Войната в Украйна 3

• 773 066
  • 17 651
  •   7
Отговори
# 15 075
Какъв цирк, още няма заключения от официална експертиза, ама у нас от вчера вече е излязла и циркулира в най-различни сайтове, че дроновете са украински. И като по съвпадение всички започнат с дроновете в мн.ч, пък надолу се говори основно за 1.

# 15 076
  • София
А, цирк. Циркът беше първия ден, когато навсякъде гръмна новината, че дроновете са руски.
Сега даже е тихичко по сайтовете.

# 15 077
  • София
В Киев ще бъде открит постоянен офис на Европейския парламент — председателят на Европейския парламент Роберта Мецола

Семейства от Мариупол биват депортирани в Сибир.
Чеченците – тези, които изнасилваха и убиваха жителите на Мариупол – биват преместени... не, не в Сибир, а в Мариупол.
„Кметът“, назначен от Русия в окупирания Мариупол, Антон Колцов, твърди, че това е просто „нормален миграционен процес“.
Наистина много уверено звучи в интервю, чак си вярва, че искат хората в Сибир.
Окупацията не е „нормална миграция“. Това е заличаване и заместване.

# 15 078
Всъщност някои хора явно не умеят да четат с разбиране.
Става дума за 2 отделни случая. В единият обвиняваха руснаци, че са шпионирали с дрон правителствена сграда в Полша, а то се оказаха двойка тийнове украинец и белорускиня, които са си играли с дрон.
Другият случай е за руските дронове навлезли от към Украйна в Полша, тогава обвиниха руснаците че са ударили пенсионерски дом, но се оказа че домът е ударен от дефектирала ракета въздух въздух изстреляна от ф16. Днес Туск се опитва да замаже нещата, като казва че руснаците били виновни...
А вече дали дроновете са били наистина руски или са украинска провокация.. 50/50.съм, няма да е първата провокация от украинска страна

# 15 079
Еми не знам, техните пропагандатори по телевизиите в Раша се скъсаха от кеф как ги били изплашили поляците....не ми се вижда да е било провокация от Украйна това. А и каквото и да е - ако нямаше война в Украйна, нямаше да има грешки на F 16 , отломки, дронове и всякакви такива ситуации на територията на НАТО.

# 15 080
Алексей Навални е бил отровен. Това обяви съпругата му Юлия Навалная. Взети са биологични проби от съпруга й, които са изследвани в две независими лаборатории. Заключението и на двете е, че Навални е отровен.

https://bntnews.bg/news/aleksei-navalni-e-bil-otroven-saobshti-v … -1356194news.html

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 18:24 от Diorela

# 15 081
Да, да си дойдем на думата:
https://faktor.bg/polsha-razsledva-dali-sobstvena-raketa-e-udari … -na-ruski-dronove

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:29 от Moderator1

# 15 082
Цитат
За мен това са претъпления - удари срещу град, в близост до атомна централа, обстрел на православен храм.
Войната е на хунтата на Зеленски срещу народа и православието.

Пак си се объркала. Не помниш ли кой атакува атомната електроцентрала в Запорожие?
Хунтата на Путин, искаш да кажеш.

# 15 083
  • София
И защитниците на православието :

https://www.bbc.com/news/world-europe-66281027

Не беше толкова отдавна, че да се забрави.

# 15 084

Руснаците са набожни, толкова колкото и българите по време на комунизма. Изключително суеверни. Дай им баба Ванга и са доволни. А този наратив православни-католици/изток-запд е част от пропагандата.

# 15 085

Такива защитници на православието и славянството са, че вкараха чеченски ислямисти да колят православни християни, които на всичкото отгоре са и истински славяни, за разлика от москалите.

# 15 086
За Навални си се знаеше от всички, че е отровен.
Въпросът е кой го отрови?
Путин, който щеше да го освободи или британски агенти (свързани с адвоката му), за да му запушат устата.

# 15 087
За Навални си се знаеше от всички, че е отровен.
Въпросът е кой го отрови?
Путин, който щеше да го освободи или британски агенти (свързани с адвоката му), за да му запушат устата.

Ейййй, по гръб не падате. Британските агенти чак до затвора стигнали за да го отровят... Ми тогава защо руснаците мазаха, а не ги изобличиха? Нали му правиха аутопсии? Отровен е твърдо от руснаците. Но дали по заповед на Путин, или по инициатива на някой по-ниско в йерархията  - това е дилемата.

# 15 088
  • София
Еми не знам, техните пропагандатори по телевизиите в Раша се скъсаха от кеф как ги били изплашили поляците....не ми се вижда да е било провокация от Украйна това. А и каквото и да е - ако нямаше война в Украйна, нямаше да има грешки на F 16 , отломки, дронове и всякакви такива ситуации на територията на НАТО.
Ехе, пуснаха ли вече канали от раша в България, да не взема да изпусна нещо? Нали ги бяха забранили?
Два варианта - или си в раша, или тука са пуснали рашките канали. Кое от двете е?

# 15 089
Руско-беларуски военни учения Запад 2025 приключиха. Вероятно от страх заради засиленото военно присъствие на НАТО в близост.

Общи условия

Активация на акаунт