С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 743
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте, момичета:)
Честит празик на всички боляри и от мен  bouquet
Аз отдавна не съм писала, но малкия е болничак и съм много претеснена. Имахрема и кашля,вчера дигна темппература над 40  градуса. Водихме го на доктор вечерта. Биха му инжекция. От вчера имаме разстройство и повръщаме.
Стискайте палци да се оправим бързо. Ако продалжаваме да повръщаме и да не ядем, ще ни приемат на системи:(
Ние тази седмица няма да сме в Горна, ако се оправим до следващата и има среща, с радост ще дойдем
До скоро

# 121
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ТЪРНОВКИ!!

Диде, аз съм за среща ако е хубаво времето и по възможност около 13.00ч. Може би в някое кафенце по центъра  newsm78

# 122
Честит празник и от мен.Дано пролетта скоро ни зарадва с хубаво време.

# 123
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
http://www.pami.hit.bg/doors/13temi/04prolet/prolet.html

# 124
Здравейте
Как сте след празника?
Ели дано малкият сладур скоро да се оправи Hug

# 125
ЗДравейте, мами!Посетихте ли вече така чаканата ЗАРА в МОЛа?Има нелоши парцалки, не е дерящо кожата скъпо, на намаленията ще е доста поносимо дори.Това е моето впечатление.
Леки почивни дни!

# 126
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!Аз,посетих Зара-не съм очарована,обикновена конфекция на не особено прилични цени за това,което предлагат като качество и материя,доста са стари колекциите,не са от миналия сезон,абе за аутлет бива.
Хайде като се стопли на срещаааааааааааа!

# 127
И ние го посетихме този магазин. Никак не ме впечатли. Миришеше странно и гадно и всички ровеха като кокошки. Малката даже ме попита, дали не било магазин за втора употреба  Simple Smile

# 128
 Здравейте:)
 Да ви се похваля - Кико вече е много по-добре. Не е дигал температура,няма разстройство и от вчера не е повръщал. Развил е бронхит и той ни мъчи. Засега продължаваме с антибиотика и другите хапчета:(
Във вторник сме пак на доктор и дано този път всичко е наред
Поне болницата ни се размина
До скоро

# 129
Здравейте
Къде сте всички newsm12
Ивона има зъбче,дано вече се по успокой  newsm47
Ели-радвам се,че Кико се управя.Стискам палци за скорошно оздравяване Hug

# 130
Здравейте.
Ходихме до Зара-та. Не че е лош, ама като почти всичко в този МОЛ /по мое мнение/ не си заслужава парите чак толкова.
Честито зъбче на Ивонка ! Всичките да израстат без да разберете!
Ели, дано Кико се оправи, че е кофти така болничко...
За сега лека вечер!   bouquet

# 131
Нещо трудно вървят писанията тука!Утре ще идвам до Търново,кой къде се разхожда?Ше прескоча преди обяд до Търново до офиса на Български имоти..до театъра е!vessy78 ще ти звънна утре!Вяра,ще идвам и до стопанският университет дано те видя ..нали си на работа  Hug

# 132
Ще те чакам ,Диде  Hug

# 133
Веси,много е пораснал малкия thumbsupи голям красавец се очертава.
Дидка,всеки работен ден съм на работа от 8.00 до 16.00ч.,ако имаш възможност,отбий се.
Следя другата темичка,пиши там от какво ще има нужда в Илаков рът.Дано по-скоро се стопли,че да има срещичка.То и сега може ,но незнам дали ще е възможно на мамите с бебенца.

# 134
Днес за съжаление изобщо неможах да изляза от нас!Утре ще ида сутринта да се видя с една мама в 8.30ч в едно кафе тука и се връщам веднага у дома,че чакам много ценна пратка от Варна!Аз съм представител на VELMAR-perla и днес са ми пратили една готова поръчка,та докато не си я получа няма да мръдна утре от нас!Няма да обещавам,че ще ходя в Търново,много ми е належащо идването и при отпадане на тукашният ми ангажимент ще тръгна,имам ви телефоните-vessy78 ще ти звънна да се видим,Верче и на тебе първо ще ти призвъня!
Аз съм за среща ..когато кажете-времето се стопля-само да не е събота и неделя преди обяд че съм все на служба-празници са!

Общи условия

Активация на акаунт