Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 720
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 930
Много тъжно (за мен) - получих тази оферта, която връща 80% кредит - при поръчка от 100 лв искаше да ми върне 80, обаче картата с която пазарувам не е зареждана. Днес не ми е удобно да ходя до банка, така че офертата ще си отиде.

# 931
Еееее това е най-яката оферта. Как може??? Аз ползвам Револют и си го зареждам от телефона. Не ходя до никакви банки. Винаги плащам с Револют във всякакви сайтове. Знам ли колко са им защитени, та да ми е спокойно. Дали някой ден ще ми даде и на мен такава оферта 🤣🤣🤣 За това блъскам неща в кошницата, да има 😃 Иначе днес пуснах пак поръчка. Болест.

# 932
Нямам електронен портфейл, не знам как се прави. Все някога ще се наканя и ще си направя, но сега не ми се занимава (заета съм с други неща и има опасност да се замотая).

# 933
Не помня как беше, но следваш стъпките. Не е нещо сложно. Аз плащам и така през телефона на пос терминал. Почти не си нося портмонето.

# 934
Плати с друга карта.

# 935
Не искам - и без това на разни места пише, че е рисково. Тази карта вече е използвана многократно за Тему, ако стане нещо, ще знам, че е заради тях. Предпочитам да не рискувам с други.

Дадоха ми 20% за забавянето на онази пратка, дано да дойде някой ден.

# 936
  • София
Вижте формулата при тази оферта. Grinning
Скрит текст:

# 937
Стисльовци

# 938
Здравейте , някой да е поръчвал през сайта  памучно шалте за спалня и да е доволен от покупката ?

# 939
Преди малко ми се падна тази оферта, за пръв път. Но се чудя кое е по-изгодно, да ползвам тези купони за 400 лв, или нея? Имам още 3 часа за размисъл.
ВаняК? Ти как мислиш?

# 940
https://share.temu.com/TrC3uYZ5XbA
Това съм показвала,доста ми допада, с купони е доста изгодно

# 941
Офертата е супер, защото след като се използва и се събере върнатият кредит, може пак да се използва с купони - накрая при всички положения ще има голямо спестяване.
Пример - поръчвам за 100 лв (ако имах пари в картата - примерът е хипотетичен) - връщат ми 80 в профила. Имам купони за 50 % отстъпка; след като съм събрала 40 лв от кредита, поръчвам неща за 80 лв, прилага се купон за отстъпка на 40 лв от 80 - тъй като имам този кредит, поръчката става 0 лв. Събирам си останалите 40лв върнат кредит и продължавам с другите купони.

# 942
Преди малко ми се падна тази оферта, за пръв път. Но се чудя кое е по-изгодно, да ползвам тези купони за 400 лв, или нея? Имам още 3 часа за размисъл.
ВаняК? Ти как мислиш?

За 80% връщане на кредит ли? Според мен това е топ офертата. А, и както каза Петя, при събрания кредит, ако ползваш и купони, става още по-изгодно.

# 943
Имам оферта с 80 лв и аз. Напазарувах си доволно. Отдолу обаче се мъдри един надпис, който не ми е много ясен."Ако сумата бъде възстановена,наградите ще бъдат рециклирани и се прилага 90-дневна забрана за участие". Това как следва да се тълкува? Или надписът е с превантивна цел?

# 944
Аз чак табличка си направих😀, наистина, най добрата е. Стига цените в списъка за първоначална покупка да не са х2, х3 умножени.

Общи условия

Активация на акаунт