Отговори
# 225
  • София
Аз почвам антибиотик. Цял ден не свалих тъпата температура, не мога да преглъщам и съм изяла 1 вафла всичко на всичко и то на 2 пъти. ooooh! Много ме е страх за беба, само да не я разболея и нея! Sad

Аз ако не се оправя до четвъртък, ще пропусна голямата осмомартенска среща.

ПП - за кенгурото ми се върти, че пишеше, че е за бебета от 3,5 до 9 килограма, не е на възраст. newsm78

# 226
  • София
Моята -очевидно скапана - педиатърка ми заяви, че мога да си водя детето на ортопед, но тя направление ще даде АКО прецени, че трябва!!!  #Cussing out

Не се ли полагаше от ЗК???  newsm78 Сори, ако задавам предъвкван въпрос, но къде да търся сега....  newsm78 Ако някой е в час, моля да ме светне, щото така ше я светна аз нея.... *****************

Търся нов педиатър.  Cry Я колежките от квартала да споделят... Миленита, Free Soul & Лила...
Юни ли може да се отърва от тая овца проста??? оф, бясна съм.

# 227
  • София; Дружбето
Мимоза не, че ги различавам ,просто всеки път се появяват след разходка, когато съм я навлякла Grinning
Ех тая крива нива - добре, че вчера севтосах, че взе, че ми дойде #Cussing out #2gunfire Как може ве

Абе май и на мен ми дойде newsm78 Странното е , че нямам никаква болка , а принципно си ме боли
И аз се превивам като куче принципно ама сега нищо, само си тече newsm78

# 228
Много сте скоростни! Кога успяхте 12 страници да изпишете? #Crazy
Ивонска, нашата педи пък ни каза, че ще ни даде направление 4-тия месец. Сега не се полагало от ЗК  newsm78 Със сигурност има един преглед, който се поема от ЗК (но защо пък чак 4-ти месец  Thinking ) За смяната на лекарите мисля, че е юни.
Я пловдивските мами, ако имат някакво инфо да ми препоръчат ортопед.  Praynig

# 229
  • София
Мимоза не, че ги различавам ,просто всеки път се появяват след разходка, когато съм я навлякла Grinning
Ех тая крива нива - добре, че вчера севтосах, че взе, че ми дойде #Cussing out #2gunfire Как може ве

Абе май и на мен ми дойде newsm78 Странното е , че нямам никаква болка , а принципно си ме боли

Ми то с тия нашите затихнали функции к'во да боли...   Mr. Green Аз не знам вече дали ще го разпозная тоя моя цикъл като/ако дойде....  Mr. Green

# 230
  • София; Дружбето
Ивонска е т'ва беше пускала FreeSoul http://www.mh.government.bg/norm_acts/nar28Pril1.doc за задължителните неща по ЗК

# 231
Моята -очевидно скапана - педиатърка ми заяви, че мога да си водя детето на ортопед, но тя направление ще даде АКО прецени, че трябва!!!  #Cussing out

Не се ли полагаше от ЗК???  newsm78

Направленията за бебетата са неограничени и щом искаш тя е ДЛЪЖНА ДА ТИ ДАДЕ!!!  #Cussing out

# 232
Нашта ми даде веднага направлението, даже ми се скара, че не съм го поискала по-рано. И аз мисля, че няма право да ти откаже направление, кажи и, че ще се обадиш в предаването на Милен Цветков. Twisted Evil

# 233
Нашта ми даде веднага направлението, даже ми се скара, че не съм го поискала по-рано. И аз мисля, че няма право да ти откаже направление, кажи и, че ще се обадиш в предаването на Милен Цветков. Twisted Evil

Малееее Манана, ама ти си голЕм дявол Joy
Ивонска, аз също си мисля, че е длъжна да ти даде направление тая мила женица. Ако ли не, освен Милен Цветков може да и кажеш, че имаме Януарска мама, която познава лично Мавриков newsm36

# 234
Ивонска, щом бебето навърши 1 месец, педиатърът е длъжен да ти даде направление за ортопед - полага се по ЗК!

# 235
  • ville de Quebec
Ивонска, за 22 поликлиника, нали там беше ти, с Вики бяхме при доктор Христова. Общо взето съм доволна от нея, специално за направлението, ми го даде без никакъв проблем, само където ме насочи към еди кой си ортопед, но аз си го изразходвах за Драганов. Не мисля, че е хомеопат, но пък Вики като кашляше, й беше предписала Стодал.... Иначе е готина.

# 236

Аз съм чувала че след раждане принципно болезнения мензис вече не боли  newsm53

# 237
  • София
Добрийутро!
Момичета още веднъж благодаря на всички за пожеланията, подаръчетата и емоциите от вчера!!! Много ме развълнувахте  Hug Hug Hug

Ама и вие пък, как така рано да ви идва бре? newsm78 Аз Криси като кърмих го нема цели 9 месеца /кърмих 6мес/  Grinning Дано и сега е така  Praynig

# 238
  • София
Добре бе, маа му стара (екскюз май френч) - само аз ли съм идиота, дето още е с лохии? Тука всички секс правите, сигурно и февруарките вече го правят, цикли-микли, а аз още си се влача с тая гадост! Sick Sick Sick

# 239
Дами, добро утро и от мен. Днес май не сме много раннобудните...
Да ви похваля моята щерка - от снощи си държи главичката по цели 10-15 сек. изправена като я сложа да лежи по корем!  newsm44
На мама сладката мишка newsm03

Общи условия

Активация на акаунт