Стани богат - тема 24

• 12 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Всъщност, взимам си едно съждение назад - питанката за моста е за мн.по-ниска сума. Мислиш малко, гледайки отговорите и другите 3 са строени в доста по-ново соц. време. А с Дунав мост даже пишещи тук вече са се родили. Или пък още не сме се... (1954 г. е, т.е. "вечен").
И аз съм за Анапурна. Не знам дали само К2 (не даден тук) не е по-смъртоносен от него?

# 571
  • Другата България
За мен това е лесен въпрос.
Анапурна.

# 572
И аз съм за Анапурна. Еверест е уловка, защото е почти "турстически" маршрут. А другите два са ниски и не чак толкова трудни.

# 573
Наскоро чух другаде, че е Анапурна, но не помня къде. Може да е било в Последният печели.

# 574
  • Другата България
Всъщност, взимам си едно съждение назад - питанката за моста е за мн.по-ниска сума. Мислиш малко, гледайки отговорите и другите 3 са строени в доста по-ново соц. време. А с Дунав мост даже пишещи тук вече са се родили. Или пък още не сме се... (1954 г. е, т.е. "вечен").
И аз съм за Анапурна. Не знам дали само К2 (не даден тук) не е по-смъртоносен от него?
За К2 щеше да е още по-лесно, надали някой не знае, че е най-смъртоносния връх, колко филми има...
Емо, аз и за АЕЦ Козлодуй съм се била родила, за старта, живея почти до нея. Blush

# 575
  • София
Хулио Иглесиас, оф корсе.
Една от най-известните поп звезди на Реал.

# 576
  • София
Пф, не знам тук.
Футболен въпрос ама не го знам.
Бих маркирал Енрике Иглесиас ей така за спорта.

# 577
Човекът е дошъл за трите жокера. Не е лошо - взима колкото може и сумата е прилична, но като играч не показа нищо.

# 578
Удоволствие беше да се гледа този участник и да се чуят двамата му жокери. Чудесно представяне, въпреки че не продължи.

# 579
  • София
Жокерите бяха по-добри от него, мое мнение. Иначе, симпатичен, да.
Не са ли прочутите "яюца по бенедиктински"? Но не съм ял такова нещо точно както е описано.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 18:29 от EmBrother

# 580
  • София
Бенедикт

# 581
  • Другата България
Ужас!
Чак не мога да повярвам.
Бенедикт, естествено, жена е все пак, трябва да го знае.....

# 582
Ако ме питат мен какво точно е яйца Бенедикт не мога да кажа, но самия термин "яйца Бенедикт" го знам.

# 583
Соломоновите би трябвало да е.

И аз така за яйцата - известно име на ястие, но не бих приготвяла яйца по толкова сложна рецепта.

# 584
  • София
Соломоновите острови от цар Соломон, това е един от тези въпроси на които отговорът е в тях.
За малка сума е на 99% сигурно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт