Войната в Украйна 3

• 766 571
  • 17 491
  •   15
Отговори
# 17 475
Докато руснаците си палят къщата, за да изгори плевнята на съседа, никога няма да излязат от мизерията и калта.

# 17 476
Сега пък Тръмп бил ужасно разсърден на Украйна и на Зеленски, че не му бил благодарил за Плана от 28 точки. Тя Украйна го отхвърли плана в ООН, той иска благодарности, отново и отново! Ако тук има психиатри и психолози, моля, да обяснят каква е тази патологична нужда от благодарности у този човек! А за ЕС, а дано успеят да я дават на Украйна тази разузнавателна информация най-после! Цял континент, луди и щури пари се даваха и се дават за какво ли не, толкова ли няма ВЕЧЕ технология за такава информация!

# 17 477
До четвъртък има време, фурнаджийска лопата ще се обърне няколко пъти.
Но знайте едно нещо, от украинска гледна точка справедлив мир няма да има, нито следващата седмица, нито след 2 3 години

То от никаква нормална гледна точка няма да има справедлив мир явно. Руската такава никога не е била справедлива, само егоистична и имперска. Китайската и американската са интересчийски.

# 17 478
Дайте ми един пример за "справедлив мир".

# 17 479
Всеки в границите си. Репарации. Гаранции за сигурност за нападнатата държава.

# 17 480
Всеки да си стои в законните, договорени с подписи граници. И да не налага със сила своите мераци.

# 17 481
  • София
И съд за военни престъпници, зло не може да остане ненаказано. Това е в интерес на всички.

# 17 482
Глупости на търкалета. Че и репарации.

# 17 483
  • Русе
Дайте ми един пример за "справедлив мир".
   на тебе явно ти е трудно. Зщо така. Липсват ти ориентири ли, нямаш собствено мнение ли.
Живеехме си спокойно в Европа. Ще скочиш веднага със Сърбите и американците. Не съм адвокат на Щатите, може би има и други начини. Но преди да се намесят, имаше геноцид - например това, но не само това - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0, и тълпи емигранти.  Което не е пак без благословията на Русия.Което разбира се не оправдава нито едно престъпление срещу цивилен.
 Между впрочем не си ли в Щатите. На времето исках да ходя в Щатите, а имах послан килим за Русия. Обаче там разбрах че няма да вирея. За Щатите когато ми се отвори парашутът имах други приоритети. Сега не съжалявам нито за едното ,нито за другото.

# 17 484
Аз не ви питам какво вие си фантазирате.
Дайте ми пример някъде за такъв справедлив мир, където е имало конфликт между две държави и накрая без значение на това, какво се е случило на бойното поле да са стигнали до "справедлив мир".
Не е мач (казвам го за колежката Черна станция), но представете си че играем с Аржентина и е 10 на 0 за тях, но ние искаме продължения и дуспи и ако може да запишем официален резултата 2 на 2.

# 17 485
Доколкото разбирам Европа предлага границата (временна) да е по фронтовата линия и Русия да изплати репарации на Украйна. Това предложение не е много по-различно от на Тръмп. По същество Европа предлага войната да се замрази. А после?

# 17 486
  • София
Дайте ми пример някъде за такъв справедлив мир, където е имало конфликт между две държави и накрая без значение на това, какво се е случило на бойното поле да са стигнали до "справедлив мир".
Не е мач (казвам го за колежката Черна станция), но представете си че играем с Аржентина и е 10 на 0 за тях, но ние искаме продължения и дуспи и ако може да запишем официален резултата 2 на 2.
ПП В щатите съм, макар че точно сега се намирам в България за малко.
Армения-Азербайджан.

# 17 487
  • Русе

Нещо се увличате май. Бъркате ме с Борото- той е по фантазиите. Абсолютно точна и конкретна съм. Ако нямате какво да кажете е друга работа.
 Иначе 1994 август бях в Риека , Хърватска- около 10 дена, и беше най-спокойният град ,в който съм била , с възпитани и дружелюбни хора.И понеже пиша във форума от около 20 години, в определени периоди всекидневно , и доста хора от темите , в които съм писала ме познават лично, надали си измислям  или пиша неистини. Вас ви срещам отскоро в теми разни , насипни
 Ето какво се случваше по това време там
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1% … D0%BE%D1%81%D1%82

# 17 488
Никой ли не забелязва, че проектът за мир на Тръмп въобще не е в интерес на Русия?
Според мен може въобще да не се стигне до обсъждането му с Путин.
Той спокойно изчаква врякането на европейските "лидери".
От тях нищо не зависи, а мнозина зависят от Тръмп.
Което значи, че или няма да се приеме този план, или Зеленски ще подпише всичко, което му кажат.
Сигурна съм, че и корупционният скандал е дело на ФБР и начин да се окаже натиск върху Зеленски.
 А Путин предупреди, че Русия е доволна от динамиката на фронтовата линия.
Сещайте се

# 17 489
Справедлив мир е Русия да бъде наказана, не Украйна.

Общи условия

Активация на акаунт