Войната в Украйна 3

• 773 342
  • 17 652
  •   10
Отговори
# 15 000
Туск се оплаква и от полските промити мозъци. Щом на поляците са успели да им ги промият спукана ни е работата.

# 15 001
Туск се оплаква и от полските промити мозъци. Щом на поляците са успели да им ги промият спукана ни е работата.

Само сарказъм ли улавям, Фламбе, или прозира тревога от предстоящ натиск да влезем в месомелачката.

# 15 002
Само сарказъм за сега.
След такава олелия колко промити мозъци има сред нас, да успокоя, че и в най-русофобското общество в Източна Европа и може би най-много помогалата  на Украйна държава(цялата логистика е през тях) е същата драма.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 05:52 от flambe

# 15 003
„Омразата между Зеленски и Путин е неразбираема“, каза той. „Мисля, че ще трябва аз да говоря. Те се мразят един друг“, добави Доналд Тръмп.

„Готов съм да наложа санкции, но те трябва да затегнат санкциите си, така че да съответстват на моите действия“, каза американският лидер.

Зеленски не е единственият който не харесва/мрази Путин г-н Тръмп. Добавете към списъка си цяла Европа и повече от половината свят. Вижте топлото посрещане в Анкоридж...

Скрит текст:

Вижте и в САЩ.

Скрит текст:

Въпросите които задаваха американските журналисти няма да ги коментирам.

https://www.youtube.com/shorts/Z7BLzn1JHus

# 15 004
Украйна ще се нуждае от най-малко 120 милиарда долара за отбраната си през 2026 г., като войната върви към четвъртата си година, заяви министърът на отбраната Денис Шмигал, цитиран от Ройтерс.

А познайте кой ще плаща тия 120 милиарда

# 15 005
Украйна ще се нуждае от най-малко 120 милиарда долара за отбраната си през 2026 г., като войната върви към четвъртата си година, заяви министърът на отбраната Денис Шмигал, цитиран от Ройтерс.

А познайте кой ще плаща тия 120 милиарда
Ми като пути не спира безумната си война, ще отделяме за въоръжаване.

# 15 006
Виждаш, че в съседа ти има убийци и виждаш идват към вас, ама нито врата ти е се заключва, нито имаш оръжие за защита. Няма ли да дадеш пари, за да се подготвиш. Освен да си сляп и да не виждаш какво става под носа ти.

# 15 007
  • София
Путин може да спре инвазията в чужда страна и да просветне слънце над всички ни.

За пореден път се призовава жертвата да се предаде, а не насилника да се омете.

# 15 008
"Путин може да казва, че печели, колкото си иска"

"Русия печели ли? Това е чудесен въпрос, защото президентът Тръмп ми зададе същия въпрос в Овалния кабинет преди около шест седмици. А аз отговорих: "Г-н президент, не ме слушайте. Вашият председател на Съвместното командване на въоръжените сили Дан Кейн ви чака отвън. Стои до колата. Доведете го, попитайте го за това. Той е вашият главен военен съветник", каза Келог.

След това отбеляза, че и той, и Кейн са казали на Тръмп едно и също нещо – разговорът за руска победа не е на масата към момента. "Дан каза същото. Печелят ли (руснаците)? Не. Те не печелят. А Путин може да казва, че печели, колкото си иска", допълни Кийт Келог.

Кийт Келог предупреди Русия

Той подчерта, че в действителност Русия губи войната, която подпали през февруари 2022 г. "Ако Путин печелеше, той щеше да е в Киев, на запад от Днипро, в Одеса, щеше да смени правителството. Всъщност Русия губи тази война", категоричен е специалният пратеник на Тръмп, цитиран от УНИАН.

"Това не е Русия или Съветският съюз, които познавах по време на Студената война. Путин говори гръмко, дори за ядрени оръжия, но Западът също разполага с такива", предупреди Кийт Келог на фона на съвместните руско-беларуски учения "Запад-2025".

https://x.com/NOELreports/status/1967508903249281486

https://www.actualno.com/europe/putin-gubi-vojnata-ako-pechelesh … news_2495504.html

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 13:47 от Retribution

# 15 009
Вие май бъркате нещата, едно са 120 милиарда да се дадат на Украйна, друго е държавите от ЕС да похарчат пари за собствената си отбрана.
Двете неща не са равнозначни, даването на пари на украйна е като да наливаш в черна дупка/бездънна каца. Резултат няма да има.

# 15 010
Вие май бъркате нещата, едно са 120 милиарда да се дадат на Украйна, друго е държавите от ЕС да похарчат пари за собствената си отбрана.
Двете неща не са равнозначни, даването на пари на украйна е като да наливаш в черна дупка/бездънна каца. Резултат няма да има.

Има, има. Русия е закъсала като Марко на Косово поле. Без тези пари наистина да са в Киев и да планират следващата стъпка.

# 15 011
То при една война всички изначално са загубили. Не мисля, че скоро ще му се види края. Не очаквам изобщо Путин да си стисне ръцете нито с Тръмп, нито със Зеленски.
В крайна сметка срещата с Тръмп се оказа по-скоро пи ар, отколкото реално нещо да се разбраха.

# 15 012
Да бяха само 120 милиарда... Това е само за нужното въоръжаване на Украйна. А да не се забравя, че и половината й бюджет сигурно е също на средства от вън. Каца без дъно.

# 15 013
Икономически Украйна ще спечели много,докато Русия отива на дъното...

Украинското разузнаване е извършило кибератака срещу ЦИК на Русия в отговор на избори проведени в окупираните украински територии.
Интересна стратегия е избрала Украйна в случая...

# 15 014
Аа, там едни 300млрд свенливо си чакат реда.

Общи условия

Активация на акаунт