Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 513
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 230
Ще "сипва" на Гош и Николай според мен.
Аз пък друго си мисля, надула джуката, китосала се на лицето, сложила филтъра и мутрее. Всъщност, това момиче хващало ли е някога реална работа и сблъсквало ли се е с реалността извън богатите чичаци? Николай може да е attention seeker в момента и да си раздува балона в повече, но поне си гони задачите и знае какво е да има отговорности, и лични средства, за разлика от пловдивската пернатка.

# 1 231
Аз не ги следвам....
Само като кажете, че има нещо поглеждам  Stuck Out Tongue

# 1 232
Дано в подкаста все пак каже нещо за работа и професионално развитие и да спре да се занимава в глупости.

# 1 233
  • софия
Симонка, ако продължава в същия дух ще изрие дъното ще прокопае тунел до Китай. С нетърпение чакам да се изложи още и още.😀

# 1 234
Скрит текст:
Аз идвам с една клюка.
Не знам дали ще е редно да качвам името на въпросната жена, затова ще го закрия. Тя е администратор на голяма група във Фейсбук за красота.
Съвсем случайно попаднах на един нейн пост на стената, ставаше въпрос за спорт и нейните приятели (последователи или каквито са), ѝ пишеха различни неща. От нищото, кой да видя, Николай Марковски. Стана ми много чудно какво общо той има с въпросната дама, първото, което ми мина на акъла, че може и тя да е една от онези майки, с които е имал някога отношения. Нали беше споделил как се срещал с една жена, която била много успяла, искала да му помогне и т.н.
Тя е красива, необвързана и с дете на 7-8 години, Николай не го виждам баш да ѝ е в таргет, но предвид, че публикацията може да се коментира само от хора, които са в приятели (няма свободен достъп за писане на коментар от всеки), предположих, че се познават под някаква форма.
Разбира се, това са абсолютни спекулации и може тотално да не са на място, ако е така, нямам против мнението ми да бъде изтрито.
Скрит текст:

То пък, ако си мислиш, че не се сетихме коя е администраторката …. 😃

Не, че знам кой е Николай Марковски, но както и да е. Сещам се за адвоката (онзи пълният).
А това каква връзка има с “Диви и красиви” ?

🤦♀

# 1 235
Който се е сетил, сетил. Профилът ѝ е публичен, така или иначе.

# 1 236
  • Paris
Има ли информация дали ще има подкаст с участниците, които не бяха на подкаст? Или ще оставят нещата така с въпроси в главите ни?

# 1 237
Как какво ѝ е направил Николай?! След като месец се влачи по корем да изкара отношенията им що-годе взаимни, унижава се всякак, за да спечели (както вече съм казвала, в тази битка Симона беше не цел, а средство), се ядоса на нейното категорично отхвърляне с избора ѝ и, съзнавайки, че е по-симпатичен на публиката, я хвърли на кучетата, като излъга даже, че не му е дала никакъв шанс. Оказа се, че три пъти са се срещали, даже с майка си го запознала, като прибавим и месеца в предаването, е колко шанса още да даде?!
Хайде честно, колко от вас биха уважили, понесли и оценили плужеското му ухажване?! Добричък бил, културен, кавалер и бла бла, докато не го настъпиш по мазола. Не е случаен краткият срок на връзките му, никак.
Симона няма смисъл да му опонира, да приеме хейта и толкоз, всяко чудо за три дни.

# 1 238
Който се е сетил, сетил. Профилът ѝ е публичен, така или иначе.
Нямам никакво понятие от български инфлуенсъри, но хич не беше трудно да се намери дамата. 😁

# 1 239
Така е, ухажването му беше прекалено и според мен и в някои моменти дори беше жалко и унизително. Но не разбирам, как с 1 пост ( не знам дали е имало повече), в който казва правете си изводите, толкова я е нахнедрил, но може би се възползва от ситуацията, както казват много хора от форума.. И мисля, че играта му беше повече с цел да спечели 'жена като Симона' за себе си, отколкото за наградата.
Това за шансовете, които тя му е дала ще си кажат и двамата от тяхна гледна точка как е било, а това, че се е срещал с майка й, не значи много... нормално е да видиш човека, с който детето ти е прекарало 1 месец в любовно предаване на живо, дори само за да разбереш що за човек е .. не значи, че са се срещали да го представя като нейно гадже.
А за връзките на Николай и колко са краткотрайни,  според мен, голяма роля играе типът жени, към които се насочва.. Ясно, разбрахме, че му е много важен външния вид, но има много красиви момичета/жени, които са по-скроми и не изглеждат като всяка мутреса в дискотеката (с извинение) и 'красотата' не им е основното качество.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 14:33 от BobbyDyl

# 1 240
Като каже Николай...жена като Симона...Не виждам колко щастлив би бил някой със Симона. В повечето случаи няма да
ѝ  отгатва капризите и ще е в немилост...Симона има някаква осанка и изисканост, които много ми допаднаха в началото,  но ми направи впечатление как на няколко момента тази маска пада и излиза един малко махленски и неприятен образ...Най-неприятното в нея са ми тези огромни претенции за човека до нея и снизхождение към не толкова заможния Николай,  на цялото и нищо правене и почивка от нищо правене...даже Ина все пак е направила мяу мяу...ли какъв беше хитът ѝ...

# 1 241
Симона има някакво класно поведение, съгласна съм. Реално си е хубава жена. Ама е супер надменна и се държи като майка. Не знам колко е приятно да си в нейната компания.

# 1 242
Не мога да споделя откъде знам, който иска да го приема като чиста монета, но връзките на Николай не са били Ок, защото е работохолик. Не че му има нещо, бившите му всъщност са с много добро мнение за него.

Да бееее, ей сега ще пази достойството на Симона. Малко ѝ беше.

# 1 243
  • софия
В Симона виждах само махленското. Много силно прозираше зад крехката маска, която се опитва да изкара на повърхността. На талази се излъчва от нея. Даже се учудих, че толкова народ покрай Николай и даде шанс и видя класа.

# 1 244
Аз абсолютно вярвам на всяка позитивна информация, която някой споделя за Ники и категорично отхвърлям всяка критика към него. JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт