Отговори
# 345
Еми много те моля утре след епизода на направиш моменти от гледането на Делибал. Heart
Ох много дизита пак станаха откакто съм в нас , но какво да направя?
Халил в началото ми беше статичен ,но много се старае и влезна страхотно в роля наистина усещам старанието му ,но при такива актьори Гонджа , Дженгиз и тн няма как да не се отпусне. Алперен който също е много добър поне за мен по същия начин може защото му се роди бебе не знам ,но някак се луташе в ролята си след което бам.Въпреки ,че не съм гледала Последно лято с Алпо и Хафса от там много видеа съм гледала и чакам много от Алперен да вдига летвите.

# 346
Здравейте!

Днес ви пожелавам красиви случвания, добри мисли и безброй щастливи мигове!
Бъдете себе си, правете само това, което сърцето ви нашепва и имайте
една обичана и прекрасна вечер!

Успешният актьор HalilİbrahimCeyhan беше гост на Gel Konuşalım.

Халил и екипът на БеМ

Халил с Едос/Прес мениджър/ от мениджърската агенция

Сряда е.....

И отново ни предстои  една чудесна вечер с Халил/ Туфо/ и "Лейля" с
новия си епизод тази вечер от 20.00!!

СЛАГАМ ЛИНКОВЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ОНЛАЙН:
Ако има желаещи да гледат тази вечер "ЛЕЙЛЯ"

Момичета, благодаря за всичко споделено и хубава вечер на всички!

# 347
Здравейте, момичета!

Не гледах онлайн епизода тази вечер. Ще чакам търпеливо превода, за да се насладя на действие и диалози едновременно.
Ели, благодаря, че си ни качила видеото с Халил. Аз намерих и малка част от превода, но видеото има автоматични субтитри и може да се разбере за какво иде реч.

Успешният актьор HalilİbrahimCeyhan беше гост на Gel Konuşalım.

Изненадващо признание от Халил Ибрахим Джейхан: Той подари песен на Serdar Ortaç!

Красивият актьор Халил Ибрахим Джейхан направи поразителни изявления за кариерата и личния си живот в предаването на живо, на което присъства. Заявявайки, че се интересува и от музика, както и от актьорство, Джейхан каза, че е дал три песни в албума на известния поп певец Serdar Ortaç.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 29-01-2025 18:48
Красивият актьор Халил Ибрахим Джейхан направи поразителни изявления за кариерата и личния си живот в предаването на живо, на което присъства. Заявявайки, че се интересува и от музика, както и от актьорство, Джейхан каза, че е дал три песни в албума на известния поп певец Сердар Ортач.

„Мечтата ми беше да дам песен на Serdar Ortaç и успях. Дадох три песни за последния му албум. Песента ‘Pare Pare’ принадлежи на мен. Обичам да пиша песни, но не исках да се занимавам с пеенето." Джейхан подчерта, че музиката винаги е заемала важно място в живота му.

Той беше избран за 9-ия най-красив мъж в света
Успешният актьор направи голям пробив миналата година, когато беше избран за 9-ия най-красив мъж в света в оценка, направена от TC Candler. Говорейки по този въпрос, Джейхан каза: „Чувството е приятно, ласкателно е. Работата ни се наблюдава в много части на света. Виждам го като негово отражение."

Той не искаше да говори за личния си живот
Джейхан, който избягваше да отговаря на въпроси за личния си живот, не даде ясно изявление дали има приятелка или не. Той обаче подчерта, че е важно културното ниво на човека, който ще влезе в живота му, като каза: „Не е нужно да избирам приятелката си от същия сектор. Достатъчно е тя да е културно подходяща за мен“.

Известният актьор също така заяви, че е израснал с 5-те си сестри и че е талантлив в кухнята, каза, че знае как да готви и най-вече как да пълни много добре лозови листа. Джейхан, който също добави, че е зодия Стрелец, сподели, че е педантичен човек и сам глади и готви у дома.

Докато тези изявления на Халил Ибрахим Джейхан привлякоха голямо внимание в социалните мрежи, неговите фенове изразиха изненадата си от музикалния талант на красивия актьор.

Еми много те моля утре след епизода на направиш моменти от гледането на Делибал. Heart
Скрит текст:
Ох много дизита пак станаха откакто съм в нас , но какво да направя?
Халил в началото ми беше статичен ,но много се старае и влезна страхотно в роля наистина усещам старанието му ,но при такива актьори Гонджа , Дженгиз и тн няма как да не се отпусне. Алперен който също е много добър поне за мен по същия начин може защото му се роди бебе не знам ,но някак се луташе в ролята си след което бам.Въпреки ,че не съм гледала Последно лято с Алпо и Хафса от там много видеа съм гледала и чакам много от Алперен да вдига летвите.
Диди, с удоволствие ще направя гифки, но утре, че тази нощ стана късно, а аз трябва да се сетя в кой епизод от "Лейля" беше този момент.

# 348
Здравейте!

Истинският дом не е къщата, в която живееш, а тишината и спокойствието на
сърцето ти...спокойна вечер
  Heart Wine Glass

SılaTürkoğlu спечели наградата за най-добра актриса на годината на наградите
 „Marmara Business Club Crystal Marmara Awards“, организирани от университета Мармара..
Hands Clap
Поздравления!!!

Нови снимки от IG сторито на Съла  

И време за разходка...

Еми, благодаря за преводите на част от интервюто с Халил !

Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... 20. Bölüm 1. Fragmanı

„Трябва да се страхуваш от мен, преследвам те Нур!“

Рейтингът... 19 епизод

# 349
Здравейте, момичета!

Бързам този път аз да ви поднеса сутрешното кафе и гифките от фраг 1 на епизод 20 - "Лейля".
Ели, благодаря за фрага и прекрасните снимки на Съла.
Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... 20. Bölüm 1. Fragmanı

„Трябва да се страхуваш от мен, преследвам те Нур!“

Усмихнете се на утрото, за да ви се отблагодари денят!
Наслаждавайте се на моментите, споделяйте доброта, прегръщайте близките си!

Прекрасен ден ви пожелавам!

# 350
Здравейте!

Еми, за кафето  и гифките от фраг 1 на епизод 20 - "Лейля", благодаря!. Heart

Момичета,  за хубава и спокойна вечер - 19-ти преведен епизод на ''Лейля''.

Приятна киновечер!

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 22:23 от HELEN60

# 351
Здравейте, момичета!

Ели, благодаря за линка с превода на "Лейля".
Изгледах епизод 19 от "Лейля", но ще го коментирам по-късно, че днес нямам много време.
Чета резюметата на бразилския сериал, които DiDoneva беше постнала, обаче още не съм стигнала до тези моменти.
Страхувам се, че нещата не отиват на добре и Лейля ще се превърне в копие на Нур, нещо за което и Дживан се притеснява. 
Не ми се иска сериалът да се превръща в едно безкрайно отмъщение.
Диди, свалила съм епизода и няма да забравя да направя гифки.
Много хубави бяха Дживан и Лейля в тези сцени.

# 352
Здравейте в първият ден на Февр уари

Един от месеците с най-красивите празници !
"Февруари винаги е изпълнен с надежда. Февруари е почти пролет.
 А през пролетта е възможно абсолютно всичко."
Али Смит

„Февруарският брой на ELLE излиза утре. На корицата ни е Sıla Türkoğlu,
която изгражда своя собствена вселена с всяка своя стъпка.“

Съла с приятелки

Пожелавам ви лека и спокойна нощ! Nature Fireworks

# 353
Красота

# 354
Здравейте, момичета!

Ели, azisiq, благодаря ви за снимките на чаровната Съла, които сте качили.
От мен, за настроение в неделния ден, един романтичен момент от последния епизод на "Лейля".
Заедно с Дживан и Лейля ще отидем на кино "Delibal" по поръчка на Диди.

Прекрасен почивен ден с много усмивки и положителни емоции ви пожелавам!

# 355
  • Пловдив
Ето ме и мен добро утро!
Продължавам да следя и да ви разказвам какво се случва в наследството.
Акцента този път беше паднал върху Айнур и Синан. Синан разбра че брат му е жив и отиде да го търси в Судан. Те двамата с Айнур заминават за там като преди това той поиска ръката официално и майка му беше с него като го подкрепяше. Това е голям напредък в техните взаимоотношения! Явно те излизат вече от екран. Бяха ми много симпатични и много ги харесвах и двамата!
Сега нещата започнаха да се разплитат малко по малко и при Нана и Пойраз ♥️
Пойраз беше събрал пари за сватба, но помогна с тях на една майка ,която имаше нужда детето и да живее 🫶 Много му беше трудно да каже Нана , но тя го разбра дори го подкрепи ,че направил добро дело. Въпреки всичко ще има пари, защото е дълго за обясняване ,но майка му ще му помогне.
Все още Пелин е в болницата на лечение ,но не престава да прави планове как да отмъсти.
Отново чакаме да дойде събота и неделя за да видим как ще се развият нещата.
Благодаря Ви момичета за хубавите снимки, за историите които споделяте!
Хубав ден от мен! Усмихната, ползотворна  и успешна седмица! 🫶🫶🫶
🌹🐞🍀🌹🐞🍀🌹🐞🍀

# 356
Здравейте, момичета!

Усмихнете се...Нищо в този свят не е вечно, дори и проблемите ни.
Прекрасен ден Понеделник и светла седмица със  Здраве и Любов!

Еми, jb66, благодаря ви за споделеното!

SılaTürkoğlu е на февруарската ни корица с многозначителния блясък на
колекциите на #Pandora, с които тя си сътрудничи от дълго време.

=====================

Излязъл е 2-ри  фраг от "Лейля"

„Вашата булка е повече змия от вас!“

И няколко снимки от 20 епизод.

От IG на Халил

# 357
Здравейте, момичета!

След разказа на jb66 около развоя на събитията в "Наследство",
новите снимки на Съла и фрага на "Лейля", поднесен ни от Ели мога само да благодаря за чудесните постове.
Аз ще разнообразя с резюмето, превода на 2-рия фрагмент от епизод 20 и още малко снимки.

Лейла: Живот… Любов… Справедливост…

Епизод 20

РЕЗЮМЕ

Лейла се омъжва за Дживан и се връща в имението. Дживан се опитва да попречи на Лейла да унищожи както него, така и любовта им с чувството си за отмъщение. Лейле осуетява усилията на Джииван, като води майката на Нур Нермин в имението.
Нур прави опасен план да саботира сватбата на Лейля и Дживан. В спиращия дъха финал изненадващото преместване на Лейла при Нур ще наруши всички равновесия.

Лейла: Живот... Любов... Справедливост... Епизод 20 ще бъде в сряда, 5 февруари от 20:00 часа по NOW!

Скрит текст:

Приятна вечер ви желая!

# 358
Здравейте! Two Hearts

Желая ви един специален ден... един от онези дни,
които започват с усмивка и завършват със спокойствие..

Еми, благодарности за резюмето и превода на 2-рия фрагмент!

От списание Elle - Фотосесия на Съла Hands Ok Hand

# 359
Здравейте, момичета!

Бързам да се отбия и тук, за да пусна поредния фрагмент от епизод 20 на "Лейля", който ще гледаме тази вечер.
Надявам се Ели да направи гифки, а аз ще потърся превода и по-късно ще го пусна.

Лейла: Живот...Любов...Справедливост...

Епизод 20, Тийзър 3

"Senin Aklını Alacağım!"

Цитат
💫📸 В понеделник певецът Джем Ейдриън се появи на снимачната площадка на сериала "Лейла", което породи слухове за участието му в проекта. Главната актриса Джемре Байсел публикува снимка с него с надпис "Geldi benimkiiii", на което Ейдриън отговори с емоджи. По-късно стана ясно, че визитата му е приятелска и не е свързана със снимки.

Спокоен да бъде денят ви, изпълнен с щастливи мигове и много настроение!
Спорна сряда!

Общи условия

Активация на акаунт