Няколко пъти започвам да пиша но малката се веднага взема инициативата в свои ръце и неуспявам да довърша. Може по- късно да пиша и за нашето раждане.
За съжаление ние се дохранваме, защото първо късно ни тръгна кърмата и не можех да произведа количеството необходимо на мъничето. После пък свикнала вече с биберона саботираше гърдите. Сега се борим с нея, за да се кърмим, но е мъка . Тя суче, аз доизцеждам, дохранвам с кърма и АМ. Ползвам Аптамил 1 и бебка много си го харесва. Педи го одобри също.
Коликите ни започнаха и нас - най вече следобед и вечер. Педи ни редписа еспумизан. Чудя се дали да си поръчвам инфакол от чужбина. мъж ми провери в интернет, че основната съставка е симетикон - също като в еспумизан и същото количество. На нас за сега да чукам на дърво ни действат капките, но гледам да не ги давам на всяко ядене - да не свиква много организма с тях.
По отношение на режима бях решила да кърмя на поискване , но като нямах кърма и подехме на режимапрез три часа. Баба си го спазва горе доло. През ноща я храня когато се събуди , което е обикновено към 4-5 след хранене към 23 и после 7-8 сутринта. Но я къем към 22.30 и това мисля доста я изморява и заспива обикновено. Само тази вечер не знам как щее защото проспа всякакви графици и ми е жал да я будя.
Вчера ни беше жестоко подсечен дупето , но днес явно е по-добре след спешните мерки -щом не е проплакала още, както беше вчера цял ден.
Това е засега от нас.