Стани богат - тема 24

• 12 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм за него.

# 691
Първото, което си помислих, още преди отговорите, е Хю Лори. Но не съм сигурна. Все пак сигурно е той.

# 692
Не съм убедена, че въпросът за паричните единици беше коректен. Имах спомен, че съм срещала парична единица 'добра', но с ударение на 'о'. Така се и оказа, поне на няколкото места, където погледнах. Ако е така, въпросът е неправилен, защото и единица 'добрА' няма.
П.П. С малко закъснение гледам.

# 693
# 694
  • София
Не знам, но стрелям с Парма, като италиански град.
Въпреки че и другите градове са били в границите и.

# 695
  • София
Да, Кьолн - който си се нарича/произнася - Колон, Колония.
Парма тук е уловка.

# 696
  • София
Може, не внимавам, че правя голяма анкета за Гривните Simple Smile))

# 697
  • София
Продукцията (не участниците) отново ме наведоха на противоречиви мисли...  Помогнаха май на предписанието за деня, че не бива да се смеем много.
Хубава вечер, хубави почивни дни, банда! Здраве, слънце. И идете да гласувате! Бягство към победата - всеки поотделно и в неделя. Simple Smile
(Сменяме и часовниците, помните нали.)

# 698
Хубав въпрос за Агрипина, в корелация с нивото на сумата.
За чий маркира очевидния блъф Парма, само той си знае...
Бях за Лиеж или Кьолн, идеален въпрос за Google(ако не си го издумкал до това ниво).
"Бланката" от въпроси на момчето беше адекватна( с известни уговорки и разминавания).
Аз лично щях да се позамисля за медалите(бих питал Кънчев), да окося набързо трапезарията, пощата-Яворов, и гребецът Хю Лори, после да звънна на Google за Агрипина и...с 50:50 в ръкава да чакам питанката за 10 К.
Stuck Out Tongue

Що се отнася до играта на дамата -
Титаник ясно, много щях да се вбеся с тези валути за това ниво(в момента не знам кой жокер бих използвал, вероятно Кънчев, но...), за Саддам съм го чувал за късмет(инак, щях да бъда 70:30 Садам срещу Хомейни), за фразата с безплатния обяд също щях да се ядосам(по ред причини почти във всяко има логика, без Парижките кафенета), но така или иначе бих си оставил Англия и САЩ(ментално визирам) и да звънна на Google, няма друг шанс в случая.

* Изводът в случая е, че виждаме умишлено толкова специфични и не оставящи друг избор за ранно изгърмяване на жокерите, заключване и дори (само) отказване.
Абсолютни нещастници!
Но явно снимачният ден е напреднал, Кънчев като го гледам е леко болнав и според случая ги пускат по пързалката един по един, и толкова.

Да видим какво ще се случи другата седмица с тази "приятна откачалка"(нищо лично, казвам го с доза позитивизъм).
Grinning

# 699
  • София
Ники след днес: 19 от 22 Simple Smile

# 700
  • Пловдив
Първото, което си помислих, още преди отговорите, е Хю Лори. Но не съм сигурна. Все пак сигурно е той.
Аз го мислех за по-млад Хю Лори и очаквах да е отговорът, който не го бях чувала до момента (не Бандерас и не Райън Гослинг, забравих го).

За биографиите на поетите в днешното училище не знам, обаче няколко пъти на моята 10-годишна дъщеря по време на почивки в Поморие съм и казвала: ето това е паметникът на Яворов, на когото е кръстено училището (училището го знае и вероятно от догодина ще учи в него), той е работил тук в пощата; ето тази машина е за възпоменателни монети с Яворов, защото... и т.н., и снощи като я питах дали се сеща къде е работил Яворов, тя отговори, че никога не е чувала такова нещо. Sunglasses
В Поморие/Анхиало иначе на него не му е първата работа, но все в пощи е работил в ония години.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 07:42 от Магдена

# 701
  • София
След 37-те поредни извънредни избори за НС в РБ (вероятно само след 3-4 години), просто ще пишат за 28 октомври - "Денят след 7-те избори" Simple Smile
На 28 октомври имен ден празнуват всички, които носят името Параскева, Кева, Лъчезар, Лъчезара и производните им. За жените не се препоръчва да перат, както и да шият, плетат, бродират и предат. Също така вярващите често се обръщат към Св.Параскева с молба за намиране на изход от трудни ситуации. В СБ обаче, трябва да разчитате на знанията си, евентуално на жокер и да не забравяте, че компютърът се ръководи от екип - а не от духовни сили. Simple Smile
В 1492-а Колумб май открива о-в Куба днес. По-достоверно е, че В Ню Йорк президентът на САЩ Гроувър Кливланд официално открива Статуята на Свободата в 1886-та. Денят е и рожден за рок динозаврите "Металика" (1981). Миналата година на този ден ни напусна Матю Пери.

# 702
  • София
Дейвид Копърфийлд

# 703
Точно, това е името на книгата и пише ЕДНОИМЕНЕН, не знам за какво рискуване говори.

# 704
  • София
Сопот

Общи условия

Активация на акаунт