Войната в Украйна 3

• 880 952
  • 19 607
  •   5
Отговори
# 19 575
Радев преди малко много точно си го каза, че трагедията на Украйна започна с нейното контранастъпление, която Европа я подлъга да контраатакува без да има предпоставки за това. Чак сега всички се сетиха, че има и дипломация.
Радев за мен е един безпринципен човек без собствено мнение. Няма такъв позор да напуснеш президентския пост по толкова мишковски начин- абдикация. без основателни причини и лош пример за бъдещи президенти. Каквото и да каже той, то не е в услуга на България.

# 19 576
Радев преди малко много точно си го каза, че трагедията на Украйна започна с нейното контранастъпление, която Европа я подлъга да контраатакува без да има предпоставки за това. Чак сега всички се сетиха, че има и дипломация.
А без контанастъплението какво щеше да й се случи на Украйна?

# 19 577
Щеше да и се случи много по-малко, отколкото и се случи до сега.
Преди атентата, с който украинците се опитаха да съборят кримският мост имаше ли удари по енергийната им система?
Могло е много неща да станат, можеше НАТО да им даде самолети за контранастъплението, но не им даде.

Между другото Руснаците се приближават южно от Запорожие, скоро могат да достигнат града, като гледам няма някаква сериозна съпротива там.

# 19 578
  • София
Не е драма, че нападнаха на Украйна, а че украинци успяха да върнат 10% от территории, да освободят хора, живеещи под оккупация. И човека е бил Президент, по Българска Конституция в случай на нападение на неговата държава, той би трябвало да защитава нейният суверенитет. Но нищо чудно, подготовка за избори започна, трябва да го забележат от рф, от САЩ, българи, които харесват рф.
Щеше да и се случи много по-малко, отколкото и се случи до сега.
Преди атентата, с който украинците се опитаха да съборят кримският мост имаше ли удари по енергийната им система?
Могло е много неща да станат, можеше НАТО да им даде самолети за контранастъплението, но не им даде.

Между другото Руснаците се приближават южно от Запорожие, скоро могат да достигнат града, като гледам няма някаква сериозна съпротива там.
Удари имаше от началото на война, нямаше нито ток, нито отопление с дни, а и тогава беше ново, хората не знаеха, как да се справят, нямаха генератори, елементарни батерии нямаха и седяха на свещи. Сега на свещи вече не сиди никой. Но тогава още нямаше толкова ремонти, просто за четири години постоянно кърпене на мрежи и става ефект на натрупване, когато става все по трудно и по бавно. Но след всеки удар всичко се ремонтира и да, има режим на ток.

# 19 579
Остави другото,  но и генерал.  Мекотело

# 19 580
  • София
Е, хайде сега, няма нужда украинци да ни определят вътрешната политика.
А не може ли неговата избирателна компания, която вече започна,  да е без споменаване на Украйна?

# 19 581
Какво, не ти харесва мнението му ли?

За съжаление не може без Украйна, защото противниците му през цялото време до изборите ще се опитват да го изкарат русофил, даже и ти се опитваш.

# 19 582
  • София
Какво, не ти харесва мнението му ли?

За съжаление не може без Украйна, защото противниците му през цялото време до изборите ще се опитват да го изкарат русофил, даже и ти се опитваш.
Няма един популист в Европа, който по време на избори последни години не експлоатира тема свързана с Украйна и дружба с рф и путин.  Сега мастер-клас ще показва Орбан, ама той това го прави вече години, та на унгарци им писна.

# 19 583
Е, хайде сега, няма нужда украинци да ни определят вътрешната политика.
Украинци не ни определят вътрешната политика, а споделят мнение за изказвания на български политици за родината им. В тази тема много българи се изказвате за украинската политика извън войната, ръсите квалификации за украински политици, че и за целия украински народ. На този фон малко странно да се възмущавате от коментари за нашата политика, при това изразени далеч по-културно от вашите.

# 19 584
Никога не съм казвал нищо за украинските политици, не ги познавам, не ме интересуват, а и си е тяхна работа.

# 19 585
Що за политик и бивш президент може да  поставя под съмнение международното право?!  

https://offnews.bg/politika/radev-partia-shte-pravim-sled-izbori … -da-e-860205.html
"Водещият Бойко Василев попита Радев чий е Крим.

Отговорът: "Съгласно международното право Крим е част от Украйна, а реалността казва, че Крим е част от Русия. Това са факти и никоя интерпретация не може да ги отмени"."

И още:
"На въпрос дали България трябва да остане в Съвета за мир Радев заяви, че макар новоучредената организация да е поставила за своя цел възстановяването на мира, това действие не стои над българската Конституция и европейското право."

Значи тук европейското право важи, но международното за Крим не?! И това ми било президент!
Нека продължава да се излага. Пожелавам му го най-сърдечно.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 23:45 от petiaivanov

# 19 586
Що за политик и бивш президент може да  поставя под съмнение международното право?!  

https://offnews.bg/politika/radev-partia-shte-pravim-sled-izbori … -da-e-860205.html
"Водещият Бойко Василев попита Радев чий е Крим.

Отговорът: "Съгласно международното право Крим е част от Украйна, а реалността казва, че Крим е част от Русия. Това са факти и никоя интерпретация не може да ги отмени"."

Иска да се хареса на всички.

# 19 587
Мен ме засяга случващото се в Украйна до толкова, до колкото, че целият ЕС налива пари там. Още и още, и пак, и накрая упреци, че са изоставени и сами се справяли. По-горе стана дума и за генераторите. Ако не беше ЕС, какви генератори, какви оръжия, какви помощи+бежанци от райони без военни действия са в ЕС. Последните пък и под наем дават жилищата си и  са на печалба от своите си. В пълното си право сме да коментираме.

# 19 588
Мен ме засяга случващото се в Украйна до толкова, до колкото, че целият ЕС налива пари там. Още и още, и пак, и накрая упреци, че са изоставени и сами се справяли. По-горе стана дума и за генераторите. Ако не беше ЕС, какви генератори, какви оръжия, какви помощи+бежанци от райони без военни действия са в ЕС. Последните пък и под наем дават жилищата си и  са на печалба от своите си. В пълното си право сме да коментираме.
По какъв точно начин те засяга, не е известно.... Satisfied
Важното е да напишем нещо негативно, против Украйна и хората, които се борят за свобода и независимост.

# 19 589
  • София
Европа дава пари, сиреч те Laughing

Не знам коя тема на верев на Европа в която живеят или питомците им живеят и учат, но с яростна защита на руските ценности. Ей тоя дисонанс ги разсипва вътрешно. Мразим Европа, но в Русия няма живот hahaha

Общи условия

Активация на акаунт