Войната в Украйна 3

• 878 241
  • 19 533
  •   3
Отговори
# 19 530
Филмът не е шведска, а е руzки. Все са ви такива "новините". И пРезидентът е слушал тази новина. Иска да вземем пример от тях🤢
Цената на златото нарасна на световните пазари, не е постижение на блатните хора.
А утре като цената на златото падне лошия запад ще е виновен.
Излъгали Путин и го принудили да почне война.

# 19 531
  • София
Това със златото преди 10 страници го коментирахме. Малко са закъснели с инфото hahaha

# 19 532
Украинските сили потвърдиха, че днес са свалили руски бомбардировач СУ-34 над Черно море.
В близост до Змийския остров, пилотът е загинал.

Не знам за какво има и няма, и за какво дава пари Русия, но в снощните новини казаха, че  двойно забогатяла от началото на войната. Да, всичко е пари и интереси, най-вече войните.
Това е руските новини ли Laughing
Бтв или бнт, не си спомням кой канал е бил пуснат. Сериозно ли не гледате някакви  новини от бг медии?
Прекалено е късно сега и няма специално заради вас да търся, но който иска може да го направи сам. Вечерните новини 27.01. вторник.
Български новини не гледам или ако върви там нещо и просто чувам, то това е една пародия на новини. Вместо новината да се съобщи като факт, те разсъждават вместо мен. Говорят в множествено число като например "ще обеднеем (измислих си го)" и слагат всички хора под един знаменател. Новините трябва да са поднесени факти, а не "биг брадър и ергенът" взети заедно. Освен това водещите са ми противни, като правят фалшиви мимики и жестове, показват ту лявата буза, ту дясната....

# 19 533
  • софия
Това със златото преди 10 страници го коментирахме. Малко са закъснели с инфото hahaha
Товарищ не е разбрала какво е чула и коментира "че (руzия) двойно забогатяла от началото на войната. Да, всичко е пари и интереси, най-вече войните."
Колкото евроазийцита са забогатели без да имат грам принос, както е обичайно за тях, толкова е забогатяла и всяка друга държава със златни запаси.

Общи условия

Активация на акаунт