Отговори
# 75
А за кръчмите, аз съм дзвер, никъде не го пускам нашия тати Naughty Ако нещо ме спира мен, то значи спира и него Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така де, то и аз имам нужда от забавления, дори повече от него ( ама сега да не ми скочите да ми се карате)

Напълно съм съгласна, обикновено и аз отстоявам този принцип, ама тая вечер клекнах, обаче утре ще му излезе през носа  Simple Smile
            А пък за винцето - ихаааааааааа, още сега ще си сипя и ще си цокна малко да си вдигна духа и да зачервим бузки Crazy
            Айде наздраве  newsm24

# 76
  • Willebroek, Belgium
маи ще се заформя групи4ка.  Joy ха наздраве

# 77
аз вече съм почнала
 newsm24 Живи, здрави

# 78
  • Willebroek, Belgium
аз вече съм почнала
 newsm24 Живи, здрави

малиииии да не ма метнат мъжете ви после 4е съм ви подтикнала към алкохола newsm53 smile3532

# 79
Ми аз като не го пускам да хойка без мене и сега си правиме компания за пиенето, само дето той пие убавото уиски, а аз требва само винце да пия, ма то и тва се некога ше мине. А и се си мисла по добре в къщи уискито, отколко с други по кръчмите smile3532

# 80
  • Варна
Наздраве и от мен на компанията!!!

И аз съм на винце- пийвам по чашка като ми се прииска!!!

# 81
  • Willebroek, Belgium
dani добре дошла в нашата скромна компания Mr. Green Mr. Green Mr. Green
нещо ivonska се губи тази ве4ер Thinking
аз следмалко ще приклю4вам с вод4ицата и смятам да се ориентирвам към леглото Grinningпък и малката ще са сабужда да яде baby_neutral
от мен лека нощ и гледайте да не прекалявате с алкохола 4е после ще имам угризения на съвестта  Whistling Twisted Evil

# 82
  • Варна
Ние се нахранихме, но нещо се цупи и не иска да заспива, така че напускам фронта и ще се мъчим да се приспиваме. Лека нощ и от мен.

# 83
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Йеееееееее, Саше - пуснала си моята темичка Grinning Grinning Grinning Много съм хеппи,че сте я харесали/щото аз много си я харесвах Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Леле,изморих се - голяма разходка беше в зоопарка,после такова чистене и подреждане му ударихме с татито/че утре погача ще правя,15 човека чакам,къде ще ги побирам,идея немам #Crazy Crazy Crazy/,докато оправим децата да заспят / абе Никола нещо много неспокойно заспа,нещо се учи на лошо от Шош Thinking Crazy/,после и вана си взехме /ей,супер релах Mr. Green/, и сега вече съм #Crazy #Crazy Отивам да спя,ако техни величества синковците ми ме оставят да го направя Mr. Green Айде,пожелайте ми утре всичко да мине добре Party Party Party

# 84

Desichka
, мисля че днес те видях, ма не съм много сигурна... ти ще кажеш.....преди обяд в кафенцето с къщичката на чико и разни други детски забавления.....казвай ти ли беше, че аз в блока живея newsm78 и можем като идваш да слизаме и да пием кафенце......
titti,правилно си видяла,аз съм dessichka.Ние сме всеки ден там на кафенце,слизаи да пием заедно. lalalalaА може да ходим и на разходки. 1stroller

# 85
  • София
Пробвах Шош да не го разбуждам със смяна на памперс преди сучене и да се храним легнали...  no Не палучается!  Naughty Явно трябва да е събуден за да яде...

А аз вече пия капучиното! Заради него вече и в 5 ми е кеф да ставам!  Mr. Green После отивам да разръчкам беб, че се наака докато аз експериментирах с него.

Добре сте си пийнали снощи...  smile3521 То и аз мацнах една чаша черна бира, но не знаех, че имам такава мощна компания тук...  Heart Eyes

# 86
  • София
Коледни и Новогодишни бебета..........

Ша ма прощаваш, че съм недоспала, ама какво за тях?  newsm78

Родени са на Коледа и Нова Година...  Mr. Green

# 87

Някой има ли наблюдения от козметиката на себа мед?
Аз ползвам сама такава и съм доволна.
Цвета как се казваше изрелското кремче за дупе  newsm78

И ние му ударихме една разходка цял ден. Няма да ви казвам че Наско спа 5 часа през това време. Сега чакам татито да се събуди - ядем и ще ходим на гости на братото + разходка, че да не изпускаме готиното време Simple Smile

# 88
Качих репортажа за първото бебе на Асеновград  http://www.vbox7.com/play:c093d94a   гласа ми е отвратително гаден(на живо не е такъв мечешки) и съм още дИбелааа  #Cussing out

# 89
  • София
Добро утро! Бе само аз ли виждам форума така странно и цитатите не са ми отделени в кутийка, а са си в самия текст? Проблемът дали е в моя комп или при всички ви е така? newsm78

Тази нощ се наспах за първи път, откакто беба се е родила! Спа непробудно от 12 до 6, после яде един час (при нас това е нормално) и после пак заспа. Все още спи. Аз спах от 7 до 9 и се ококорих... ами организмът ми е отвикнал от толкова сън и не успях повече да мигна, макар че тя продължава. Дано това спане не ни излезе през носа тая нощ, ама направо се чувствам СВЕЖА! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт