Доста сте изписали, сега докато наваксам...
Сиер, успокой се, сигурна съм, че такива отклонения има много често и голяма част от тях се оправят. Но д-ра е длъжен да те уведоми и да следи нещата. Бебче ще бъде добре, само мисли позитивно. Ние взехме такова направление и на 21.03 сме на преглед.
През нощта се храним когато малчо се събуди, но аз лично не бих го държала гладен за да го отуча. Не знам може би говоря така, защото от самото начало през нощта се е будил броени пъти. Сам си прави режима- даже вчера от 19.50ч. се събуди чак в 1.40ч накъде. После в 6ч.
Капките за колики САБ СИМПЛЕКС ги даваме на всяко ядене по 11 до 15, в зависимост от това дали има силни колики или не, но ги даваме.
Уиш, това по езичето да не е млечница? Четох някъде че бялото езиче било симптом, но не съм запозната добре. Питай педиатъра по- добре.
Нашия Мартинко обича много да се чипка. Много е доволен като го обливаме с топлата водичка. Като го изкараме надава вой, но след като го загърнем в хавлийката му става пак добре. Обикновено започва силния рев на края на обличането, но ако е много гладен се дере докато го обличам.
Козметиката ми е на СЕБА МЕД- олио и крем за подсичане. Имах и пяна за вана, но сега ползвам Авентските мостри за къпането. Доволна съм засега. Малкия от време на време се подсича. Аз даже вече не го и мажа всеки път. Ползвам мокри кърпички, дето ги отричах преди и се заричах, че няма да ползвам у дома такива. За ушичките съм чувала, че сега не може да влезе вода във тях. Аз не ги пазя, даже понякога водата ги покрива, дано не направим беля.
Марти го извеждаме без да съм правила подготовки на терасата. Май само веднъж -2 пъти съм държала за по 5 мин. и после веднага тръгнахме. Даже 1-та разходка я направихме на по хладно и ветровито време.
Пепеляшка, интересен уред, ама нали не се препоръчва ползването на аспиратор? Или поне аз така знам. Засега се справяме само с клечка с памуче и физ.разтвор.
Днес е лошо времето, за съжаление не става за разходки. Ще почиваме у дома. Приятен следобяд!
P.S. Сложих три снимчици от погачата да ни видите колко сме порастнали