SUPERNATURAL forevermore

• 10 468
  • 452
  •   1
Отговори
# 75
Досаждат ми на ЛС, затова ги забраних.
Ще си дам малко почивка, реших да не си губя профила, така или иначе напоследък върша сума ти неща и рядко ми остава време за форума.

Блокирай ги такива.
Ама щом си решила. Не ни зарязвай завинаги.

И на мен ми се  е случвало.
Един кукувец си правеше акаунти да ме тормози и досажда и забраних временно всички лс-та.

---

Идилия Kissing Heart

# 76
Сладури Kissing Heart

# 77
Елорка, то ми писна, питат те за нещо и изведнъж искат пари за болно дете или нещо такова. Другия си търсил жена, викам добре , намерихме се и аз си търся мъж. 🤣

# 78
Елорка, то ми писна, питат те за нещо и изведнъж искат пари за болно дете или нещо такова. Другия си търсил жена, викам добре , намерихме се и аз си търся мъж. 🤣

Леле, на лс ти искат пари?
Блокирай. Това не ми се е случвало.
Вчера блокирах един на вайбър. По някаква причина не помня каква съм му дала тук номера си.
Явно е имало повод, някакъв друг.
Женен и си търси любовница Joy
Не е първия случай. Сиктердосвам, не съм от най-милите същества като ме издразнят.
Но редовно като списвам, някакви потребители от мъжки пол почват да ми досаждат да сме се виждали.
И женени и дърти, всякакви.
Но има и читави, лафим си по съвсем други теми. Те са готини, не досаждат да се виждаме, просто си пишем по разни теми по които из форума пишем.
Не им обръщай внимание. Просто им казвай, че не желаеш нито да се виждаш, нито да си пишеш.
Ако не стоплят, блокираш.
Много луди има, много.

# 79
И аз се чудя, аз не съм активна , но както казва мъжът ми всички луди тебе те намират.Joy

# 80
И на мен луди ми се лепят Joy

# 81
🤣🤣🤣🤣🤣

Навън ме намират, камо ли във форума.🤣

# 82
🤣🤣🤣🤣🤣

Навън ме намират, камо ли във форума.🤣
Спри да ги шляпаш по дупето Joy

# 83
С тия нямам проблем. Joy
Почнах да гледам 15 сезон, мъка...

# 84
А зсъм на 4ти в момента. Наизуст ги знам, особено до 5-ти сезон. Тази Руби, майкооо, помня като го гледах за пръв път направо се ошашках. Joy

# 85
И аз така, вкл. и 5-ти. Най-скапаният сезон за мен беше този с левиатаните , 7-ми мисля.

# 86
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
15ти сезон си е мъка 😭

7ми го проспах половината, по обективни причини.

Също, тия хора са си все така луди 😁

# 87
Ей така нарочно го пуснах, на 6 епизод съм.
След това почвам Синове на анархията, бая сезони са, но ще го гледам, мъжът ми ме яде от години за този и за American horror story, тия още по-зле 12 сезона, ама квото такова.
А.. мислех да почна да гледам първите 3 сезона на дневниците, но си разчиствах лаптопа и видях The Strain, гледам още малко нашите и ще го гледам пак, много як сериал.

# 88
The Strain ми е един от любимите.
Но и  книгите съм ги чела три пъти.
Рядко се случва да прочета първо книги, после да гледам сериал и да нямам нищо против промените в сериала.
Синовете също ми се гледат пак.

А Чарли Хънъм ще участва в 3 сезон на Монстърс, май ще играе сериен убиец.

Американската история гледах до към 4 сезон, после нещо ми омръзна.

# 89
Как ще му отива да е лош....
Такъв мъж...🥰😍🥰😍

Общи условия

Активация на акаунт