SUPERNATURAL forevermore

• 10 469
  • 452
  •   1
Отговори
# 90
  • Свети Влас
Аз се мъчих със Семейство Уинчестър, голяма мъка... Иначе пак ще подхвана Дневниците на вампира, Истинска кръв и мисля да гледам Игри на тролове.

# 91
Как ще му отива да е лош....
Такъв мъж...🥰😍🥰😍

Абе не разбрах жертва ли ще го играе или убиец. Ама май убиец. На инглиш беше, на работа трябваше да ходя и не дочетох хубаво.
Ще разберем.

Игри на тролове и аз бих гледала Stuck Out Tongue Winking Eye
Не съм. Троновете два пъти иначе

# 92
Ей, сега само и троновете ми липсват..
Гледат ми се стари сериали, сещам се за Penny Dreadful и Under the dome. Добре, така или иначе трябва да лежа повече докато родя.Joy

# 93
  • Вестерос
Досаждат ми на ЛС, затова ги забраних.
Ще си дам малко почивка, реших да не си губя профила, така или иначе напоследък върша сума ти неща и рядко ми остава време за форума.
Иве и аз те търсих да видя как си, да ти честитя рд, че не съм, изтървала съм темата и да ти честитя и бебчето :*

Дъ Стрейн трябва да ог гледам, навремето гледах първи епизод и викам по-нататък и не дойде това.

Гледайте Silo!!

# 94
Тиф, благодаря!
Гледай го, много е хубав.

# 95
  • Вестерос
Ще го потърся по платформите, аз гледам вече главно в макс, нетфликс и скай. Почти не тегля.

# 96
Ивенце Heart
Стой си тук с нас, мила! Блокираш и готово.
Иначе с кого ще точа секрети по Котьо? Другата година излизат цели два сериала с него: първо "Criminal" (за който не знам много) и трети сезон на "Monsters", където ще играе Ед Гийн. Точно тези човешки девиации ми идват в повече, но ще гледам заради Него.
В момента съм в почивка от сериали, с изключение на "Yellowstone", за който страдам, че свърши.
А нашите свръхестествени момчета нещо няма с какво да ме зарадват. "Walker" го зарязах, "The Boys" също не успя да ме задържи. Ще чакам "Countdown" с Дженсън.
Ех, защо не снимат някой хубав филм? За сюжета претенции нямам, само да е от тези с точки, ограничения за години и подобни благинки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
Но да вмъкнат и Котьо, ако ще да няма реплики да се разхожда гол, не искам много, нали?
Пълна досада е, за една седмица ме побъркаха.

# 98
Съгласна съм да е гол, но не и да се лишим от гърбоизвиващия глас Котьов. Особено ако е със строг тон Stuck Out Tongue Winking Eye
Ивенце Hug
Неприятно е, но поне в нета имаме лесни инструменти за противодействие. Нека не позволяваме на единици да съсипват цялостно позитивното преживяване.

# 99
Като ги забраних е друго.
Напоследък ми е едно криво, а причина няма, хормоните са, знам....

Не искам да съм нагла, иначе гласът, да...🥰

# 100
Не давам да ти е криво! Hug
Помощта идва,

направо тича:

Joy

# 101
Казвам ти....умирам на дивана.
Това е съвършен мъж, гледаш и ревеш.
Искам го за аватар. Сега ще се пробвам.

Срам, не срам, ама гледам и си мисля един път да ми падне бе, само един. Ама дали ще ме ще. 🤣🤣🤣
То оттук само лисицата ме е виждала на снимка.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 18:06 от Ивекс

# 102
# 103
Не знам, аз Чарлито не си го представям в роля на сериен убиец, но е добър актьор.
Ще видим.
Ако изпитам желание да съм му жертва, значи не играе добре Joy
Но пък като му знам на Гийн жертвите, пак не се класирам и съм в безопасност Joy

The Boys го гледам заради мъж ми.
Плакнем очи, какво да направя, човещинка.
Интересното е, че Боби също играе и го раздава голяма политическа фигура и играе с името в което е в Свръхестествено Joy
Дженсън май ще се завръща в следващия сезон.
Абе откачен сериал, на моменти извратен.
Не бях гледала такива неща ей.

# 104
Аз Чарли си го представям по много начини. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт