Отговори
# 60
Здравейте, момичета!

Да изпием обедното кафе и да си пожелаем  всичко, което
ни се случва днес, да  ни носи радост и ни кара да се усмихваме!

Халил на събитието Save The Duck

Еми, Flowers Rosex BlackRose x the guardian team , Flowers Roseблагодаря за всичко споделено!

„Най-красивата снимка от тази кампания е по всички улици.“

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 20:10 от HELEN60

# 61
Здравейте, момичета!

Момичета, не зная вие какво мислите, но за мене Яман си остава най-добрата роля, която е направил Халил.
Не съм започнала още да гледам "Лейля", но от видеата, на които попадам Халил в образа на Туфо нещо не ме впечатлява.

Спокойна нощ ви пожелавам!

# 62
Здравейте, момичета!👋👋👋
Нови снимки от Сила!

Emiliya,
 за съжаление и аз ти споделям мнението за Халил, но се надявам в Лейла да покаже нещо.В първите серии ми беше малко скучен и простоват, но започна като, че ли да задобрява.

По това време мога вече да ви пожелая
ДОБРО УТРО и ранно сутрешно кафе в добра компания!

# 63
  • Пловдив
Emiliya , без да съм гледала филма Лейля, за мен Халил и Съла са невероятни актьори!
Аз ги приемам като едно цяло и единия и другия са невероятни и  двамата ги обичам! Следя снимките и много се кефя на тях.
Продължавам обаче да следя и Нана и Пойраз. При тях нещата много бавно вървят както и в целия филм ,но се надявам , че този път ще има щастлив край. Чакам с нетърпение събота и неделя за да видя какво ще се случи с моите герои!🫶❤️🫶
Хубав слънчев и усмихнат ден от мен! 🌹🌹🌹🫶🥰

# 64
Здравейте, момичета! 

Всяка сутрин трябва да се будим с нещо добро: добро настроение, добри чувства,
добри намерения...и добро кафе...

Di Doneva, благодаря за кафето и хубавите снимки на Съла! Gift Heart
jb66, Flowers Hibiscus

Халил представя марката "Bisse“

И Халил с приятели на събитието Save The Duck

Хубав есенен ден, момичета! Yellow Heart  Flowers Maple Leaf  Flowers Fallen Leaf

# 65
Здравейте,момичета!
Попадна ми една информация за номинации където Сила е спечелила приза:
 Филмов актьор за 2023г.
И най-добрият дебютен сериал за 2023г.(мисля, че става дума за Шербета)

https://www.instagram.com/reel/DBKAUIoNFqx/?igsh=MTFyN3RraTVhZ3dlbQ==

jb66,  искам да те попитам дали знаеш кога ще свърши тази пародия на Emanet  която Назмие продължава да завлича към дъното?
Извинявам се но за мен е пародия, защото след като ГГ напуснаха се превърна в това(вече не виждам и Юсуф в продължението).
Не го гледам но и на клиповете Юсуф отсъства.
Хубав следобед ви пожелавам!

# 66

Цитат
Здравейте,момичета!
 Филмов актьор за 2023г.
Di Doneva, благодаря! Hearts

Сряда е...вечерта на Лейла.

Приятно гледане на 6 - ти епизод на ''Лейля!''

# 67
Здравейте, момичета!

Нямам идея дали пуснаха фрагмент от епизод 7 на "Лейла", но ви редувам, че да може да качите ново инфо ако има.

Най-обсъжданите продукции за седмицата (06-12 октомври).

# 68
Здравейте!

Нека утрото донесе добри новини, а денят приятни изненади! 
Щастлив и ползотворен да бъде!

Еми, благодаря!

Чудесен рейтинг - за епизод 6

Total | (2) | 5,60
AB | (1) | 5,18
ABC1 | (2) | 5,68

Халил с Есер и Ханде Субашъ - от вчера

И една прекрасна Съла Heart

# 69
👋 Привет 👋
Никакви новини нямам за споделяне, но видях че сте обсъждали ролите на Халил до сега и да се изкажа и аз 😂
Както Яман ми харесваше до към средата на втория сезон. Може би защото и самия сериал до там беше супер, после ми стана много тегав за гледане.
Противно на всички мнения, много го харесвах като Мурат в Кошницата. Но аз харесвах сериала и може би за това приех и ролята му и визията му. Отпуснат, забавен, последователен в действията си.

Нямам наблюдения как е като Туфан, но от малкото, което видях може би е по-близо до Мурат като роля. Прочетох, че намирате героя за слабохарактерен, което е трудно да бъде изиграно, а щом сте го усетили, значи се е справил чудесно като актьор.

Замислих се за Съла - вече трета година е в Шербета. Вярно че това е най-рейтинговата продукция, но е все едно и също при героинята ѝ Доа. Не виждам особено поле за изява и развитие 🤔

# 70
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
 Филмов актьор за 2023г.

https://www.instagram.com/reel/DBKAUIoNFqx/?igsh=MTFyN3RraTVhZ3dlbQ==

jb66,  искам да те попитам дали знаеш кога ще свърши тази пародия на Emanet  която Назмие продължава да завлича към дъното?
Извинявам се но за мен е пародия, защото след като ГГ напуснаха се превърна в това(вече не виждам и Юсуф в продължението).
Не го гледам но и на клиповете Юсуф отсъства.
Хубав следобед ви пожелавам!
Здравейте!
Аз съм на 770 епизод или 4 сезон .
Йосиф от както Нана отиде да живее при Пойраз много малко го дават.
Според мен е нещо като интернат училище и само временно се връща в къщи.
Има стая в къщата  на Пойраз и той наистина се грижи за него.
Коя е тази Назмие?
Аз ги знам само по имена в филма🙃
Извинявайте за моето невежество, но така ги знам кой ,кой е 😀
Епизодите ги дават вече само в събота и неделя от 22.30 часа😔
Аз ги следя с голямо нетърпение всеки път.
Нз.дали  сте гледали ,но Яман го убиват😢

# 71
Emiliya  напълно съм съгласна с теб и за мен най успешните роли на Халил и Съла са тези в сериала Наследство,
Жалко че продуцентите спомогнаха да провалят сериала и да разделят Съла и Халил. Трябваше като виждат че сериала върви с високи рейтинги и гледаемост да направят всичко да ги задържат заедно и до ден днешен сериала да се снима с тях. Знам че в ролята на Доа ,Съла има високи рейтинги но въпреки това най успешната й роля твърдя че е е на Сехер тя най много и пасна като персонаж както и на Халил в ролята на Яман.
А сега новите сезони с тази Нана изобщо не го гледам нито един епизод не следя дори и заради самия Юсуф.
След напускането на Съла още в края на 2 сезон този сериал се обезличи а сега и с Халил още повече. Незнам как още снимат епизоди и го държат на екран дори да е и ежедневен сериал.

# 72
jb66,
гледала съм клипове от сезон 3 и видях краят на Яман, но след това нищо не гледам от Emanet.
 А Назмие е мисля сценаристка и продуцент на сериала.Данеска загледах по телевизора серията от Esaret (където Назмие има намеса) не знам защо но намерих много сходни неща с Emanet.

# 73
Здравейте, момичета!

Момичета, много ви благодаря за коментарите. Споделям вашето мнение за "Наследство". Назмие не я уважавам като сценарист, много ми е предсказуема и еднотипна.
Не съм гледала Esaret, за който DiDoneva е писала, но пък изгледах търпеливо два сезона от Yemin. И там беше същата боза.
Няма логическа последователност, разказва някои от историите до средата и после забравя за тях, какъвто е случаят с Яман и Али. От тази сюжетна линия щеше да се получи нещо интересно ако беше акцентирала на това, че са братя. Можеше поне да стигне до момента, в който двамата разбират за роднинската си връзка. Но... всичко потъна някъде. Самата сценаристка забрави за братята. И още куп недомислици.
Тази жена сякаш обича само насилието и погребенията. С удоволствие убива персонажите си.
Гледам "Наследство" заради Халил и Съла и по всяка вероятност ще го приключа в момента, в който Съла напуска.
Но продължава да ми е любопитно как се развиват другите познати нам герои.
Благодаря на jb66, че ни разказва за полицаите и техните връзки. А какво стана с брата на Яман (Зия ли беше, забравих му името).
Маргарита, много си права за Съла. Тъпче на едно място в "Шербета". Намери си тишинката там и май не ѝ се играе нещо друго. Очаквах повече от нея, разочарована съм. Талантлива е и сега е момента да се раздава на екран. Можеше поне един филм да снима през лятото, а тя реши да си почива и да наблегне на рекламите, но това не води до усъвършенстване.
Охх, отплеснах се, а исках само да ви зарадвам с новината за превода на епизод 6 на "Лейля".
Ето и линк към преведения епизод.

# 74
Здравейте!

Открийте слънцето в себе си, така че да блестите,
дори когато е облачно, дори когато вали!
Слънчево и щастливо да Ви е днес, момичета!

Благодаря  за коментарите и за всичко, което сте споделили! Heart
И аз споделям вашето мнение за "Наследство".
Цитат
...исках само да ви зарадвам с новината за превода на епизод 6 на "Лейля".
Еми, благодаря!

==============

Петък е.....
Да си пожелаем  хубава кино вечер със Съла/ Doga/ и "Шербета".

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 17:19 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт