С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 730
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Eli-G,да ви е живо и здраво момчето. Много здраве, много усмивки. Весел празник!   bouquet

# 91
Eli-G,да ви е живо и здраво момчето. Много здраве, много усмивки. Весел празник!   bouquet
Мерси много Simple Smile

# 92
  • Велико Търново
bdbaloni на Кико!Желая му да е много здрав и приказно детство!

# 93
bdbaloni на Кико!Желая му да е много здрав и приказно детство!

Мерси много Heart Eyes

# 94
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Eli-G да ти е жив и здрав рожденника!Безгрижно и щастливо дете да расте  bouquet

# 95
  • софия
Майчета,дали във В.Търново мога да намеря обувки на "Капчица"?Ще се радвам,ако ми дадете точни координати.
Мерси предварително....  bouquet

# 96
 Мерси много, Дидка Simple Smile

# 97
Здравейте момичета,аз станах мама преди две седмици и си търся количка за бебо,та въпроса ми е: имате ли магазин с хубави колички/куини,пер прего,кам/щото не ми се поръчва по каталог,друго си е да я видиш на живо,и най важното да разполагат в наличност.Благодаря ви предварително Kissing Heart

# 98
  • Велико Търново
Аз,за количка Пер Прего не съм чувала,но,ако питаш за Пег Перего е друга работа.Аз,съм с Куини и е поръчана от официалния вносител-там грешка няма.В Търново можеш да си ги поръчаш в Лъки Ленд за Куини говоря,а др.две марки ги има в Хиполенд,но мисля,че имат много оскъден избор.Там също се работи по каталог и капаро.Това е от мен мисля,че е достатъчно изчерпателно!
Честито бебе!

# 99
Благодаря ти Сиске,да бе Пер Перего е марката,ама това ми е идеята-да ги има в наличност,щото ми казаха че има магазин с хубави дрешки и колички

# 100
  • Велико Търново
Ами,аз не знам в Търново да има такъв магазин хем да е за хубави дрехи и хем пък хубави колички да има newsm78.Само съм сигурна,че в Хиполенд има по един-два модела на комб.колички ПеГ Перего и за Кам много не съм сигурна,но там пък няма хубави дрехи,но то всичко е субективно-въпрос на вкус е.Дано си намериш желаната количка!

# 101
Здравейте момичета, пиша ви с една молба!С мъжа ми ни се налага да дойдем в Търново за няколко месеца и си търсим квартира(гарсониера за предпочитане), но ме е страх , че ако дойдем да търсим така по обява може да оставим капаро и докато се нанесем да ни излъжат.Не знам такива неща ми се въртят из главата, защото все пак идваме с детето и искам да ми е сигурно, не е като едно време-безгрижни студенти.Много ще се радвам , ако някой може да помогне да ми пише на лс.  bouquet

# 102
 Здравейте, момичета:)
 След два дена си пребирам в Горна Оряховица, ако решите да направим някоя срещичка, пишете. С радост ще дойдем с малкия мъж
До скоро Simple Smile

# 103
Здравейте момичета,аз станах мама преди две седмици и си търся количка за бебо,та въпроса ми е: имате ли магазин с хубави колички/куини,пер прего,кам/щото не ми се поръчва по каталог,друго си е да я видиш на живо,и най важното да разполагат в наличност.Благодаря ви предварително Kissing Heart
Петита, аз си взех Пег Перего Aria от www.simonovi-shop.bg.com. За сега съм много доволна. Ако имаш въпроси пиши ми на лични. Честито ти бебче!!

# 104
Здравейте и от мен. Съвсем случайно ви открих и съм много въодушевена, че и В.Търново си има местенце тука. Ще се радвам да се запознаем някой ден. Имам дъщеря Божидара на 3г.2 м. и 10 дена. Ще ви следя с интерес. Мога да помогна за дограмите, тъй като мъжа ми се занимава с това
  bouquet за всички

Общи условия

Активация на акаунт