С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 743
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
пуфа, сиска, мерси за информацията.
сиска писах ти на лични за жената.
800 лева на прозорец за хазайката ще е скъпо. Трябва нещо по евтино и не много лошо качество да намерим. Дано не е мисия невъзможна  Praynig

# 46
Аз за съжаление утре няма да мога да дойда на срещата. Съпругът ми ми е взел за утре сутрин час за лазарна епилация. Това ми беше изненадата за 8 март. Въпреки, че все още не съм сигурна колко ми е приятна тази изненада.....

# 47
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Тук,при нас е хладничко  ooooh! Но пък аз съм с болно гърло и немога да застана срущо която и да е от вас да говоря и пръскам микроби,особено пък пред децата!Ставам сутринта  Sadи гърлото ми като стегнато с менгеме,боли и немога да говоря!Жалко ,че казах на децата и тесе настроиха за ходене в Търново/особено малкият/

# 48
Добре,отлагаме срещата.
Дидка,бързо оздравяване.

# 49
Трябва нещо по евтино и не много лошо качество да намерим. Дано не е мисия невъзможна  

Вземаш мерките на прозореца и тръгваш по фирмите да питаш!А аз довечера вече ще ти пратя тел.,че то с мъжО не можем да се видим- с тези негови смени! Simple SmileА иначе на нас лятото ни излезе около 450лв. 1 прозорец доколкото си спомням ooooh!,но това е стара информация,защото предполагам от тогава досега цените са се променили!

# 50
800 лева на прозорец за хазайката ще е скъпо. Трябва нещо по евтино и не много лошо качество да намерим. Дано не е мисия невъзможна  Praynig
Нашите кръсници си слагаха преди 2 месеца - немска PVC дограма, петпрофилна. Много са доволни. И ние мислим нещо такова налято, но ще видим. Излиза около 20 лв/кв.м. Ако те интересува ще взема телефон.

# 51
Нашите кръсници си слагаха преди 2 месеца - немска PVC дограма, петпрофилна. Много са доволни. И ние мислим нещо такова налято, но ще видим. Излиза около 20 лв/кв.м. Ако те интересува ще взема телефон.
Да не си се объркала,че струва 20лв. кв.м.Струва ми се невъзможоно да е толкова евтино.Ако е такава цената дай някакъв телефон и име на фирмата,че и мен ме интерисува.

# 52
800 лева на прозорец за хазайката ще е скъпо. Трябва нещо по евтино и не много лошо качество да намерим. Дано не е мисия невъзможна  Praynig

Ще съм ти много благодарна, ако можеш да вземеш някакъв телефон.

# 53
 Здравейте:)
 Аз се казвам Ели и съм майка на прекрасно момченце- Кико.
 От Горна Оряховица съм. Сега съм омъжена в София, но почти всяка събота и неделя съм си на Горна.
 Студентка съм и майка ми много ми помага. Сега малкия е на Горна (аз съм в сесия)
 Страшно много ми липсва родния ми край
 С интерес ще следя темата
 До скоро

# 54
Здравейте:)
 Аз се казвам Ели и съм майка на прекрасно момченце- Кико.
 От Горна Оряховица съм. Сега съм омъжена в София, но почти всяка събота и неделя съм си на Горна.
 Студентка съм и майка ми много ми помага. Сега малкия е на Горна (аз съм в сесия)
 Страшно много ми липсва родния ми край
 С интерес ще следя темата
 До скоро
welcome Eli-G !

# 55
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Здравей  Eli-G    Whistling свиркай сбор като си тук да се видим,тази седмица се развали сбирката ни в Търново,да се надяваме за другата седмица да е хубаво времето,така,че ако си идваш насам пиши предварително или влизай тук да проверяваш дали ще има събиране и къде ...

# 56
 Здравейте, момичета:)
 Благодаря за топлото посрещане:)
 Много ще се радвам да се пресъеденим към вашата среща Simple Smile
Кико сега е на Горна, а аз ще си идвам следващата седмица
Скоро пак ще пиша
До скоро

# 57
Здравейте майчета. Бихте ли ми казали какво ви е мнението за д-р Хаджиев-хомеопат/кабинета е в Картала/. Някъде назад беше обсъждан лекар хомеопат , но не мога да го намеря.Дори незная дали е същият или някой друг?

# 58
# 59
 GrinningПривет и от мен на новодошлите Party
И аз искам на срещи ,но все ги организирате когато не мга да дойда,ама все някога ще се засечем Wink

Общи условия

Активация на акаунт