звъните предварително на БоксНау да ви отворят по-голяма кутия или като сте пред кутията звъните?

# 955

И аз го чакам същото да пристигне тези дни, заедно с други джунджурийки. Взех го за цели 0,20ст (не че се хваля де), та дори и да не става за нищо, поне няма да ме е яд Wink

Eхееее....такава цена не ми е попадала на мен.

# 956
Момичета, моите поръчки стоят вече една седмица на освободени от митница и не се придвижват.При вас така ли е?

# 957
  • София
Момичета, моите поръчки стоят вече една седмица на освободени от митница и не се придвижват.При вас така ли е?
И при мен беше така с последната поръчка. Писах на съпорта и те сръчкаха куриера. Но мойта поръчка се мота 1 седмица в Китай. Получих си 10лв кредит, но беше след напомняне и после чаках 11-2 дена, не стана веднага.
Мисля, че китайците имат някакъв празник по това време и сигурно са затрупани с работа.

# 958
  • StZ
И аз не мога точно да осъзная офертите, които получавам.
Последната показана ми се появи, но нещата, от които трябваше да избирам изобщо не ми трябваха и офертата си замина.

Връщат ми парите, кредитите и купона за една поръчана масичка, която изобщо не тръгна + още 10лв.
....и аз няколко часа по-късно поръчах друга
сега ще видим кое как ще бъде - трябва си ми масичка и това е

# 959
Ако имате неща в кошницата, ще ви предложи да включи тях в офертата (с цената, с която са, а не някаква по-различна).

И аз имам три малки поръчки, които се придвижват бавно, но мисля, че ще дойдат в срок.
А за тази, която се бави, ми изпратиха имейл, че ако не я донесат утре, ще ми върнат парите и мога да си я взема, в случай, че някой ден дойде.
Не мисля, че ще я донесат утре, защото нямам съобщение от Спиди, но дори да ми върнат парите, съм разочарована, защото исках този артикул.

Общи условия

Активация на акаунт