С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 732
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
soniapro, мнението ми за д-р Хаджиев хомеопата е доста противоречиво т.е. инфото,което получавам за него е такова.Лично пред мен д-р Иринков/д-р е по уши,нос и гърло в Търново/ се обади по телефона на свои колеги до Свищов да пита за него, тъй като жена му искала да го посети.От това което му казаха колегите се оказа,че не трябва да се занимаваш с този човек,едно че бил мошенник и друго,че май го съдели и изгонили от Свищов.С една дума не ходи при него -тази информация ме убеди.Все пак човека разговаря със свои колеги и те няма да го лъжат.От горе на всичко взима сумати пари за първичен и вторичен преглед-по 60лв и съответно по 30лв.Разбрах,че тези цени са отскоро!
За разлика от него чувам все добри отзиви за една д-рка хомеопатка от Пловдив,която идва определени дни в Търново.Имам само GSMa й, а той е 0888694447, д-р Наталия Недева.Взима за първичен преглед 15 лв, а за вторичен 5 или 10/тук не съм сигурна,защото забравих/.

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 18:10 от Dory_28

# 61
Вяра, Летисия извинявайте - сега видях какво съм писала. Не е 20, а 200лв.
Но било според квадратурата - колкото повече е, толкова е по-евтино. Те си направиха целия апартамент - 3 стаи, баня, тоалетна - всичко. Но не са доволни - после си търсили майстори да им доизмажат дупките около дограмата...
Във всеки случай човека каза, че до 200 лв е добре. Нагоре било скъпо.

# 62
 Летисия, моите родители също слагаха дограма, ако искаш може да ги питам каква и колко парички е излезнала...Бяхя доволни от начина на поставяне,не се са оплаквали и колко парички им е излезнало, така че предполагам не е било толкова много Simple Smile

# 63
Летисия, моите родители също слагаха дограма, ако искаш може да ги питам каква и колко парички е излезнала...Бяхя доволни от начина на поставяне,не се са оплаквали и колко парички им е излезнало, така че предполагам не е било толкова много Simple Smile

Разбира се. Колкото повече кординати, толкова по-добре  Simple Smile

# 64
Здравейте, мами!
Аз съм от Свищов, но отскоро се преместихме да живеем във Велико Търново. Имам две малки деца и за 6 месеца все още не сме успели да открием подходящо за тях заведение. Дайте ми някакъв съвет.
Другата ми питанка е за корнизи. Писна ми да съм атракцията на съседните блокове. Пердета имам, но понеже все още не съм се ориентирала откъде да си купя корнизи, вече 6 месеца забавляваме съседите.

# 65
  • преди Варна/сега Горна Оряховица

И аз искам на срещи ,но все ги организирате когато не мога да дойда,ама все някога ще се засечем Wink
...а ти кога можеш да присъстваш-като ден,като час  Thinking все ще измислим нещо за тази седмица
Сръчка    bouquet

# 66
 Ние в събота и неделя ще сме си в Горна, ако решите  нещо за срещичка, ние с Кико с радост ще се пресъединим Heart Eyes
 Летисия още не съм говорила с майка ми за дограмата, не ми дига телефона, затова още не съм ти писала Embarassed
До скоро, момчиета

# 67
Здравейте, мами!
Аз съм от Свищов, но отскоро се преместихме да живеем във Велико Търново. Имам две малки деца и за 6 месеца все още не сме успели да открием подходящо за тях заведение. Дайте ми някакъв съвет.
Другата ми питанка е за корнизи. Писна ми да съм атракцията на съседните блокове. Пердета имам, но понеже все още не съм се ориентирала откъде да си купя корнизи, вече 6 месеца забавляваме съседите.
На каква възраст са децата?

# 68
  • Велико Търново
Vqqra,ми то си пише колко са големи децата Peace!Мисля,че една от пицариите на центъра е подходяща-Его!

# 69
  • Велико Търново
Докато не се  стопли и не се изнесат навън маси, за мен няма подходящо заведение за малки деца.
Може би "Неделя" - там обаче моя син основно тича по стълбите нагоре надолу и аз след него  Simple Smile

А корнизи мисля, че предлагат във всички мебелни магазини

# 70
  • Велико Търново
Flavi,аз имах предвид,че в Его има детски кът Peace!

# 71
Vqqra,ми то си пише колко са големи децата Peace!Мисля,че една от пицариите на центъра е подходяща-Его!
Извинявам се ако греша,но невиждам да пише на каква възраст са децата на Сръчка.И мисля,че майката от подходящо за тях заведение има предвид ясла,градина....,а не заведение от рода на бар,ресторант и т.н.
Отново се извинявам ако греша.

# 72
Видях възраста на децата.
Сорииии

# 73
  • Велико Търново
Най-добре Сръчка да обясни какво има предвид под заведение,но аз,си мисля,че на осем години детето е втори клас и едва ли 6 месеца седи и чака да му намерят училище,ама не знам де newsm78,а може и така да е

# 74
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
flavi радвам се,че се появяваш и ще се радвам да ви видя ..малкият кой знае колко е пораснал и подивял  Joy като гледам нашият...като навит с пружинка е

Общи условия

Активация на акаунт