Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 512
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 185
Ама тя не му ли каза от самото начало? Не го ли предупреди?

Радвам се, че са си останали приятели навън.
Не е.
Като имам време ще върна да видя първите епизоди

# 1 186
Не му е казала от самото начало, че няма да стане. Пушеше си вейпа с усмивка и си лафеше с него. После във ваната му казваше да спазва някаква дистанция. Иначе в първия ден Данчо я занесе на ръце до спалнята, доколкото помня, буквално я метна, после той седна и тя му стоя в скута. В смисъл... не е имало ласки, ама тя не се и дърпаше. Просто е трябвало доста по-категорично да му покаже, че няма да стане.  Това са разнопосочни сигнали.

# 1 187
  • София
Разнопосочни бяха сигналите на Ина и си държеше Йордан на къс повод през цялото време.
По време на сезона я сравних с кокошката, дето се чуди дали пък не бяга прекалено бързо.
Щом Йордан дадеше и малък знак, че губи интерес към нея, вкарваше женски номера, за да го придърпа.
Айде, моля, Ина накъдето е тръгнала, някои от там се връщаме. Толкова е елементарна, че само един Йордан можеше да й се върже на глупостите.

# 1 188
Аз Ина не я упреквам за отношението към Йордан, а за това, че заедно с Николета и Симона направиха престоя на Стиляна кошмарен. От злоба и завист се опитаха да смачкат най-красивото и нежно момиче. Каквото и да говорят, сигурна съм, че те настроиха Йордан срещу нея и той се уплаши от тях и затова не и даде шанс. Най-грозното за мен беше, когато Ина каза, че не иска Йордан, но няма да го отстъпи на Стиляна.

# 1 189
Защо се оправдава и извинява вечно поведението на един мъж? В крайна сметка Йордан си има глава на раменете и може сам да си преценява за себе си. Той беше човекът, който подведе Стиляна. Реално същото поведение на Ина към него, от което се оплакваше, той сам имаше към Стиляна. Така или иначе Стиляна е продължила напред, има си приятел - няма нужда да ровим в стари рани. Още повече, че Йордан в момента се възстановява и ако случайно сега чете темата, е хубаво да не се напряга. Wink

# 1 190
Да отбележа, че никой не беше обсъждал Ина от няколко дни, толкова й траеше славата. Затова се наложи снощи да влезе, за да напомни за съществуването си.

# 1 191
О, за мен Йордан има много грешки в поведението си с Ина от началото до последния момент, тя с нищо не му е длъжна, защото я харесва, а той очакваше това от нея. Тя пък от своя страна прекали с надменното си поведение спрямо всички в Къщата, което пък може би е някаква защитна реакция в живота.
Никой не е сто процента прав никога в живота си, така че никого не съдя жестоко. Но пък затова ми е смешна пламенната защита, все едно са героите на новото време.

# 1 192
  • София
Ина сама ли си изтри последното писание?

# 1 193
Е, жалко, че включването беше изтрито. Можеше да се отворят очите и на Борето кой фаворитизира така крайно.

# 1 194
Много бързо се изтри всичко.
Ина, изобщо не ни плашиш от къде ще се появяваш официално и неофициално. Хикса и си до там. Колко като тебе залязоха.

# 1 195
Сега ми стана любопитно какво пропуснах… някой би ли резюмирал?

# 1 196
Нищо интересно, Ина я тресе тежък пубертет още. Порицава ни, че сме хейтъри и ни заплашва, че ще я виждаме навсякъде и постоянно.

# 1 197
Е, жалко, че включването беше изтрито. Можеше да се отворят очите и на Борето кой фаворитизира така крайно.

Не знам за какво говориш? Разкажи…

# 1 198
Ники на няколко пъти каза, че ако спечелят, ще води Симона в Испания на пътешествие и всеки път Симона се възмущаваше, как така само до Испания на околосветско. Никито не си взе правилните поуки да е истинско околосветско, като например Малдиви, Сейшели Бора Бора, и Симона го отряза, избра парите за да отиде сама поне на една трета околосветско. Smile

# 1 199
  • София
Ина се е размечтала. Щяла да изскача отвсякъде, било официално вече. Сутрин като си пием кафето, сме щели нея да гледаме. Simple Smile
То щото има само един канал и ние нямаме дистанционни. Simple Smile
Ако не пее, може и да имаме сделка, де. Култовата реплика в този сезон на ДиК беше “ще ти дам шанс”. Може и аз да й дам. Ама трябва да обещае, че няма да пее. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт