Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 659
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 425
Подметката удобна ли е?
Че много марки ползват суперския дизайн на хай-марките, но липсва качеството и удобството - специално за платформи и груби обувки това

# 1 426
  • София
Тарти, точно в Испания съм си купувала добър заздравител за нокти, ама не помня марката. Един правоъгълен етикет имаше...
И аз търся боти - черни и кафеви, ама кога ще си намеря.
Вчера пробвах едни ботуши - сив велур, до коляното, с ток - красота! Обаче нямаше да оцелея на тях и половин час!

# 1 427
  • Русе
Момичета, много сте хубави днес!
Ал, чудни обувки!

# 1 428
  • Ямбол
Една лоша снимка в движение на сакото с жеравите от онзи ден:

Скрит текст:
[🐣]

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 22:12 от Майола Бени

# 1 429
  • София
Чека, много хубава линия се получило с бордюра на роклята/полата и завършека на визията-  със сините стилето! Много стилно!
Марунка - и на мен ми харесва твоята зелена чантичка! Чудна е!

Аз си получих днес ботите от Бест Сикрет, които бях поръчала. За пръв път имам забележки. Много мразя да се разправям с връщания и прочее, и мисля да ги мацна  с малко балсам за кожа и да си ги оставя. Някой си беше оставил маникюра върху тях. Ето ги:
Скрит текст:

# 1 430
  • София
Реших да тествам тези в бронз от Kiara, в злато много ми жълтеят. Въртя, суча, все към металик ме влече за обувки, че и за дрехи понякога:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:14 от Lizzy_Crow

# 1 431
Здравейте и от мен,

От днес следя и аз тази тема, открих я случайно и много ме вдъхновява. Simple Smile

Търся си елегантни дълги боти за под рокля и чанта в тъмно кафяво /поотделно/. Цветът на обувките по възможност да е най-лесно съчетаем - беж, тъмно кафяво, черно...
Можете ли да ми препоръчате нещо красиво и елегантно, на не толкова висок ток. Забравих да спомена, че държа и двете да са естествена кожа/велур.  Благодаря.

# 1 432
Какво значи дълги боти и колко точно е дълга роклята?

# 1 433
Какво значи дълги боти и колко точно е дълга роклята?

до коляното да са ботите или няколко сантиметра под. Нещо класическо, елегантно.

Роклите ми са достатъчно дълги, да кажем до средата на прасеца и малко под нея. Просто търся нещо добро като модел, което да нося няколко години.

# 1 434
  • София
Тогава търсите ботуши, не боти.

# 1 435
Копче, недей! Връщай със начална скорост и вектор на движение!! Как не ги е срам!!!

Прелестни сте, въпреки, че Чека ми е странна в този (ма)дамски стил да си призная! А тилово зеленото на чантата на Марунка и златните лофъри на Деси са префектно съчетаващи се с всичко цветове! Любими - особено това зелено го имам и обичам в какво ли не!

Най-добрият заздравител за нокти за мен (всяка година ги лекувам, защото през лятото нося гел и това съсипва меките ми по ген нокти. Което ми напомня да кажа на Магни, че не Римелчето е страхотно, а качеството на нейните твърди нокти!)

Aз го ползвам в тази комбинация:

# 1 436
  • София
Ох, Агент, на петата отзад е и реално не ми пречи и не я виждам драскотината, но...си права. Самият факт, че знам, че има драскотина ме дразни. Иначе, много здрава и хубава кожа и много удобни!

# 1 437
  • София
За ноктите от повече от година ходя при маникюристка, слага ми укрепващ гел, но такъв, който е в бутилка, не в кутия. Стои много естествено, не като дебел изкуствен нокът, но трябва поддръжка поне веднъж в месеца. Някои хора просто са със слаби нокти природно и нищо друго не помага.

# 1 438
  • Бургас/Пз
Копче, аз бих ги върнала. Точно пък на БС сикрет връщането е супер лесно. По път минавам през спиди, оставям кашона и точно след няма и 7 дни парите ми бяха под сметката. Два чифта боти през 3 дни върнах миналата седмица

# 1 439
Mimi, сетих се за теб снощи, докато отваряхме но поп ап магазин на Диор.

Общи условия

Активация на акаунт