Отговори
# 330
Здравейте, момичета!

jb66, благодаря за подробния разказ на епизодите от "Наследство". Очаквам продължението...
Този път аз съм нарязала гифките от поредния фрагмент на "Лейля", който Ели е споделила.
Не зная дали ще има епизод в сряда. Прочетох, че турците ще обявят 3-дневен траур във връзка с пожара на хотел в курортен комплекс.
Бирсен е писала, че тази вечер ще се излъчват старите епизоди на сериалите.
Излязъл е фрагмент 2 на епизод 19, пускам го

„Например, мога да довърша някого, когато пожелая, точно както направих с баща ти!“

Какво показва Нур на Лейла? Thinking

Лейла: Живот… Любов… Справедливост…

Епизод 19

РЕЗЮМЕ

След сблъсъка си Лейля и Нур започват открито да си играят картите. Лейла прави ходове в играта си за отмъщение, за да гарантира, че Нур ще остане сама. Докато Нур се опитва да сключи съюзи срещу Лейля, тя също търси формула за оказване на натиск върху Туфан, който иска да се разведе с нея. Мали трябва да избере между Нур и Лейля.
Дживан, притеснен, че Лейля ще стане като Нур в жаждата си за отмъщение, й подготвя програма с изненадващ край. Докато Нур докарва вълнението до връх с опасния си ход да изпрати Лейла далеч от дома; Неочакваният ход на Дживан и Лейля ще изненада всички, особено Нур.

Лейла: Живот... Любов... Справедливост... Епизод 19 е в сряда, 22 януари от 20:00 часа по NOW!

Скрит текст:

Цитат
Разгледахме отраженията на видните мъже актьори от 2024 г. в социалните медии, играчите, които влязоха в списъка с топ 10 на DigiLUP. 

Радвайте се на една прекрасна вечер!
Нека бъде щастлива, топла, уютна и приятно споделена с любимите хора!

# 331
Халил е публикувал тези снимки в сторито във връзка с голяма трагедия сполетяло Турция.

# 332
Здравейте в сряда следобед!

Всичко в живота можеш да създадеш, с изключение на душата...
С нея трябва да се родиш.
Руми

Спокоен следобед!

Еми, благодарности за резюмето, новините и снимките от 19 епизод!
Цитат
Бирсен е писала, че тази вечер ще се излъчват старите епизоди на сериалите.
Да, вероятно няма да се излъчват новите епизоди на сериалите.

Светла памет на загиналите в пожара невинни хора в Bolu Kartalkaya.

azisiq, благодаря за снимките от сторито на Халил! Flowers Hibiscus

За настроението ни - една усмихната Доа Heart Eyes

# 333
Здравейте, момичета!

След филмовия маратон, който си спретнах и успешно изгледаните 18 епизода на "Лейля" се чувствам точно като Халил на горната снимка.
Хареса ми историята и искам да разбера края. Не съм гледала оригиналния сериал и моля за подсказки ако някой е гледал бразилската версия.
Много добре конструиран сериал се оказа "Лейля". Допадна ми баланса и непрекъснатите препратки към миналото на героите, които даваха възможност да осъзнаем и настоящите действия и постъпки.
Плениха ме малките Джино и Лейля. Чудесни деца-актьори, много добър подбор. Те първи грабнаха вниманието ми.
Халил беше много плах и неориентиран в началото. Губеше ми се като присъствие и игра. То и героят му Туфо си беше направо мухльо за мене. Хубавото е, че в последните епизоди има надграждане на образа на Туфо, та го приех по-нормално.
Алперен също в началото не успя да влезе под кожата на героя си, играеше сковано и ми липсваше емоция.
Актрисата в ролята на Нур е перфектна. Тази жена е огън, гори на екрана толкова правдиво, че я намразих моментално.
Джемре я гледам за първи път, но ми прави приятно впечатление. Играе добре, умее да контролира ситуацията и да приковава зрителския поглед.
Извинете ме ако с описанието си съм предизвикала гнева на някои фенове, но това е първото ми впечатление и съвсем повърхностен поглед върху видяното.
Очаквам с интерес следващите епизоди.
А сега малко инфо от сайтовете:
Цитат
💥 Сериалът "Лейла: Живот, любов, справедливост" е продаден в Унгария, Хърватия, Казахстан, Израел, Румъния, Мексико, Черна гора, Русия, Панама, Испания и други страни от Латинска Америка.  

Цитат
Уау, 21 държави купиха #LeylaHayatAşkAdalet, поздравления за целия екип🙌🏻🙌🏻    

Цитат
Румъния 🇹🇩 Canal Happy скоро ще излъчи KirliSepeti 🥰 Очакваме Мурат/Нил с нетърпение 🥰

#HalilİbrahimCeyhan

Цитат
В най-обсъждания списък на Adba analytics Halil İbrahim Ceyhan се нарежда на 9-то място с 33 хиляди+ съобщения 💥
#HalilİbrahimCeyhan  

Спокойна и уютна вечер ви желая!

# 334
Здравейте, момичета!

Съботно..
Лежерно.

Ще бъде ден на щастие..
Ден на бягство от рутината..
Ден ухаещ на свежо.
Ще бъде..

Еми, чудесен пост! Благодаря ти!! Heart

Една новина - "SonBilet” с участието на Халил с премиерна дата по кината 21 февруари.

Усмихнат и наситен с щастливи моменти ден ви желая! Heart

# 335
  • Пловдив
Момичета при Наследството твърде хубаво стана и много ме страх ,че ще стане много лошо😔Нана и Пойраз са толкова щастливи ,но в същото време дават тази змия Пелин как крои планове да им провали сватбата и ,че няма да позволи те да са щастливи 😥
Синан най-накрая даде пръстен на Айнур и я помоли да му стане жена ♥️Те също са много щастливи,даже избират дом , защото ще се местят в Истанбул.Айнур е приеха в университет за това ще се местят там .
И двете двойки са страхотни и много ме кефят ,но много хубаво не е много добре😥
Надявам се , режисьора да ни зарадва нас зрителите и да не стане като Яман и Сехер🙏🙏🙏
Честноо много ме е страх 😔
Ако някой знае как ще свърши нека да пише ,Моля!
Хубава и спокойна вечер момичета от мен !
До утре с новия епизод
♥️🫶♥️🐞🍀🌹🥰

# 336
Здравейте, момичета!

Всеки нов ден е ценен дар и е наш дълг и привилегия да го изживеем с благодарност...
Усмихнат, топъл и лежерен  ден Неделя!

jb66, благодаря за споделените впечатления от поредната серия на Наследство! Flowers Rose

Още една нова снимка на Халил. Чаровник!! Heart Eyes

# 337
Здравейте, момичета!

Най-после ми остана време да се разпиша и тук.
jb66, благодаря за разказа на епизодите от "Наследство". Ще стискам палци и аз всичко да приключи добре за двете двойки. До последния епизод ще си под напрежение, защото не се знае как сценаристката може да обърне нещата, пък и никой не може да каже какъв ще е краят на сериала.
Ели, страхотни снимки на Халил си ни качила. Благодаря!
И понеже се запалих по сериала "Лейля", пускам фрагментите от епизод 19, но с бг. субтитри. Да имаме представа какво да очакваме от епизода в сряда.
"Лейла" 19/1

"Лейла" 19/2

"Лейла" 19/3

Цитат
  Sıla Türkoğlu и Halil İbrahim Ceyhan най-обсъжданите актьори на седмицата (19-25 януари 2015 г.)

Спокойна нощ и сладки сънища, момичета!

# 338
Не мога да се нагледам на червената рокля на Лейля от фрагмана чакам епизода с десет очи. Всички карти вече са ясни да видим какво ще стане при второ раздаване.

# 339
Добро утро ,момичета!
Хубав и успешен ден ви пожелавам!

Да ви е вкусно кафето в добра компания!

Еми, за да не разказвам за сюжета на Лейля пускам резюметата на бразилската версия на целият сериал.

https://www.telenovella-bg.com/movies/episodes/avenida-brasil

Благодаря, за всичко което сте споделили!
Лек и спорен ден!

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 09:15 от DiDoneva

# 340
  • Пловдив
Момичета радвам се ,че отново сме тук и споделяме историите на нашите любими герои!🫶
Благодаря ви за прекрасните снимки ,за информацията и за това ,че поддържате интереса към епизодите 🫶🌹🫶
Аз да ви кажа вчера точно така бях на тръни.
Поредния епизод, който гледах с голям интерес ми навя мисълта ,че нещата няма да са в положителна посока 😔
Започнаха да дават минали сцени на които  Атакан, който уби Яман е уж умрял🙏 надявам се, че няма да възкръсне ,защото тогава нещата стават лоши. Тази Пелин, която заплашваше Нана пасти да яде пред този змей с 2 глави. Мале не ми се мисли, ако той  наистина се окаже жив 😔😔😔Ужас!!!
Ще си повтори сцената с убийството на Яман!
На всичкото отгоре той заплаши  Нана и Юсуф, като искаше да ги унищожи с едни инжекции, но тук се намеси Пойраз и ги спаси 🙏
Молееее,страх ме е много за моите сладури😘🥰😘 Искам да са щастливи и да ги видя такива!!!🙏🙏🙏🥰😘🥰😘🥰🫶🍀🐞
Момичета пожелавам ви успешна ,ползотворна и спокойна седмица!
🫶🫶🫶

# 341
Здравейте, момичета!

Минавам набързо, за да ви благодаря за споделените постове. Много е приятно, когато повече момичета се включват с коментари.
Чета ви с удоволствие и продължавам да следя "Наследство" по тв. Епизодите, които вървят в момента не бях гледала и ми е много любопитно как ще приключи историята с Ясемин.
Еми, за да не разказвам за сюжета на Лейля пускам резюметата на бразилската версия на целият сериал.

https://www.telenovella-bg.com/movies/episodes/avenida-brasil
DiDoneva, благодаря за линка. С удоволствие ще прочета резюметата, за да ми е по-спокойно докато гледам сериала "Лейля".
В Х не попаднах на нищо ново. Всичко се върти около филма на Халил, за който Ели писа.
Една новина - "SonBilet” с участието на Халил с премиерна дата по кината 21 февруари.

Цитат
Ново вълнение, различен характер, който Халил представя с новия си филм 💥
Успех на него и на работния екип 🔥

#HalilİbrahimCeyhan #SonBilet

Диди, не можах да намеря снимка на Лейля с червената рокля, но мисля, че и тази ще свърши работа за момента.

А за всички нас - незабравимите Яман и Сехер:

Приятна вечер ви желая!  

# 342
Здравейте!

Вълшебен, невероятен и неповторим ден ви пожелавам да имате, момичета!

Благодаря на всички за коментарите, новините, снимките,....които сте споделили!

В очакване сме на следващата серия на" Лейля"

# 343
  • Пловдив
Еееее,най-накрая да видя Халил да се целува🫶
В Наследство неможах да ги видя с истинска целувка 😘
Благодаря ви за позитивизма в тази прекрасна група!Винаги с удоволствие чета постовете особено на Еми и HELEN60 🫶🫶🫶
Хубава и романтична вечер пожелавам!😘

# 344
Здравейте, момичета!

Еееее,най-накрая да видя Халил да се целува🫶
В Наследство неможах да ги видя с истинска целувка 😘 
jb66 и аз в "Наследство" не успях да видя нито една истинска целувка между  Яман и Сехер. Дори продължавам да се питам те консумираха ли изобщо брака си, че от това което съм гледала Сехер все се колебаеше, а Яман я успокояваше, че ще стане, когато е готова.

Цитат
#Leyla е турската версия на #AvenidaBrasil, международният хит на @tvglobo.
PRODU посети снимачната площадка и разговаряхме с @halilibrahimin, един от главните герои. 🔥🔝

Вижте пълния поглед зад кулисите http://produ.com . 📲 
Момичета, никъде не намерих интервюто на Халил за PRODU, затова поствам само гифки.

Цитат
  Блиц интервю с Джемре Байсел за руската платформа Иви. #CemreBaysel

Спокойна нощ и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт