Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 506
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не ми стигнаха опциите в анкетата, на въпросите кой би избрал любовта и парите исках да гласувам за двама, а то има избор между един или и тримата. Нищо, де, все едно, не е голям пропуск, че някой няма да ми види мнението. 😁

Николета не я харесвам от началото, груба и нестабилна. Само ги манипулираше другите жени вътре, но по неприятен за мен начин. Не мисля, че имат шанс навън.

Гласувах, че подкрепям Симона и Ники.

# 16
Да, за теб знам, ти още от началото подкрепяш Йордан, в което няма нищо лошо.
 Просто си мисля, че понеже като цяло настоенията към Йордан и Ина и в момента към Николета са силно негативни, може би има хора, които ги подкрепят, но ги е страх да коментират, както тук, така и в ютюб заради това, че може да бъдат нападнати.
Накрая може да се окаже така, че на финалното гласуване (ако стигнат на финал) ИиЙ да имат по-висок вот от очакваното и реален шанс да спечелят.
В последните епизоди те също така въобще не се държат толкова лошо един с друг и показват симпатии, няма скандали и си мисля, че може би феновете им от началото на предаването може да им простят и да им дадат шанс за финала.

# 17
И Йордан и Ина си имат много трески за дялане. Просто много по-антипантична ми е Николета. А  Симона (макар, че често разсъждава доста трезво) се държи постоянно надменно. Не, че Ина не се държи така. И "любовта" ѝ с Ники е абсолютно фалшименто. Но това са си  мои наблюдения. Гласувал съм на принципа "най-малкото зло". Защото и трите двойки са се "оакали" достатъчно.

# 18
  • Варна
Показват симпатии, щото се усетиха и почнаха да говорят небивалици, как Ина щяла да даде шанс на Данчо. Пълни глупости.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:53 от esstela

# 19
Николета доста рязко слиза надолу по пързалката и всеки епизод изкарва все по-лошите и черти на яве.
Очевидно е, че трудностите в живота, са я принудили да бъде супер силна, но тя същевременно е доста уязвима.

Всички неща които твърди за себе си, са по-скоро да се самоубеди че тя самата е такава.  интересно е, че тя се опитва да вмени на Ивайло, това което тя всъщност чувства, и добре че той е емоционално интелигентен и и хваща спатиите много бързо и не й позволява.

Браво на Ивайло за отговорите му и за поведението му

# 20
Харесвам основно Николай, покрай него и двойката със Симона. Стискам палци за тях.
Признавам, че чийтнах на анкетата и гласувах за 2 антипатични двойки, а не подкрепих жена за симпатична.

# 21
  • София
На мен най-интерсен ми е последния въпрос и там аз съм категоричен, че ако и двамата не са избрали любовта, то експеримента се е провалил и не би трябвало тази двойка да се води победител!
Защото идеята на Мишо и Неделчо е да имаме двойка пътешественици.

Например сезон 3 на Ергена е фиаско. Там трябва да стоят само финалистите и да няма победител.
Ама за мен и за сезон 1 важи същото. Не би трябвало да се води победител Капитонова. Това за мен не е победа. Победа на спонсора по-скоро. А Виктор се оказа кукла на конци и без лична позиция и мнение. 😐

Ния,
Мислех го това да дам по две опции, ама ми се видяха твърде много и ми светна, че някои могат да изхитрят системата и да ги използват да цъкат за повече от една двойка и няма да е реално питането на 1-ия въпрос.
Даже първоначално си мислех да няма 'и тримата' и 'нито един', ама ги добавих.
По-скоро гласувай за този един от двамата, който ти е по-вероятен (стига да не са 50 на 50), хех. 😀

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:10 от Diavolo

# 22
Ина вероятно ще спечели симпатиите и на хора, които се асоциират с нея - самотна майка, изоставена от мъжа си - гнусен прелюбодеец, неможеща да се довери на мъжете и т.н. За мен абсолютно целенасочено започнаха да й чистят имиджа в последните епизоди (освен и нейната целенасочена промяна в поведението), защото те са на финал.
Доста жени ще влязат в таргетираната аудитория. Истината е, че не е обективно да бъде представена лична информация за някой участник, а за останалите да няма никакви подробности. Нямаше никакво изграждане на персонажите, затова разбирам хората, че е много трудно да изпитват симпатия към участници, за които имат 0 информация. Все едно да гласувам за някой диван. Колкото и да ми е неприятна и на мен Николета, поне поразбрахме, че е имала много труден живот (но това се разбра от подкаста и Мишо, а не от предаването) и нейното поведение също си има обяснение.

# 23
  • София
Да, има го и този момент, особено с първото изречение.
И аз вече мисля, че ако те са на финал срещу Николета и Ивайло ще спечелят. Преди седмица не мислех така.
Според мен трябва да се съди само от видяното в къщата, ама човешкия мозък не работи така и го има и това в играта.
Тя е единствената майка там, така и така остана само фалш, в крайна сметка тези пари могат да подпомогнат детето и.
Няма да съм доволен ако Ина и Йордан спечелят най-вече заради него, но ако тя избере парите, а той любовта ще се изкефя на макс, ахахаха.

# 24
За мен при такова участие е по-добре наистина да си искрен и да показваш повече от себе си (то е ясно, че няма как да си на 100% "истински"). Да, много хора няма да те харесат, но със сигурност ще спечелиш и симпатии, та рискът си струва. Каква полза има толкова един Ивайло, който с нищо не се отличи? Да, голямо пазене на имидж падна. Аз даже си мисля, че се отказа от Стиляна не защото не я хареса, а защото направи една бърза сметка, че може да се злепостави, ако играе с нея.

# 25
Знаете за кого съм гласувала.
Дори знаете и мотивите ми да го направя.
Скоро се аргументирах ..та да не ви досаждам. Simple Smile

# 26
  • София
На мен най-интерсен ми е последния въпрос и там аз съм категоричен, че ако и двамата не са избрали любовта, то експеримента се е провалил и не би трябвало тази двойка да се води победител!
Защото идеята на Мишо и Неделчо е да имаме двойка пътешественици.

Например сезон 3 на Ергена е фиаско. Там трябва да стоят само финалистите и да няма победител.
Ама за мен и за сезон 1 важи същото. Не би трябвало да се води победител Капитонова. Това за мен не е победа. Победа на спонсора по-скоро. А Виктор се оказа кукла на конци и без лична позиция и мнение. 😐
Това идва да покаже, че т.нар романтични формати нямат особен шанс за успех, защото повечето хора не се отпускат и влюбват, а кроят само стратегии за лайкове, кариери, инстаграми, бизнеси и т.н.
За Ергенът е ясно, там куп жени се състезават за един мъж и цялото шоу е гротеска. Но за подобен тип риалити е по-скоро тъжно, че вътре любов и симпатии няма, а хората, позволили си истински чувства вътре, изхвърчат бързо, мразени от масата стратези. Frowning1

# 27
И в същото време в почти всеки сезон на нелюбовно риалити имаме по една двойка Grinning

# 28
С мъка и много превъртане изгледах последните два епизода.

Да, Йордан копае дъното. Стана някак арогантен, много си повярва. Има нещо надменно, първично и агресивно в него (и не по хубав начин).
Същевременно ми е жал за него. Той наистина харесва Ина, а тя само си играе с него, за да я добута до финала. Не казвам,че неговата "любов" е здравословна, той се държи маниакално с нея, и е имало случаи да се опитва да я "сплашва". Но в крайна сметка наистина я харесва, по неговия си първобитен начин. Ина, разбира се, няма никаква етика. Не ѝ мигна окото да го излъже как ще му дава шанс след предаването.... Ужас. Много беше жестоко това, а той наистина се зарадва. Много изтерзан изглеждаше.
Инче,не ти прави чест да си играеш така с хората.
Иначе аз колкото и да съм я хранила, признавам си, в последните епизоди ми е малко по-симпатична. Опитва се да е точна, доколкото може.

Ивайло и Николета. Тук не знам откъде да започна 😐Той не я харесва.
Николета е много неуверена и уязвима. Дожаля ми и за нея. Впрочем, аз не я мисля за грозна жена. Без грим е супер. Просто не се гримира правилно. Нейният най-голям проблем е колко много комплекси има - а няма защо. Тя не е нещо по-лошо (или много по-добро) от една средностатистическа жена. Но тези комплекси ще ѝ изядат главата. Ниското самочувствие води до голямо его, нелепи изказвания, фръцкания... Важно е да поработи с психолог.
Ивайло кара по тъча. В youtube се скъсват да го хвалят,но аз не виждам за какво. Не смее да заяви позиция. Не смее да е искрен. Може да не заблуждава Николета заради "великия" финал. Аман.

Симона и Ники са ми най -симпатични и на мен. Най-вече заради интелигентността и точните преценки (и изказвания). Но е ясно,че са фалшива двойка. При Симона малко дразни,че иска всички да ѝ се обясняват и да са ѝ лоялни. Но беше права,че Николета и Йордан са нелепи и се опитват "да колят и бесят".

Последно по драмите на Ина. Изглежда закоравял човек, настрадал се, и затова да се е овълчил. Съчувствам ѝ. Наистина ѝ съчувствам. Но каквото и да си преживял, добре е да работиш над себе си и да не си толкова токсичен (и надменен, в някои ситуации - примерно като обясняваше как Стиляна ѝ била под нивото 😂) Като рева ми стана кофти за нея. Можеше да не го излъчват. Но така пък видяхме Йорданчо колко е зле. Трябваше просто да я гушне и изслуша, ама този прикрит нарцис няма капацитет за това. И неговото крехко его поддаде, та започна завоалирано да вменява колко е по-добър от мъжа на Ина. Синдромът на спасителя.

# 29
Ще ми се да вярвам, че Ина са я зарязали заради гадния характер, а не заради липсата на сиси.

Общи условия

Активация на акаунт