Аз пак ще го кажа, ЕС няма работа с Украйна!!!
Още преди войната голяма част от плодородната земя в Украйна вече беше собственост на големи гиганти, които ползват всякакви забранени в ЕС препарати при обработката.
А сега цялата тази продукцуия влиза в ЕС без контрол и подбива местните производите, които спазват регламентите на съюза.
100% съм сигурен, че ако 2027 приемат Украйна като някакъв вид член на Съюза, тези регламенти няма да са валидни за тях и ще продължават да внасят отровна продукция...
Бих нарекъл войната в Украйна като война между източните Олигарси и западните Корпорации.
И на двете съслойки не им пука за гоите.
Но аз залагам на личността, защото корпорацията размива много нещата. По-добре един Цар, отколкото Корпорация, която иска да ти продава брандирани семена и да не можеш да си отглеждаш твои - тоталното робство.
Толкова мизерна представа някои имате за Украйна, ама отворете видеа може и до война, да видите , как изглеждала тая страна. Как изглеждат хора, традициите им, култура. Защо ти е толкова трудно да повярваш, че в Украйна хората имат дума? Как да ти объясня, че народ решава, а не политици?