Войната в Украйна 3

• 775 929
  • 17 711
  •   6
Отговори
# 14 280
Доста общо има с темата. А и явно не е общизвестен факт, поне не е достатъчно известен в дълбочина на някои пишещи тук.  Не е известно и, че реформата от 1861  е формална.
Руската свобода винаги е била относително понятие, а руските "освободителни" войни никога не са били такива.

# 14 281
Anqelique в статията няма никакви доказателства. Особено как прерязал въжетата и после пълзял, с прерязано гърло!
Поне сянка на съмнение не ти ли мина? Не съм толкова лековерна.
Аз също мога да намеря подобни материали за зверствата на украински бойци.
Има ги с хиляди в нета.
Много добре знаем че за подобни материали работи цяла армия специалисти.

Карта на бойните действия за 26.08.2025
Харесвам този канал, много ясно и разбираемо посочва промените по фронтовата линия.
https://www.youtube.com/watch?v=PEl5UkCT7io

# 14 282
  • София
Anqelique в статията няма никакви доказателства. Особено как прерязал въжетата и после пълзял, с прерязано гърло!
Поне сянка на съмнение не ти ли мина? Не съм толкова лековерна.
Аз също мога да намеря подобни материали за зверствата на украински бойци.
Има ги с хиляди в нета.
Много добре знаем че за подобни материали работи цяла армия специалисти.

Карта на бойните действия за 26.08.2025
Харесвам този канал, много ясно и разбираемо посочва промените по фронтовата линия.
https://www.youtube.com/watch?v=PEl5UkCT7io
Има видео, не статия. Гледай го или може да си го направил сам, за да обвини расеюшку?
https://www.youtube.com/watch?v=bhJvPbzpEc8

Дай ги тия твоите видеа, та най накрая да ги видим зверствата на украински военни.

# 14 283
На мен украинците започнаха да ми приличат на хазартно зависими! Наливат в ротативката всичко с надеждата в крайна сметка да спечелят.
Но не знаят кога да спрат, та наливат ли наливат а резултатът е че ще загубят къщата

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 13:30 от borosbg

# 14 284
Зверствата на украинските военни са горе долу събрани около факта, че пращат пленени руски военни на съд. Чиста загуба на ресурси, куршумите са много по-евтини

# 14 285
Поклонничеството пред Русия ни е в кръвта. С това сме известни в Европа. Не казвам в света, защото на света не му пука за нас

# 14 286
Не виждам русофилите да проявяват признателност към някоя друга държава. Например, украинци са загинали за освобождението на България, но мечтата на русофилите е Украйна да се затрие като нация.

# 14 287
Не виждам русофилите да проявяват признателност към някоя друга държава. Например, украинци са загинали за освобождението на България, но мечтата на русофилите е Украйна да се затрие като нация.
И каква ще им е файдата на тези твои познати русофили, ако тази им мечта се сбъдне? Какво им пречи толкоз украинската нация?

# 14 288
Тръмп отговори на Лавров за "нелегитимността" на Зеленски: Пълни глупости!

В неделя, в интервю за NBC News, Лавров заяви, че Москва е готова да се срещне със Зеленски, но когато става въпрос за подписване на правни документи, „всеки трябва да има ясно разбиране, че подписващата страна е легитимна“. Лавров отбеляза, че според украинската конституция „Зеленски не е такъв в момента“.

Във вторник, на заседание на кабинета на американската администрация в Белия дом, журналисти помолиха специалния пратеник на президента на САЩ Стив Уиткоф да коментира изявлението на Лавров. Вместо Уиткоф, самият Тръмп отговори на въпроса.

„Стив можеше да отговори, но и аз мога да отговоря. Няма значение какво казват. Всички позират. Всичко това са глупости“, каза Тръмп. След това президентът на САЩ попита Уиткоф дали има друг отговор.
„Съгласен съм с вас“, отговори специалният пратеник.

Източник:  https://fakti.bg/world/996155-tramp-otgovori-na-lavrov-za-nelegi … ki-palni-gluposti

# 14 289
Заблуден боен дрон, вероятно украински, се разби и експлодира в съседната на Русия Естония без да причини жертви, предаде Франс прес, като цитира изявление на властите на тази балтийска държава, която е твърд съюзник на Украйна.
"Въз основа на много предварителни данни имаме основания да смятаме, че това е бил украински дрон, насочен към цели на руска територия", каза пред медиите генералният директор на естонската служба за вътрешна сигурност Марго Палосон.

Т.е. очакваме задействане на прословутия чл. 5 от Договора за създаване на НАТО и унищожаване на украинските възможности за използване на дронове... още повече, че има арестуван украинец за взривяването на инфраструктура на страна-член на НАТО.

# 14 290
  • софия
Колко сте "забавни" 🤡 Дали да припомняме за заблудени руzки дронове в Полша?
Започнете да помните неизбирателно.

# 14 291
  • София
Заблуден боен дрон, вероятно украински, се разби и експлодира в съседната на Русия Естония без да причини жертви, предаде Франс прес, като цитира изявление на властите на тази балтийска държава, която е твърд съюзник на Украйна.
"Въз основа на много предварителни данни имаме основания да смятаме, че това е бил украински дрон, насочен към цели на руска територия", каза пред медиите генералният директор на естонската служба за вътрешна сигурност Марго Палосон.

Т.е. очакваме задействане на прословутия чл. 5 от Договора за създаване на НАТО и унищожаване на украинските възможности за използване на дронове... още повече, че има арестуван украинец за взривяването на инфраструктура на страна-член на НАТО.
Може най накрая, ще започнат да свалят дрони и ракети които летят по Украйна през территории на Балтийски държави, Румъния. А то някак си странно по да пропускат, а от да уничтожават. Ще е помощ за рф. Тук по скоро проблема е руски РЕБ, който успя да отклони от курс украински дрон към территория на Естония. А може и да се окаже дрон да е на рашка и както в случая с Полша преди години бяха казали, че ракета била украинска, а не руска. Защото иначе трябва да има реакция от НАТО. А то е само четири букви.

# 14 292
Цитат
Унгария: ЕК се прострелва сама в крака, като мълчи за ударите по тръбопровода „Дружба“

В интервю Сиярто заяви, че президентът на Украйна Володимир Зеленски  „открито, грубо и безсрамно заплашва“ Унгария, говорейки, че, ако Будапеща не заеме проукраинска позиция, както настояват Брюксел, Европейската народна партия и влизащата в състава ѝ унгарска партия ТИСА, тръбопроводът „Дружба“ ще бъде подложен на атаки.
https://www.dnes.bg/a/2-svyat/690838-ungariya-ek-se-prostrelva-s … boprovoda-druzhba

# 14 293
Следващия руски дрон у нас чакайтв с хляб и сол.

# 14 294
На мен украинците започнаха да ми приличат на хазартно зависими! Наливат в ротативката всичко с надеждата в крайна сметка да спечелят.
Но не знаят кога да спрат, та наливат ли наливат а резултатът е че си губят по

Това не е ли всъщност руската военна стратегия, удряй по градове и села, пък каквото уцелиш, все ще има жертви.

Общи условия

Активация на акаунт