Търся брат си

• 1 094
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте търся брат си който е осиновен той е роден  на 05/11/2007г може би егн то и дата на раждане е променен как мога да открия брат си чух че има дедективи назнам дали е скъпа тази процедура?

Според вас какво трябва да направя искам да открия брат си защото имам нужда да е домен данесме сами и отделени повече дълго време един от друг

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 22:29 от Не се сърди, човече

# 1
Не може да се търсят лица под 18 години. И то хубаво го търсиш, обаче дали той би искал този контакт. Изчакай да навърши 18 и тогава пробвай, но не се разочаровай, ако той не откликне.

# 2
Здравейте мили дами и господа искам да ви попитам нещо брат ми е даден за осиновяване преди 17 години той е роден 05.11.2007г незнам да ли  датата и годината на раждане се променят?

Имам ли достъп да намеря оригиналният акт за раждане на брат ми?

Ако ровя във на майками документите онлайн като например удостворение за родени деца от майката там можели данамеря нещо като информация за брат ми?

Удостворение за родени деца от майката от този документ брат ми да ли е заличен и изтрит?

# 3
Нямате право да го търсите докато не навърши 18 години, а и след това той има право да не търси вас. Бъдете готов и за този вариант.

# 4
Нямате право да го търсите докато не навърши 18 години, а и след това той има право да не търси вас. Бъдете готов и за този вариант.

Защо аз каква вина имам то и аз съм малък на 16 години небеше мой избор да стоя далече  от биологичният ми брат толкова години

# 5
  • Варна
Александър, има група във Фейсбук "Търсим се", пиши там. Брат ти най-вероятно има профил, едва ли е в групата, но ако знае, че е осиновен и иска да намери биологичното си семейство, не е невъзможно да поглежда в тази група.
Законов механизъм нямаш.

# 6
Александър, има група във Фейсбук "Търсим се", пиши там. Брат ти най-вероятно има профил, едва ли е в групата, но ако знае, че е осиновен и иска да намери биологичното си семейство, не е невъзможно да поглежда в тази група.
Законов механизъм нямаш.
Ако извадя на мама документа удостворение за родени от майка деца там няма ли информация

# 7
Законов механизъм нямаш.
В тази група има изискване търсещият и търсеният да са пълнолетни. Това е законово изискване.

Защо аз каква вина имам то и аз съм малък на 16 години небеше мой избор да стоя далече  от биологичният ми брат толкова години
Ами ще изчакаш да навършиш 18 и тогава ще предприемеш действия да го търсиш. Но съществува и вариант той да не иска контакт. Момичетата по-често сякаш търсят произход от момчетата. Решенията, които се вземат от родителите засягат и неродените им деца, факт. Вина нямаш, но към днешна дата и право нямаш. Според закона, ако брат ти е бил осиновен той вече е част от друго семейство и връзката му със семейството по произход е прекратена.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 08:34 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт