Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 522
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 200
Не вярвам във влюбването на Николай. Хич даже. Може да се е надявал на някакво "подаяние" от Симона навън, един вид компенсация за слугуването и униженията и сега, ядосан от неподатливостта ѝ, та и шоуто не спечелиха, я наказва.  Нито си е въобразявал нещо трайно с нея, нито е бил влюбен, просто си е отмъстителен.

# 1 201
  • София
За толкова месеци след финала Николай и Симона как не са си казали един на друг кой как е гласувал…
Може би Николай е очаквал до последно Симона да е избрала пътешествието и затова сега е толкова разочарован.

# 1 202
Може би не съм обективна, но мен Симона ме подразни с това, че и тя започна много да наглее по време на финала, а и след това и аз допускам, че това го подразни.
Като цяло, не мога да разбера какво е това нагло поведение от всички жени и после голямо чудене - защо не ме харесват...

# 1 203
За толкова месеци след финала Николай и Симона как не са си казали един на друг кой как е гласувал…
Може би Николай е очаквал до последно Симона да е избрала пътешествието и затова сега е толкова разочарован.
Мишо много се гордееше как са се опазили да не издават. Имат договор и явно това ги е спирало.
За мен всеки, който наглее, автоматично губи точки. Има огромна разлика между това да се отстояваш и да си арогантен, обаче повечето хора при хейт и критика автоматично я прескачат.

# 1 204
Мили хора, които сте си причинили финала, моля с две думи обобщете, коя двойка спечели и каква награда избра. Гледала съм няколко епизода, скролнах назад, но не разбрах какво е станало. Благодаря предварително!

# 1 205
Все ми е тая кой как и кога се е влюбил в другия и разлюбил, може да са били всеки във всеки влюбeн за по ден два Simple Smile
Въпросът е, кой има интерес месеци след финала да ги изтипосват заедно за гласуване, те дотогава са се забравили, всичко е изгоряло, емоции, чувства.. дори да е имало влюбени, къде е гаранцията, че не са я изконсумирали връзката вече, за да имат желание за непарична награда.
Второ, Симона каза нещо много интресно на финала, ,,тва е щото много говориш", каква е вероятността да му е казала по мъжки, виж ся избрах парите, дай да го играем още малко и да спечелим, а накрая делим кинтите поравно. Така го виждам аз това дето го играха на финала, за да поделят парите като компенсация на театъра.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 00:06 от passionbiojuniper

# 1 206
То като си гледал/а няколко епизода и не си разбрал/а дори, че не спечели двойка…. Няма смисъл 😃

# 1 207
Аз разбрах от коментари, че казаното от Симона било по повод реплика на някого от пуснатите микрофони, че Симона е спала у Йоан. Но аз не гледах почти нищо от лайфа и не мога да го твърдя със сигурност, само споделям.

# 1 208
  • София
Мили хора, които сте си причинили финала, моля с две думи обобщете, коя двойка спечели и каква награда избра. Гледала съм няколко епизода, скролнах назад, но не разбрах какво е станало. Благодаря предварително!

Официално за историята ще остане Йордан като победител, като сингъл представител. Той получи 10 000 лв. които реши да раздели с Ина, като тя отказа. Ина се отказа по-рано от финала.
На 2 място са Симона и Ники и на 3 място извънредно вкараните на финала (след гласуване от отпаднали участници които не са сформирали двойка) Теа и Симеон.
Симеон предложи брак на Теа и тя прие.
И също така показаха видео, че Йордан и Ники избират романтичното пътешествие на три континента за 50 000 лв. а Симона и Ина избират парите за 10 000 лв.

# 1 209
  • Варна
С две думи, пълна каша.

# 1 210
  • България
За догодина е добре да сменят условията. Например: жената в двойката казва, че иска парите, мъжът иска любовта - накрая само мъжът да спечели парите. Така само истински влюбеният ще има плюс - пари, а негатив - разбито сърце. Невлюбеният, който е лъгал партньора си, ще остане с пръст в устата.

# 1 211
А и финалът или да не е на живо (в някоя зала), просто да е записан епизод.... Или ако е на живо, поне да не са минали месеци след снимките на епизодите, а да е по-скоро! Защото за тези 3 месеца в любовно реалити може да се случат доста неща. И двойките да са се изпокарали междувременно.

# 1 212
Да, дано догодина Мишо и Неделчо се справят малко по-добре с правилата, че тази година и самите те не знаеха какви са точно..ама ще им простим...За първи сезон привлякоха интерес и се справиха...

# 1 213
Сега като си мисля, женичките във формата бяха доста дразнещи и простовати. Ина, Симона, Ирена, Николета, Теа ...кофти характерчета,  самочувствие без покритие, наглост. Кобри.
Елена беше мрънкало , но някак не я помня с лошо. Стилияна е объркана, но не е лоша душа. Аз мисля, че тя хлътна истински по Данчо. За съжаление.
За Арина нищо не помня.
Мъжете ми бяха по-симпатични, само Гошо не можах да го изтърпя.

# 1 214
Точно така е, мъжете определено бяха по-симпатичните образи... Както ги нарече Йордан повечето от жените бяха тежки принцеси, особено Симона и Ина... Николета пък беше някакъв съвсем друг случай на недостижимо ниво..  Елена и Стилияна като цяло бяха по- нормални и приятни за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт