Войната в Украйна 3

• 885 506
  • 19 651
  •   10
Отговори
# 4 245
Това което аз чух от пресконференцията на Стармър и Тръмп беше, че засега САЩ няма да им налагат мита. Също така Стармър от името на Краля покани Тръмп и Мелания на посещение във Великобритания, което Тръмп е приел. Така че засега нещата остават добри в за двустранните отношения.

# 4 246
Наталия не става въпрос за ДРГ. И е за ключови селища около пътя за Суджа, не ги интересуват блатата и самата Сумска област.

# 4 247
  • София
Всички са в очакване общо-взето, никой не смее да казва нищо, че Тръмп вчера беше любвеобилен, днес може да е станал с други наклони..
Зеленски вчера съвсем ясно каза, че бизнеса е бизнес, но трябва и да го въртиш с живи хора.

Абуто, сам за човек се броиш...

# 4 248
И аз не знам за какво е отишъл Зеленски там. Оръжия няма да има, тази простотия с полезните изкопаеми е или неизгодна, или безполезна за Украйна. Няма какво да спечели, освен да хвърля димки и да печели време. Дано само се прибере жив и здрав, че вече всичко очаквам от новия световен ред.
До този момент Зеленски се е доказал като способен да лавира и да спасява при безнадеждни ситуации, да видим какво ще се случи този път.

Тръмп е руски агент. Едва ли някой държавен ръководител се съмнява в това и едва ли някой очаква от него друго, освен защита на Русия и удари по противниците й. За никакъв бизнес не става дума. Така че според мен всички се занимават само с едно: ласкаене на егото му, минимизиране на щетите и печелене на време.

# 4 249
Разбира се, че трябва да отиде.
Най-малкото да се опита да получи и други гаранции.

Spensa, въобще не си разбрала диалога за Сумска.
Но няма значение, това не е важно.

# 4 250
А Путин е американски агент, защото какъв друг би нападнал Украйна.

# 4 251
Тая теза че руснаците не нападат си е ваша

# 4 252
Лошадь Лавров цяла година от началото на.войната повтаряше, че никого не са нападали. Той отдавна смени плочата.

# 4 253
Поне се държи като такъв.
Иначе няма съмнение, че при визитите му в Москва са се случвали разни неща, каквито и с други, не е единствен.

Колкото до нашата еманципация от САЩ, може да не се наложи, ако там нещата тръгнат в нормалния си ход, след като му изтече мандата. Ако вземе да се окопава за доживотна власт, тогава вече трябва да се притесняваме.Надявам се все пак американците да не го допуснат.

# 4 254
Скрит текст:
Иначе няма съмнение, че при визитите му в Москва са се случвали разни неща, каквито и с други, не е единствен.

Колкото до нашата еманципация от САЩ, може да не се наложи, ако там нещата тръгнат в нормалния си ход, след като му изтече мандата. Ако вземе да се окопава за доживотна власт, тогава вече трябва да се притесняваме.Надявам се все пак американците да не го допуснат.
Това са четири години време, за три години война видяхме колко неща се промениха. Тръмп е като тайфун, където мине, внася хаос, нестабилност и несигурност.
Може да е добър и полезен за САЩ и американците, но за сметка на останалите.

# 4 255
Скрит текст:

Това са четири години време, за три години война видяхме колко неща се промениха. Тръмп е като тайфун, където мине, внася хаос, нестабилност и несигурност.
Може да е добър и полезен за САЩ и американците, но за сметка на останалите.

Хайде да не се залъгваме по празните му приказки, че Америка ще е над всичко. Единствените за които той е добър и полезен са богаташите които го подкрепят. Хубавото е, че даже и неговите заблудени гласоподаватели не са имунизирани от неговите изстъпления.

# 4 256
Предполагам, че Тръмп ще се освести много преди края на мандата. Удари с разните мерки и собствените си избиратели. Важното е не какво говори, а какво прави.
Справка - Ама казал ли съм, че Зеленски е диктатор?

# 4 257
Цитат
Е да, мандатът на откачалката току що започна. Не се знае и дали няма да е трайна тенденция.

Няма спор, че трябва да се предприемат мерки и виждаме, че вече започват, ще отделяме кинти, ще се въоръжаваме. Какъв друг изход имаме.
Не знам, вярвах, че дипломацията е най-разумния начин за разрешаване на конфликти, в случая за слагане край на войната, но се оказа, че не е така.

# 4 258
Предполагам, че Тръмп ще се освести много преди края на мандата. Удари с разните мерки и собствените си избиратели. Важното е не какво говори, а какво прави.
Справка - Ама казал ли съм, че Зеленски е диктатор?

Това ще стане, ако не е политика на част от американския елит, който просто използва Тръмп за ракета носител.
Мен ми намирисва, че си има цяла група богаташи и политици, който стоят зад подобна политика. Разговори за подобен завой има от доста години.
Днес Мъск е хвалили Ванс, че ще е следващия президент.

# 4 259
Цитат
Е да, мандатът на откачалката току що започна. Не се знае и дали няма да е трайна тенденция.

Няма спор, че трябва да се предприемат мерки и виждаме, че вече започват, ще отделяме кинти, ще се въоръжаваме. Какъв друг изход имаме.
Не знам, вярвах, че дипломацията е най-разумния начин за разрешаване на конфликти, в случая за слагане край на войната, но се оказа, че не е така.

Това не е конфликт, а унищожителна и пълномащабна война! Даже и Татяна Ваксберг потвърди целта на Русия-унищожаването на Украйна! С какви преговори това ще се преодолее???

Общи условия

Активация на акаунт