С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 772
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДОРИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm51

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!

# 151
Честит имен ден на всички цветя и честит празник на останалите мами и дечица!    bouquet

# 152
Здравейте,казвам се Таня и имам едно малко сладурче Вальо.
Аз съм от Горна Оряховица,но преди няколко месеца се преместихме в София.Много ми липсва родното градче и за това почти всеки уикенд съм си там.Поздрави на всички   bouquet

# 153
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetЗдравей Таня  Hug ако сте тук за почвните дни и по специално на 6 и 7 април  Hug ела към  площада ...виж тук     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.60 Ще се радвам да се запознаем         

# 154
Здравейте мами!
Включвам се с хубава новина - днес следобед Egisihora роди момиченце - казва се Рада,
53 см, 3 900 кг!

Да им е честито - живо здраво и много да ги радва!
Heart Eyes

# 155
Да и е честито!!!

Ифа,  HugLaughing

# 156
Честито! Да е жива и здрава сладураната!

# 157
Дидка писах ти лични,с удоволствие бих се срещнала с вас.

Честито на Egisihora,много да я радва принцеската   bouquet

# 158
 Здравейте, ние в събота заминаваме на Горна Оряховица, ако решите нещо за среща сме на линия:)
Кико ще остане две седмица на Горна, че мама и татко ще ходят на екскурзия във Франция
На мен напоследък не ми остава много време да пиша, но сега Кико спи и седнах на компютъра.
До скоро Wink

# 159
 newsm51Честито ни ново бебче  smile3541  Бързо възстановяване на щастливата майка
 newsm10Eli-G ние ще сме на центъра през целият ден-ще ни забележиш,ела да се запознаем     friendship
  Момичета поглеждате ли в другата тема....http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.80    хайде да се организирате и да поемате щафетата за 2-3 дома вие,които сте в Търново,знам,че сте огън жени и ще се справите блестящо.......ще поговорим като се видим пак

# 160
 момичета  Hug  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.80

# 161
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от мен в тази тема!

Flowers SunflowerЧестито бебче на Egisihora! Да й е жива и здрава малката Рада и много да радва мама и тати! Flowers Sunflower

Момичета... хайде да се организирате и да поемате щафетата за 2-3 дома вие,които сте в Търново,знам,че сте огън жени и ще се справите блестящо.......ще поговорим като се видим пак
Аз съм ЗА. През май месец ще имам повечко свободно време, но нямам кола. Ако има други желаещи, може да се срещнем и да обсъдим нещата. От юни обаче се връщам на работа и ще съм с ограничено свободно време.

# 162
pepi111    bouquet хиляди благодарности ,мила ,за днешната помощ на базара  Hug

# 163
  HugНие привършихме с нашият базар със скромните 150 лв,но пък ще стигнат за бельото предполагам,понеже имаме обещани и едни 50 лв от търновска мама-  vessy78 !Много ни беше кратко времето за подготовката,много малко ни бяха помощниците за самият базар ако имаше по-вече момичета можехме да стоим до късно следобяд и двата дни.Още веднъж безкрайни благодарности на  Лейси,която вчера дойде да помогне  заедно със сладкото си бебче/което спеше в количката/, На всички които изплетоха или изработиха по нещичко за базара,на нашата съфорумка от търново  ..ети  май се казваше/извинявай, но май обърках ника/,която дойде със семейството си,купиха си неща произведени от децата,дариха паричка и едни прекрасни великденски свещи,които ще видите скоро от снимките на Pepi 111,на която пък просто не мога да и се отблагодаря за неоценимата помощ  през двата дни...днес стоя до последно с мен  и заедно със съпругът си ми помогна да приберем и пренесем до нас кашоните  и направи дарение 
   Велико Търново   с такива мами ще постигнете много  Hug
                          Като съм започнала с благодарностите да продължа ...
  bouquet Благодаря на кмета на гр.Горна Оряховица за отпуснатата и монтирана палатка,без която в тоя вятър нямаше да можем да се справим
   bouquetБлагодаря на ръководството на пощата в нашият град за отпуснатият стилаж за картички
   bouquetБлагодаря на Великотърновската митрополия,която ще ни съдейства за построяване на параклис в двора на дома за деца с умствени увреждания в с.Горски сеновец
   bouquetБлагодаря на фирмата на Елена - TIHA VODA която предостави за базара прекрасни вази,кухненски кърпи,великденски покривки и други сувенири
  bouquet Благодаря на софийските мами ,които ни предоставиха част от техните сувенири
    bouquetБлагодаря на ЕТ"Тони М-Христо Вачев" от с.Първомайци за предоставените сувенири и играчки
  HugБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ....запрятайте ръкави,че ни чака още много работа   
                          easter хубав празник  easterжелая  easterна всички ви  Hug
  food010 другата седмица трябва да се видим,в интерес на истината още от акцията за дрехите и меда до сега Търновските мами са по-активни   bouquet което пък Naughty в никакъв случай не е упрек за тия,които не са се включили до сега  в дадено мероприятие,всеки разполага с различно свободно време и различни възможности!

# 164
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от мен!

Дидка е обобщила най-важното от базара  Simple Smile. Радвам се, че успях да помогна!

Вижте какво продавахме:
Снимки от Великденския базар в Горна Оряховица

Общи условия

Активация на акаунт