Войната в Украйна 3

• 881 351
  • 19 598
  •   4
Отговори
# 4 590
Доста нелепи примери, но както и да е.
Кажете това не на мен, а на американците, които го считат за неуважение и най-вече на тези от Белия дом.

# 4 591
  • София
Путин винаги е с костюм и винаги  поздравява Grinning

# 4 592
В Бъкингам са го приели и без костюм.

По протокол ли е да правиш забележки за облеклото на госта? На радева дали са й мерили полата?

# 4 593
Е, те американците биха счели за неуважение всичко, защото бяха решили да се заяждат.
Ако беше с костюм, сигурно щяха да питат защо е син.
Или защо вратовръзката не е червена?
Бой защо си с калпак, бой и защо си без калпак.
Заяждане на дребно.
И не е вярно, че американците толкова държат на облеклото. Напротив, в Европа са много по-големи сноби в това отношение.
Тия мага шапки, дето Тръмп ходи с тях, все едно е докер, а не президент да не са връх на мода и стил?

# 4 594
Цитат
 Spensa: Е, само не бяхме чели, че е проблем как Зелвнски се облича.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Разбира се, че е проблем!
Да отидеш на официално посещение в БЕЛИЯ ДОМ, да говориш с президента и вицепрезидента САЩ и да си облечен като прошляк е недопустимо. Това показва неуважение и прави много лошо впечатление. Всички други бяха с костюми и вратовръзки.  Американците държат на тези неща. (Dress for Success)
Не ми се рови да намеря многобройните критики относно облеклото му.

Тия критики сигурно са от някои други, неразбрали защо трета година  Зеленски ходи в пплувоенни дрехи.

# 4 595
Не бъркайте домакините т.е. живеещите в Белия дом с официалните гости. То Клинтън и гащите си свалял в Белия дом, както се оказа. Ама той си е бил в къщи, у тях си и може да си ходи както си иска. Simple Smile

# 4 596
Фанфани, снимката на Мъск е от прес конфренеция в овалния офис. На същото място и пред журналисти.
За какви приятелски срещи в кухнята или забавления под душа говориш? Simple Smile))

# 4 597
Цитат
Всички граждани с чужд произход живеещи в Европа и САЩ да бъдат проверявани с полиграфа и неиздържалите да бъдат експулсирани, за да се прочисти Запада
В ЕС ще го приложат ли на ''бежанците'' от БИ и Африка?За експулсиране Joy и дума не може да става.Двоен стандарт.
Разбира се, че Зеленски се държа неуважително вкл. и с облеклото.Тия негови демонстрации омръзнаха на целият свят.Дори обикновени граждани го критикуват.Отделно влиза в личното пространство на Тръмп, това не са му тукашните политици само да се хилят тъпо .Вдига ръце, ръкомаха,  прави лошо впечатление на всички.

# 4 598
  • Paris, France
Ох, Зеленски иска спиране на войната. Тръмп иска сделка. Затова не могат да се разберат.

# 4 599
Скрит текст:
Скрит текст:
Утре ще се ровят снимки дали е гладко иЗбръснат ,да няма пропуснати участъци,дали подстрижката е идеално равна.
Утре принц Чарлз ще го посрещне,как можа истински крал да не отмени срещата ,защото Зеленски е прошляк без костюм?!.
Vapor предлагам ви веднага да поискате снемането на почестите на Ботев ,Раковски и всички революционери ходили и пмолили за помощ и оръжие,защото насреща не са давали нищо,освен голи думи,патриотизъм.
Грам ли не се замисляте какво изтъквате като доводи?

Какви доводи? За какво?
Отишла да получи още нещо срещу нищо! Твои думи.
Иска да извоюва обратно независимостта на родината си,моли за помощ,вие гледате давал ли нещо в замяна ,с костюм ли бил и считате ,че молбите му за помощ и оръжие са жалки и неуважителни.

Да, така виждам нещата - отиде да подпише необвързващо споразумение, което няма да придобие сила, ако не мине през Радата, а в замяна разчиташе на помощ, за да продължи войната и да преговаря от позицията на силата, ако изобщо /поне аз това разбрах от неясните му приказки/. Но не си прецени поведението и ако насреща си е имал недоброжелатели, идеално им наля вода в мелничката. И както видяхме, си тръгна без нищо. Това е факт, не довод.

Дрехите му не съм коментирала, но и да бях, те не са никакъв довод. Те също са факт - просто така е избрал да се облича. Има си PR, той да му мисли. Най-малкото бих обвинила един лидер за облеклото му. Все пак си има хора, които градят имиджа му и щом ги слуша, значи му вършат добра работа.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 00:38 от Vapor

# 4 600
Цитат
Казват, че Русия до 5г може да се окопити и да реши да напредва в Европа.
Кой го казва?Този, на който му изнася да плаши хората, за да се дават едни пари.В темата за Украйна се пише как не може 3г. там да напредне, а от друга страна вече превзе Полша, Прибалтика, нас и кой ли не, на теория.Явно доста чипове от перални са събрали в украйна. Wink Голяма излагация беше това изказване от най-високо ниво.

# 4 601
Ако не ги спират, напредват и още как. За три дни бяха до Киев.

# 4 602
Елена Поптодорова, дългогодишен дипломат от кариерата и посланик на България в САЩ, за присъствието на камери през цялото време:

"Гледахме едно ТВ риалити, но това беше отметнатп и от Тръмп. Сценарий все едно четохме в медиите. Но накрая изречението, вметнато от Тръмп, беше много показателно - От това става отлична телевизия. Това е един от проблемите.
Дипломацията не е  ТВ риалити, дипломацията се извършва дискретно. И да се продължи раговора след първите куртоазни изречения пред камери, това е небивало. Тъй като съм била много пъти в Овалния кабинет на такива срещи, след отразяване началото на разговора, медиите излизат. Никога те не остават толкова дълго, фактически през цялото време, за да наблюдават същинските преговори. И ако мисли някой, че други преговори са минавали по-лесно, да ви върна към 11-ти септември, борбата с тероризма, даже ако щете членството ни в НАТО, преговорите да не би да са били леки? Във всички случаи имало е спорове, имало е различия. Но никога, повярвайте, това наистина е нечувано, прегазване буквално не просто на правилата, на ефективността на дипломацията."

От 1:19:48 мин.
https://bnt.bg/news/ekskluzivno-rosen-karadimov-i-vzrivoopasnata … k-337250news.html

Дали случайно Тръмп и Ванс прегазиха така правилата и ефективността на дипломацията?! Целта им беше да очернят Зеленски, при това в ТВ шоу. Тръмп има опит, спомнете си - Уволнен си!

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 00:57 от Diorela

# 4 603
Този папуанец много атрактивен))

Не мисля, че руснаците ще приемат миротворци на границите си   и май го казаха, че не е удачно или нещо такова.

Невена, ти си в смесен  брак(мъж французин) та не си типичен пример.
Сега остава и да не си чула,  чела и знаеш какво и как се изказа Борис Джонсън  за  източноевропейците и какви мигранти предпочита и са били полезни за страната му .
Да, аз имам познати в Англия , при това с успешен бизнес и образовани хора. Самата аз не съм  живяла там. Но...факт, не са добронамерени към източноевропейците, докато на другите и помощи,  и жилища , и всичко. Както и да е, щом си толкова доволна и така са те приели е супер, но за мен поне си изключение и то заради мъжа ти.

# 4 604
В крайно невероятния случай, че  Путин има желание и физическа възможност за 5 години под санкции и със задъхваща се икономика да се подготви за война с ЕС, би трябвало икономическият колос ЕС да постигне много повече в тази подготовка.

Единственият минус за нас в Европа е, че ако САЩ се съсредоточи върху проблемите си другаде, ще усетим на собствен гръб какво значи да късаш от стандарта на гражданите си, за да влагаш в поддръжка на бойната готовност. Ние в бившия соц лагер донякъде сме го преживели, доста други не толкова.

Общи условия

Активация на акаунт