Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 498
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 245
О и за Симона има какво да се каже, като почнем от почивката от нищоправенето ѝ, минем през лелинското каканижене за щяло и нещяло и стигнем до самохвалното ѝ самочувствие, но в случая не мога да обвиня нито нея, нито Ина, че не вързаха на обожателите. И аз не бих.
Не се учудвам за работохолизма на Николай, той видимо умее да преследва целите си, но чак пък всичките, там колко бяха партньорки да го имат за причина, едва ли. Дано намери своя човек (давай, Meddyy! 👍).

# 1 246
Аххахах, не, мен той не ме привлича като мъж. И многото му бройки също са ми red flag.
Симпатиите ми са на съвсем елементарно ниво. Първо, познавам хора, като него, които си имат богат "вътрешен свят", много мислят, емоционални са, но умишлено се стремят външно да не изразяват емоции, като форма на защитна реакция, защото в миналото са били наранени от това. И на второ място, асоциирам се с него по това, че в ежедневното си общуване много обичам да задавам неудобни въпроси на хората, но не с желание за интрига, а с цел да провокирам интересен разговор.
А Симона е кисела лисица, не знам какво има да я коментираме. Grinning

# 1 247
Симона сигурно е работила нещо,нали е завършила право.. едва ли само от инфлуенсърство се издържа, а не вярвам родителите й да й поемат всички разходи (едва ли са малко) Grinning, но не я поставя в добра светлина да казва, че не работи и да не даде малко предистория, защото остава само една друга опция, за която се сещам.... дано да разясни малко в подкаста.

# 1 248
Разгледах профила на Симона, и прочетох част от коментарите под последния й пост.
Има хора, които все още й се кефят, което за пореден път доказва, че винаги ще има такива, които ще те харесват и такива, които няма да те харесват каквото и да направиш.

И сега ще ви издам една малка тайна🤣

Ако Ина и Йордан ги нямаше в предаването…със сигурност щях да подкрепям Николета.

# 1 249
Може да подкрепяш, който искаш, живеем в свободна държава Grinning..
Николета беше харесвана от доста хора в началото, докато не взе да прави скандали всеки епизод и какво ли още не. Но дори, да не си го признава, тя се чувства застрашена от Ина, когато са намесени мъже и това приятелство може да се окаже краткотрайно в един момент.

# 1 250
  • София
Симона е кисела още от финала, в който продуцентите с измислените в последния момент нови ходове и правила, й взеха сигурната награда Joy Която тя си изкара, между другото, нищо че на морално ниво не я заслужава. Пък с Ники каква е работата... все тая... Още малко сеир за зрителите.

# 1 251
Може да подкрепяш, който искаш, живеем в свободна държава Grinning..
Николета беше харесвана от доста хора в началото, докато не взе да прави скандали всеки епизод и какво ли още не. Но дори, да не си го признава, тя се чувства застрашена от Ина, когато са намесени мъже и това приятелство може да се окаже краткотрайно в един момент.

Не мисля, че е застрашена. Хората са казали, че за “всеки влак си има пътници”.

# 1 252
  • София
Между Симона и Николай нямаше никаква химия. Не става дума за това какви пари има или няма Николай. Нямаше тръпка. В нито едната  посока.
Но от всички вътре, те бяха най-стабилната двойка и се изложиха най-малко преди финала. На фона на всички останали, за мен те бяха двойката-победител, която бих преглътнала.

# 1 253
https://fermata.btv.bg/videos/video-vizitka-na-simona-milova.html
Ето какво е работила Симона . Това е визитката и от фермата. Моя спомен от фермата  е , как се печеше по бански с вино , а всички работят около нея.

# 1 254
Майко, тук изглежда с ужасно надути устни. Сега е по-добре.

# 1 255
Според мен финалът беше недообмислен и се получи някак нелепо. Независимо че Йордан отсъстваше, трябваше гласуването да бъде за двете финални двойки. Вероятно и Симона си е мислела нещо такова, защото си личеше, че не е очаквала да не спечели. Затова е бясна и сега, затова и си го изкарва на Ники.

# 1 256
Някой написа,че Симона се държи като кисела лисица и смятам,че това определение много ѝ подхожда.
Визитката във Фермата е смехотворна.
За толкова години никаква градация... Освен,че е намалила устните.
Тя просто иска на всяка цена да е известна.

# 1 257

Общи условия

Активация на акаунт