С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 778
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Браво, Дидка, Пепи и всички участвали или закупили нещо от базара !!
Диде, аз съм в постоянно очакване на звънка от теб  Laughing. Когато можеш. Ако не ще ги пратя запис.
Иначе по повод призива ти към търновските мами да поемем 2-3 дома - аз лично не бих могла да се заема с такава отговорност. За съжаление сме много малко, а и почти всички сме с бебета и се грижим сами за тях. Но всеки сам си преценява и решава. За себе си предпочитам анонимната благотворителност, когато и както мога. Най-важното е човек да осъзнае ,че има хора към които съдбата не е била толкова благосклонна и да сподели както сам реши това,което Бог му е дал.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !!!!

# 166
Привет момичета Party
Съжалявам ,че не мога да бъда активна в мероприятията Sadмалко кофти се чувствам заради това SadДидка браво на теб Peace
Весел празник на всички Grinning

# 167
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Никой небива да се чувства кофти,че не се е включил!Който когато може...има време,важното ,че старта е даден Hug
....а и аз небях сама..с мене бяха още момичета Hugзаедно свършихме всичко...на базара и преди базара,по време на акциите за дрехи

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 00:29 от Дидка

# 168
Честито Възкресение Христово!
 easter

# 169
 easter   Христос воскресе easter
В неделя моят малък син имаше рожден ден,събраха се много дечица и като им дадох един панер с яйца,че като се почна едно  easter easter има да ядем сега яйчена салата Joy
 Hug момичета,хайде да се видим някой ден следобяд..вие кажете ден/четвъртък,петък  Thinking/ към 17ч мисля,че е удачно,защото и работещите ще могат да дойдат,в почивните дни явно всеки е нанякъде,аз ако не съм на изпит в събота ще съм на бала на многодетнтите семейства в София
 Flowers SunflowerХубава нова седмица ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 170
 Здравейте, момичета:)
Честит празник и от мен, макар и с малко закъснение
Съжалявам, че не можа х да се включа в мероприятието:(
Другия път се надявам и аз да мога да помогна с нещо
Ние оставихме малкия при баба и дядо и сега ми е много мъчно за него
Дидке, честит рожден ден на момченцето ти от мен и Кико! Да е жив и здрав и всичко най-най-хубаво
До скоро

# 171
Здравейте момичета аз съм от Горна Оряховица ,много ще се радвам ако си пишем Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 21:11 от bisa

# 172
Здравейте дами,радвам се че базара е минал е успешно.Надявам седа мога да ви бъда полезна на следващите мероприятия,тъй като не можах да помогна за Великденското Sad

Здравей bisa.

# 173
bisa   bouquet
Eli-G благодаря за пожеланията Hug
storm   всяка помощ е добре дошла ..поглеждай от време на време в другата тема за благотворителност и акции....

# 174
# 175
Здравейте,момичета.
Поздравявам всички,които се включихте в базара-страхотна работа сте свършили. newsm10 Weary newsm10
Съжелявам,че аз не можах да се включа,но следващия път обещавам да го направя.

# 176
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 welcome, Bisa!

Ще има ли среща?

# 177
Здравейте и от мен!Благодаря на Дидка за темата и най-вече за уточнението-В.Т и район WinkАз темата я знаех,но наистина си мислех,че е за мамите болярки и понеже нямам много време да прескачам до Търново,не писах.Та така-да се представя-казвам се Биляна,имам дъщеря Ния на 2г и 9 месеца и както стана ясно,живея в Горна Оряховица.Съжалявам,че сега разбирам и за другата тема,страхотна работа сте свършили HugЗаписвам се да следя вече,а ако може с нещо да помогна(то след дъжд качулка,ама Embarassed),много ще се радвам.
Желая на всички весел и слънчев уикенд!

# 178
Който иска да се свърже с мене-телефоните ги има в началото /на 1 стр./на другата тема!Bili не е след дъжд качулка...още колко работа има,започваме да подготвяме Коледният благотворителен базар с благотворителен концерт!Аз утре ще съм в София с децата на среща-бал на многодетните семейства,така,че от обяд на татък гледайте новините по всички канали предполагам,че ще ни дават Hug на всички канали..голямо събитие ще е !Верче,идваш ли?

# 179
Който иска да се свърже с мене-телефоните ги има в началото /на 1 стр./на другата тема!Bili не е след дъжд качулка...още колко работа има,започваме да подготвяме Коледният благотворителен базар с благотворителен концерт!Аз утре ще съм в София с децата на среща-бал на многодетните семейства,така,че от обяд на татък гледайте новините по всички канали предполагам,че ще ни дават Hug на всички канали..голямо събитие ще е !Верче,идваш ли?
Дидка,толкова много ми се иска да дойда,но няма да имам тази възможност.Пожелавам ви приятно изкарване и непременно ще гледам по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт