Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 510
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 215
И също така показаха видео, че Йордан и Ники избират романтичното пътешествие на три континента за 50 000 лв. а Симона и Ина избират парите за 10 000 лв.
Мен ме изуми как двете сметкаджийки избраха по-малката награда. Ина ужким живеела с 4000 лева на месец, а се полакуми за 10 000 лв. Симона и Ники можеха да отидат като приятели на това пътуване, но явно Симона не го понася.

# 1 216
Ех, изтървала съм цирка, защо 🤣🤣
Съобщение до Ина, ако още чете - ако толкова хора те критикуват - и тук не включвам само този форум,но и youtube, замисли се, все ще да има защо! Вземи си бележка и внеси някакви корекции. Няма дим без огън...

По повод жените във формата - на мен Елена ми беше най-симпатична. Чиста, естествена,без 2848382 корекции и добро дете. Не се вписа там, може би защото имаше повече акъл от тях. Отчитам като минус,че сякаш беше passive aggressive,но това да ѝ е кусурът.
Ники както казах ми е симпатичен,но наистина се чудя дали е хетеросексуален. Не че ми влиза в работата,де.. но нито една сериозна връзка, все краткотрайни. Никакъв усет за жените и към коя да се закачи. Отмъстителност, хитрост. Чуден ми е много.

# 1 217
Чудя се как да напиша това, което искам, без да прозвуча странно и да предизвикам негодувание. Grinning Размишлявам си дали не е характерно за хората, които спадат към Gen z поколението да се нормализира повече в последните години да имаш многобройни сексуални отношения, да не се стремиш да изграждаш пълноценни и сериозни взаимоотношения. Нали се говори, че в момента живеем в "ерата на сингълите", че хората са все по-малко склонни да правят компромис, да се съобразяват с друг човек, за проблемите, които произтичат от съществуването на социалните мрежи, това, че хората имат илюзорно чувство за голям избор на партьори и т.н. Та, в този смисъл, може би имахме една добра представителна извадка във формата и истински примери за отношенията на новото време и ценностната система. Както някои от вас бяха споменали в предни коментари - новото нормално.

# 1 218
За работа май пак са така.😂 Което всъщност не е лошо.

# 1 219
Аз бих добавила, че настъпиха едни тежки времена на „свръхпсихологизиране“, което вместо да бъде умерено насочено към самия по някаква причина страдащ индивид, бе гръмко нахвърляно върху околните.

Никой не изглежда достатъчно достоен за никого; този е „нарцисист“, другият е „съзависим”, третият — „токсичен”, а пък ние самите какви сме… няма значение. Анализира се чуждото поведение до степен налудност, без да се осъзнава, че анализът е всъщност огледало на анализиращия. Ера на краен егоизъм, години на умело отгледан егоцентричен маниер във всякакви взаимоотношения. За какви двойки говорим, когато всеки е сам за себе си?

# 1 220
E, отговорността и проблемите винаги са някъде вън от нас самите. Simple Smile

# 1 221
Йордан има много грешки в поведението си с Ина от началото до последния момент, тя с нищо не му е длъжна, защото я харесва, а той очакваше това от нея.
Имаме си подобен образ в Брадъра (Виктор), който обаче не само, че обсебва, ами реве и ce тръшка.... мани, мани. И той мускуляга такъв. Ама се е вкопчил здраво. Това вече си е obsession.

# 1 222
Аз идвам с една клюка.
Не знам дали ще е редно да качвам името на въпросната жена, затова ще го закрия. Тя е администратор на голяма група във Фейсбук за красота.
Съвсем случайно попаднах на един нейн пост на стената, ставаше въпрос за спорт и нейните приятели (последователи или каквито са), ѝ пишеха различни неща. От нищото, кой да видя, Николай Марковски. Стана ми много чудно какво общо той има с въпросната дама, първото, което ми мина на акъла, че може и тя да е една от онези майки, с които е имал някога отношения. Нали беше споделил как се срещал с една жена, която била много успяла, искала да му помогне и т.н.
Тя е красива, необвързана и с дете на 7-8 години, Николай не го виждам баш да ѝ е в таргет, но предвид, че публикацията може да се коментира само от хора, които са в приятели (няма свободен достъп за писане на коментар от всеки), предположих, че се познават под някаква форма.
Разбира се, това са абсолютни спекулации и може тотално да не са на място, ако е така, нямам против мнението ми да бъде изтрито.
Скрит текст:

# 1 223
Не, че знам кой е Николай Марковски, но както и да е. Сещам се за адвоката (онзи пълният).
А това каква връзка има с “Диви и красиви” ?

# 1 224
Не, че знам кой е Николай Марковски, но както и да е. Сещам се за адвоката (онзи пълният).
А това каква връзка има с “Диви и красиви” ?

Това е Николай от ДиК ....

# 1 225
Симона е качила сторита в инстаграм, където казва, че и е писнало някои хора, визирайки Николай, да се изкарват чак сега жертви и да се опитват да печелят симпатии на нейн гръб. Каза също, че идната седмица и тя е на подкаст и ще си каже всичко, без повече да се съобразява и да се опитва да е мила и че има двама от участниците, на които ще им “сипе” много сериозно…предполагам, че единият е Ники, но ми е интересно другия кой е 😂

# 1 226
Не следя много сторитата им, основно ,каквото публикувате тук на скрийншот, но Николай какво толкова е казал, освен направете си сами изводи по повод на Симона... поне аз само това съм видяла- какво му е толкова долното? Завиждал и бил отмъстителен.. то това, ако му е отмъщението.. За мен е нормална реакция, все пак месеци наред не е могъл да си изрази мнението/разочарованието, нормално ми се струва след края на предаването, когато има право да говори да покаже, че е ядосан или разочарован или нещо подобно.
Може и да са имали уговорка със Симона да делят парите, ако тя ги вземе, но 4хил. на човек, не знам каква победа е.
И съм много съгласна с последните постове на Meddyy и Martyr. Прави ми впечатление, че участниците нямаха никакво желание да отделят няколко месеца от живота си, за да опитат да са във връзка с някого или да дадат шанс на нещо да се случи. Като че ли, все чакат нещо повече, нещо по-голямо, някой който да отговря напълно на нереалистичните им критерии за тях самите.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 12:36 от BobbyDyl

# 1 227
Много ще съм разочарована, ако освен целия цирк, който видяхме, сега започнат и да си вадят кирливите ризи в подкаста.

# 1 228
Симона удари дъното с тези сторита!
Щяла да им "сипе"!
Абе, майна на кого ще сипваш? Те не просто й сипаха, ами направо я удавиха в зала 1!

# 1 229
Между другото, като й чета текстове по сторита и все едно чувам в главата си назидателното й тонче. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт