Войната в Украйна 3

• 778 006
  • 17 793
  •   8
Отговори
# 17 760
Русия ще е тази, която ще плаща. Wink
Който чупи - купи.
Не зная колко и дали ще плати Русия, но Европа (и ние в това число) яко ще плащаме.

# 17 761
  • София
Какво ще плащаме? Взимаме руските пари в Европа и ги даваме на жертвата.

# 17 762
Русия ще е тази, която ще плаща. Wink
Който чупи - купи.
Не зная колко и дали ще плати Русия, но Европа (и ние в това число) яко ще плащаме.

Хамериканците като плащаха за съветския лен-лиз после станаха супер икономика.

# 17 763
Не съм чувала победилият да плаща, ама няма проблем, пишем си.

# 17 764
Прав си Украйна няма да плаща.

# 17 765
И какво като си плащаме?
То е същото като да плащаш за образование, здравеопазване, полиция ..
Не е приятно да ти вадят пари от джоба, но никой не отива да живее на самотен остров, за да си спести 30 процента от заплатата.
Предпочитаме да даваме пари, но и да имаме някаква сигурност.
Като има човек лош и крадлив съсед, ще дава и за охрана.
Не е приятно, но по-приятно ли е някой да ви разбие къщата.
А парите, които се дават на бежанците и пострадалите от война, са най-добре дадените пари. Христос го е казал, че ако нахраниш нуждаещ се, все едно него храниш
Темите за отслабване са най-големите във форума, по аптеките всеки втори купува метформин, ама като ви чета тук, направо си мисля, че българите умираме от глад.
Колкото и да платите, над вас не падат бомби, не сте гладни и жадни, и не мръзнете.
Баси мрънкането в тази тема за пари, пишете ми лично съобщение, ще ви пратя ако сте толкова закъсали.
Сериозно го казвам.

# 17 766
Не съм чувала победилият да плаща, ама няма проблем, пишем си.

Кого ще е победила Русия? Европа или Украйна?  И ако не е Европа, а парите са в нея, на каква база ще иска да и се плаща? Или как ще застави Европа?

# 17 767
И какво като си плащаме?
То е същото като да плащаш за образование, здравеопазване, полиция ..
Не е приятно да ти вадят пари от джоба, но никой не отива да живее на самотен остров, за да си спести 30 процента от заплатата.
Предпочитаме да даваме пари, но и да имаме някаква сигурност.
Като има човек лош и крадлив съсед, ще дава и за охрана.
Не е приятно, но по-приятно ли е някой да ви разбие къщата.
А парите, които се дават на бежанците и пострадалите от война, са най-добре дадените пари. Христос го е казал, че ако нахраниш нуждаещ се, все едно него храниш
Темите за отслабване са най-големите във форума, по аптеките всеки втори купува метформин, ама като ви чета тук, направо си мисля, че българите умираме от глад.
Колкото и да платите, над вас не падат бомби, не сте гладни и жадни, и не мръзнете.
Баси мрънкането в тази тема за пари, пишете ми лично съобщение, ще ви пратя ако сте толкова закъсали.
Сериозно го казвам.
Боже, божие....

# 17 768
Боже, боже, ама десетилетия не плащахме, а очаквахме САЩ да ни пази. И какво стана? В САЩ дойде един луд, който предаде Запада, а Путин ни гледа отвисоко, понеже нямаме много ядрени ракети. Сега се налага да се компенсира.

# 17 769
Все пак говорите с хора за които за всяко "бъркане в джоба" е виновна Европа. За тях Украйна трябва да се предаде безпрекусловно защото смятат, че така ще получават повече пари. Накак си

# 17 770
Мнозина и не смятат, просто го използват за довод, защото не върви да кажат, че обичат Русия, а това минава за загриженост.

# 17 771
  • София
Особенно се интересува за справедливия мир как точно си ги представяте нещата.

Като 30.4 1945 г.

И без това си е в бункера. Simple Smile

# 17 772
Ако ви се гледа как живеят сега гражданите на “великата” руска империя,  препоръчвам ви  документалният филм “Mr. Nobody Against Putin".
Филмът, който е в две части, е заснет от руски учител живеещ в град в Урал. Той заснема промененото ежедневие в училището си след началото на войната и изпраща тайно своите записи на документалния режисьор Дейвид Боренщайн в Копенхаген. Там филмът е завършен, след като авторът е избягал от Русия.
В резюме: бедност, страх, дезинформация, и “пушечно месо” за фронта.

https://m.imdb.com/title/tt34965515/

# 17 773
Боже, боже, ама десетилетия не плащахме, а очаквахме САЩ да ни пази. И какво стана? В САЩ дойде един луд, който предаде Запада, а Путин ни гледа отвисоко, понеже нямаме много ядрени ракети. Сега се налага да се компенсира.
Ми не. Сега просто ще пълним гушите на едни други, а пазенето ще е никакво.

# 17 774
Друго се сетих днес, почна ли производството на барут.
Урсула вися седем минути над пловдивското летище... Голям страх брахме там, не знам дали си спомняте трагедията със заглушаването и колко беше напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт