С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 728
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
 GrinningДидка ,не се притеснявай ,аз и без това в повечето време съм заета  Wink

# 76
 Лека нощ, момичета Heart Eyes
 Ако решите нещо за събота, ние с Кико с радост ще дойдем

# 77
Честит рожден ден на Кико!   bouquet newsm51 newsm59  party023  ura
Нека расте с усмивка и да бъде гордост за мама и тати!

# 78
Сори, че не си изясних мисълта  Embarassed
Понеже нямаме баба в града и няма кой да помага сме навсякъде с децата - мъкнем ги като котка котенцата. Затова си търсим бар/ресторант/кафе, в което децата могат и да се забавляват, а не да пъшкат до нас, че им е скучно (както е при каката) или да не слиза от ръцете на тати (както е при малкото). Децата са на 8 и на почти 3 г. В Его ходихме, но там детския кът го отварят след 19 ч.
Флави, благодаря за инфото за корнизите   bouquet

# 79
 Мерси за хубавите пожелания
Искам да почерпя всички вертуално за здравето на моето вече голямо момченце newsm59  ura  bigdance2 beer3 smile3510 Popcorn baloni

# 80
мерси за почерпката !!!  Grinning Grinning Grinning 
  bouquet  да ти е живо и здраво момчето.

# 81
  bigdance2Да ти е живо и здраво юначето!МНого да те радва и да расте умно и добро дете! Tada

# 82
  • Велико Търново
Дидка, здравей   bouquet

Много си близо до истината за малкия  Simple Smile -тича като пършинг, само да му се удаде случай .

Хубаво ще е да се видим, но аз мога да се включа само в срещи през уикендите .
И то ще трябва да си доведа татко или кака , че да мога да ви видя , а не да прелитам ниско наоколо след  Бобо   Grinning

# 83
bdbaloni

Честит Рожден Ден на Кико
Да бъде здрав и послушен юнак,за радост на мама и тати.

Сега и аз да се похваля.Ивона има 11- то зъбче newsm44
Eli-G-весел празник   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
                                                      Честит рожден ден, Кико!

# 85
 Мерси много за хубавите пожелания Heart Eyes

# 86
Eli-G,да ви е живо и здраво момчето и само да ви радва. newsm51

# 87
Момичета, да ви се оплача. Извинете ме, че ще ви ползвам като кошче за душевни отпадъци  Embarassed
Моята дъщеря събира списание "Дребосъчета". В интерес на истината в началото беше голям ентусиазъм, а сега по-скоро мама събира, отколкото тя, но все пак класьора се пълни. В петък купих от СБА на "Картала" поредния (27) брой. Всяка събота сме в Свищов, че таткото там има много работа и какво беше изумлението ми като видях навсякъде въпросния № 27 заедно с нов класьор. Попитах отделно ли се продават - не. Щерката, разбира се, увеси нос. Нашия класьор е пълен и новите списания няма къде да събира. Видях се принудена да купя още един брой заради класьора. Днес отидох в СБА, за да питам като как така се случи, че ние сме със списание, а без класьор. И обяснението беше, че те били държали класьорите под касите. Аз откъде да знам? Изобщо не подозирах, че щяло да има втори класьор. Казаха да изчакам малко щели да проверят отзад в склада дали случайно го няма нашия класьор. Нямаше. Обяснението беше, че имало списания, които били с класьори и такива, които били без. Направо съм изумена  #Crazy, да не говорим колко съм бясна.
Уф, оплаках се, сега мога да се стегна и да поработя малко.

# 88
 Мерси Vqqra, в събота ще е купона послучай рождения ни ден Simple Smile

# 89
   Сръчка,и ние събираме "Дребосъчетата",но ни го продадоха с класьор,а във вашия случай са сложили цена на класьора и са го продали.Защо ли вече нищо не ме изненадва,около нас е пълно с хора,които и майка си ще продадат за два лева...
   Вяра синовете ни са се запознали,каза ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт