Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 26 991
  • 435
  •   1
Отговори
# 75
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Да... подходящи са   bouquet ти си неуморима и незаменима Heart Eyes

# 76
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За петъка -6 април ни трябват помощници за базара Sad дъщеря ми отпада за него ден,защото трябва да е от 2 до 6 април на курс в Троян!
Едва сега видях темата  Embarassed! За 6-ти /или 7-ми/ април имам възможност да помогна за базара за някой-друг час. А какво стана с Михалци? Взехте ли нещата? Мога да направя нещо по въпроса, ако вече не е късно.

# 77
  • sofia
базара ви го обявихме по нац.медии Peace

стягаме колет с неща за продаване Wink

# 78
базара ви го обявихме по нац.медии Peace

Да, и както винаги май най-много даваха по ТВ Европа... Браво! Гледам ви винаги с възхищение  и интерес!

# 79
lavender    bouquet благодаря Heart Eyes Изгледах всички репортажи,днес вечерта пак ще седна да гледам...може да излъчат нещо!То сигурно всичко е разпродадено вече...дано
pepi111 не сме ходили още в Михалци-евентуално вторник или сряда,колата се развали и от вчера я правят.Какво имаш в предвит...под нещо по въпроса Flutter
.... Praynig питане имам към всички от Горна и Търново-някой има ли възможност да ни осигури за двата дена стелаж за картички...тия на репа ,на книжарниците -дето си нареждат картичките

# 80
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
pepi111 не сме ходили още в Михалци-евентуално вторник или сряда,колата се развали и от вчера я правят.Какво имаш в предвит...под нещо по въпроса Flutter
Имам в предвид, че съпругът ми може да отиде да вземе каквото има за вземане, понеже пътува в тази посока.

# 81
  • sofia
lavender    bouquet благодаря Heart Eyes Изгледах всички репортажи,днес вечерта пак ще седна да гледам...може да излъчат нещо!То сигурно всичко е разпродадено вече...дано
.... Praynig питане имам към всички от Горна и Търново-някой има ли възможност да ни осигури за двата дена стелаж за картички...тия на репа ,на книжарниците -дето си нареждат картичките

спокойно,има и за вас  bouquet

# 82
не се притеснявам  Hug ами се радвам,че базара вървеше добре  Mr. Green пък ,че ще остане от тук от там по нещичко ....добре дошло и с огромни Благодарности   bouquet
...в Михалци вече не стои директорът на дома ,както и децата -заради големият ремонт-някъде са в Павликени.Ще го помоля сам да донесе приготвеното до Търново като идва по работа.
Остава ходенето до Страхилово,него ще го оставим за сряда,моето утрешно пътуване до Троян се отлага/колата още не е готова/ Sick мъъъъка ,но всяко зло за добро - понеже дъщерята ще е в къщи утре ще доукрасим издуханите яйца,има време да направим нещо и с глината  Hug

# 83
Всяка от вас,която има време и желание може да дойде и да се включи като продавач за колкото време е свободна-ние ще сме на площада от 9ч до към 18-19ч предполагам в петък и събота  Praynig Дано е хубаво времето и да има много хора,та да се продаде всичко!Получих колет от софийските мами   bouquetсъс сувенири за базара ни,за което сърдечно Благодаря   bouquet Директорите и на трите дома-Страхилово,Мехалци и Горски Сеновец ще ми донесат сами нещата,които са приготвили за базара! като съберем и подредим всичко тиха вода ще направи снимки и ще ги качим,както и на това които ни изпратиха от София  Hug

# 84
Дидка, трябва да получиш и от мен писмо Hug

# 85
Днес се видях с директорките на домовете в Горски Сеновец и Страхилово-дойдоха до Горна Оряховица и ми донесоха техни произведения,утре ще ги видите!Уредих един стилаж за картички просто на магия,обадих се на сл. телефон на началничката на една от секциите и обясних коя съм и какво и защо ми трябва,жената   bouquet без да ме е видяла е задвижила нещата и понеже нямаше при тях ми докараха стилаж от станцията на гарата!Имам още да доукрасявам,да сортирам,да опаковам...но не се притеснявам за утре ..само се притеснявам,че не ми стигна времето ,защото сега имаме и служби......но здраве да е!  TIHA VODA и тя на другия фронт украсява,сортира и опакова Flutter
  HugЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ УТРЕ  и много МОЛЯ мамите от форума,с които не се познаваме да се обаждат
iguanka не е пристигнало още  Stop сигурно утре...тъкмо за събота ще има нови неща Mr. Green

# 86
iguanka не е пристигнало още  Stop сигурно утре...тъкмо за събота ще има нови неща Mr. Green
уффф ми ако не пристигне-вторник го пратих мисля че... а то беше обикновено писмо и може някой да го е прибарал и да си е взел нещата Cry Cry ooooh!
МОЛЯ ТЕ ПИШИ МИ НА ЛС АКО ПРИСТИГНЕ ДА СЪМ СПОКОЙНА!  bouquet

# 87
 Hug    Тръгваме.......пожелайте ни успех  Heart Eyes

# 88
Добро утро! Времето е чудесно и много ни се иска довечера да сме доволни и щастлеви от днешния ден!

# 89
  • Sofia - TelAviv
 Peace  Hug УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт