Войната в Украйна 3

• 884 311
  • 19 628
  •   4
Отговори
# 4 305
Шизофрения от най–високо ниво от САЩ – президент и вице. Това ли е в момента "най–великата" нация?

# 4 306
  • софия
Заленски иска мир и гаранция за него.

Няма проблем, нали Путин иска мир, изтегля се и готово.
Така, така. Ама никой няма претенции към ботокс мен, все Зеленски виновен. Все от него зависи.

# 4 307
Аз не мога да повярвам, че Тръмп и Ванс се държаха по такъв махленски начин. Пълни простаци! Нагли и арогантни.

# 4 308
  • София
Ам, когато държавата ти е във война и от теб зависят ужасно много хора, ще го извините, че не ръси пудра захар и цветен прашец.
Умират хора, истински човешки съдби се разбиват, хиляди живота са това.
Да, да идат да видят истината в очите и тогава да лаят тия пудели.

# 4 309
Сложиха го на мястото му.

# 4 310
  • София
Сложиха го на мястото му.
Тук си прав❤
Така се раждат герои Wink

# 4 311
Мале, мале, колко лъжи е изсипал Дачков...

# 4 312
  • София
Хиляди ги определят като булита, извиняват се от името на американския народ.

Чака се отговора на Европа, със сигурност в момента линиите са прегряли.

Тръмп очаквано, праща го да размисли и пак да идва с дълбок поклон в кръста

# 4 313
Аз не мога да повярвам, че Тръмп и Ванс се държаха по такъв махленски начин. Пълни простаци! Нагли и арогантни.

В кой момент са нагли и арогантни? Затова че казаха в прав текст на Зеленски, че като лидер на армия без оръжие не може да решава дали ще има мирно споразумение или не. Ако лидерите с оръжие искат мир, лидерите без оръжие могат да умрат на фронта или да си замълчат. Така като гледам Зеленски е все още жив и не е на фронта да превзема Крим.
Напомниха му, че благодарение именно на САЩ е все още жив и трябва да е благодарен за това и да не застава в този момент на пътя им.

# 4 314
  • София
Цялостното им поведение на висок тон и да казват на някого на млъкне. За монолог си има лични пресконференции, каквото Путя си води вчера.

Педро Санчес, Доналд Туск, Майя Санду - почнаха кратки коментари - Стоим зад Украйна

# 4 315

В кой момент са нагли и арогантни? Затова че казаха в прав текст на Зеленски, че като лидер на армия без оръжие не може да решава дали ще има мирно споразумение или не. Ако лидерите с оръжие искат мир, лидерите без оръжие могат да умрат на фронта или да си замълчат. Така като гледам Зеленски е все още жив и не е на фронта да превзема Крим.
Напомниха му, че благодарение именно на САЩ е все още жив и трябва да е благодарен за това и да не застава в този момент на пътя им.
Не знаех, че да се държиш арогантно, да прекъсваш събеседника си и да твърдиш, че много добре знаеш какво е война, защото я гледаш на телевизора е признак на добро възпитание.
И хем Байдън бил виновен, че Украйна смятала САЩ за съюзник, хем не спряха да крякат, че Зеленски трябва да им е благодарен. Наглеци!

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 22:07 от Acid_Burn

# 4 316
Да, този дето изгони госта си нали ...
На теб ти е смешно, но като се прибере ще плаче.
Когато си отишъл на гости и си 1000 пъти по беден от домакина си и го молиш да ти помогне, не му четеш лекции ...
Европейските страни нямат право без разрешението на САЩ да дават каквото и да е било американско оръжие.
Дори и да разполагат с такова...
Преди малко Зеленски се наигра и беше изгонен, обърка дядовците в бялата къща.

# 4 317
Който може да си го позволи.

# 4 318

Зеленски благодари многократно. И Тръмп не предлага оръжие. Така че САЩ са безполезни за Украйна.

# 4 319
Изгледах видеото и за мен:
-Зленски не предаде Украйна, Зеленски не предаде Европа
- на тръмп дните са преброени, няма такъв срам, няма такъв резил
- и на Зеленски дните са преброени, но това ще бъде по негово желание

Общи условия

Активация на акаунт