С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 766
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Веси,много е пораснал малкия и голям красавец се очертава
Мерси,Вярка  Hug. А твоите сладуранковци кога ще ги видя? Не идвате вече в нашия парк!
Диде, когато звъннеш. Аз обикновено след 13.00ч. съм навън и лесно ще се намерим.

# 136
Знаете ли нещо за частната детска градина "Мечо пух" срещу полицията? Какви са таксите и как гледат децата, колко са в група? Hug

# 137
Основната такса там е 140лв и отделно се дават за храна-май към 30лв.Децата са по 5-6 в група.Лошото е,че основната такса се плаща независимо дали детето ходи на градина или не, за да ти пазят място.Това е което знам.

# 138
Дидка а какво предлагат Велмар-перла?
Веси аз все те засичам ама все не се престрашавам да те заговоря,а и все си с някого,вземе ме помисли за луда Crazy

# 139
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Леле ... Ифа   направо си за newsm66!Как няма да ме спреш и да ми кажеш коя си  friendshipТо че все има някой с мене -има,че все бързам  afwitch....бързам,но винаги бих отделила временце за приятен разговор с някого от форума!Аз пък като обикалям из Търново и видя колички,деца ,майки и все се оглеждам дали пък няма да разпозная някого дето съм го гледала по снимките в тая тема.
Велмар -перла предлагат много хубави нещица от естествени перли,мога да донеса една колекция от бижута -колиета,пръстени,гривни и обици на стойност от 4 евро до  Flutter 240 евро!Такива са в мене ,а иначе има и по-скъпи!Хубавото на тия бижута е,че перлите са естествени,култивирани и са един вид-вечни!Те се препоръчват да се носят при заболяване на щитовидната жлеза,при бременност,естествен начин са за отблъскване на отрицателната енергия!Казват че по тази логика пазят притежателя си от магии Thinking
 http://velmarperla.com/

# 140
 Laughing HugДиде не ми се карай,аз това с засичането на Весито го казах Wink
Ще ми е приятно да се запознаем Grinning

# 141
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 doh Ифааааа накарах ти се без време, а  JoyТака е,когато сядам да чета и пиша когато съм много уморена и ми се спи!Времето се оправя...събота,Лазаровден ...кога и къде ..   cheers piasyk  friendship  но да е поне от 11ч нататък 
verte как сте?Как е малката усмихната сладуранка?Надявам се да се видим скоро с тебе и другите мами ,с които вече имам удоволствието да се познавам и с тези с които все се разминаваме

# 142
  • пяната на дните
Привет, майчета!
Аз докато се усетя че имаме нова тема...Не се обаждам много, 'щото не се свъртам вкъщи, по цял ден се шматкаме с малката по паркове и градинки. Проблеми или новости нямаме, безметежно и щастливо си живеем на припек. По повод срещи на кафенце (то май за мен настъпва биреният сезон вече Mr. Green) - то ние сме абсолютно свободни по всяко време, но събота и най-вече неделя имаме татко и гледаме да му се нарадваме, да му се качим на главата и да мръднем някъде на чист въздух, че сърце, майко, не трае. Мили мами на момиченца, нали знаете, че която мома не е лазарувала, по-лесно бива залюбена от змей! Rage Ма тя мойта малка, една песен не знай да изпей още Joy

# 143
Здравейте и от мен. Някой ползва ли услуги на детегледачка и знаете ли как върви аплащането на час? Налага се да взема жена да гледа Красимир след яслата, защото аз работя до 20 часа, пък баба му не ще да го гледа/свеки/ Twisted Evil

# 144
Аз плащам на детегледачката 2 лева на час.

# 145
Здравейте мили мами,
Търся си употребяван бебефон. Ако някоя от вас може да ми помогне моля пишете на лични.

Поздрави!

# 146
  • Велико Търново
Влез в продавалника Peace

# 147
Сиска мерис за съвета, но нещо нямам вяра на стоките от прадавалника, прегледах ги , но и няма избор в момента. Така, че чакам предложения.  Simple Smile

# 148
  • Велико Търново
Сигурна съм,че ще си го промениш,ако,си пазаруваш от там!Никой не рискува да продаде нещо,което не става,защото моментално попада в черния списък и от там нататък нищо няма да може да продаде Peace!Ти си знаеш най-добре! Hug

# 149
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ.БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ.
АЗ ДНЕС СИ ИМАМ  ИМЕННИК.ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ,И ВСЕ ТАКА ДА МЕ ОБИЧА newsm76
ЕТО И СКРОМНА ПОЧЕРПКА ЗА НЕГОВО ЗДРАВЕ cheers beer2 cook

Общи условия

Активация на акаунт