Отговори
# 315
Офффф,ни МОА.Интимните двойки явно трябва да са на калъп на работното си място.

# 316
  • Яко в Матрицата...
Офффф,ни МОА.Интимните двойки явно трябва да са на калъп на работното си място.
🤣

# 317
# 318
Понки, това е ясно, че тя постави ултиматом, но да чуваш и виждаш, че човека обича друга, иска дете от нея и да искаш да се жениш за него е лудост, глупост. Защо тя го иска, каква е целта й да се ожени за човек, който не я обича (тя го знае)?

Пелин 2

# 319
❤🔥

🪬🤍🧿

# 320
Ако Джамчо е подписал договор за пет серии то означава,че вече трябва да си ходи,78-ма да е последна за него.Нали така?Ама ако леля е за 14 серии ще има да си я "дундуркаме",че и едно дете може да роди на Ферит.Дано "биологическия и часовник" да е спрял,че няма да има по-голям резил.Обаче се успокоявам с друго.Може Ифакат да и даде от онези "вълшебни" хапчета за помятане дето ги пиеш вечерта и сутринта се събуждаш абортирала,/за мен най-големите гафове във 2-ри сезон бяха "противозачатъчните с удължено освобождаване" и хапчето за аборт.То направо гинеколозите ще си умрат от глад./

# 321
Дияр не  постави ултиматум на Ферит ,а му предложи край на връзката.
Ферит разбра ,че не може да живее без нея и затова и предложи брак.
Приетото условие да не се среща  със Сейран е гаранция ,че Ферит е направил  избора за  себе си.

За всеки ,който   е в час със сценария   и променените ГГ в 3 сезон знаят ,че
Ферит няма  да се предложи на Сейран  ,изоставяйки Дияр.
 Все пак си е чапкънин в кръвта и няма да търпи Синан да  малтретира Сейран
Според мен,Сейран ще е новата Пело в този сезон

# 322
Ще ти се  да е новата  Пелин,но няма да е,сори. Мечтай🤗

# 323
Приетото условие да не се среща  със Сейран е гаранция ,че Ферит е направил  избора за  себе си.

Първо чух,че Дияр му постави ултиматум,но никъде не чух Ферит да приема ултиматума и да се е съгласил с него.Второ чух Ферит да  каза в прав текст на Дияр,че ако Синан докосне Сейран той ще полудее.Интересно,как мъж,който прави предложение за женитба и приема да не се среща с бившата си в един момент признава,че ще полудее ако друг я докосне.Не би ли трябвало да полудее ако някой докосне настоящата?И ако наистина "обича" Дияр езика ще си прехапе,но няма да каже,че ще полудее заради друга жена и то в момент когато предлага брак.

# 324

Първо чух,че Дияр му постави ултиматум,но никъде не чух Ферит да приема ултиматума и да се е съгласил с него.Второ чух Ферит да  каза в прав текст на Дияр,че ако Синан докосне Сейран той ще полудее.Интересно,как мъж,който прави предложение за женитба и приема да не се среща с бившата си в един момент признава,че ще полудее ако друг я докосне.Не би ли трябвало да полудее ако някой докосне настоящата?И ако наистина "обича" Дияр езика ще си прехапе,но няма да каже,че ще полудее заради друга жена и то в момент когато предлага брак.

Репликата  е  че  Ферит ще се намеси, ако  Синан бие Сейран
И Сейран  го чу  това  за Пело  в 1 сезон

# 325
Дияр не  постави ултиматум на Ферит ,а му предложи край на връзката.
Приетото условие да не се среща  със Сейран е гаранция ,че Ферит е направил  избора за  себе си.

За всеки ,който   е в час със сценария   и променените ГГ в 3 сезон знаят ,че
Ферит няма  да се предложи на Сейран  ,изоставяйки Дияр.
 Все пак си е чапкънин в кръвта и няма да търпи Синан да  малтретира Сейран

Добре че беше Гюлгюн да му каже че тя е искала това, иначе Ферит изобщо не се беше сещал, не знам защо още продължавате да пишете глупости. Освен това ако толкова я обичаше щеше да и предложи брак много отдавна. Доколкото си спомням Ферит каза че не си представя живот без нея, но не иска да се жени повторно, но когато почти не се целунаха със Сейран в хана, тогава Ферит се реши напълно, а още нещо което явно не сте забелязала, във фрага когато Дияр прие брака Ферит не беше много щастлив,че му е поставила условие. 100 процента съм убедена, как ще зареже Дияр, когато разбра че има шанс със Сейран, явно Вие не сте в час, и продължавате да се залагвате и да си пишете простотиите.

# 326
Това ,че СайФер се привличат ,не означава ,че ще преобърнат животите си .
Ферит ще е по-държящ на Дияр и по дистанциран  ,а Сейран по -ревнуваща  и желаеща да си  върне Ферит
С нетърпение очаквам следващата серия  и  съм убедена /логически /,че новите двойки няма да се разделят скоро

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 01:00 от Не се сърди, човече

# 327
# 328
Колко бяха сладки Афра и Мерт🧿Как само сладко се прегръщат🧿🧿Прекрасни са🧿🧿🧿

# 329
Това ,че СайФер се привличат ,не означава ,че ще преобърнат животите си .
Ферит ще е по-държящ на Дияр и по дистанциран  ,а Сейран по -ревнуваща  и желаеща да си  върне Ферит
С нетърпение очаквам следващата серия  и  съм убедена /логически /,че новите двойки няма да се разделят скоро

Аз пък съм убедена,че скоро ще се разделят,в противен случай няма да има кой да гледа,рейтинга надолу и трябва да финишират сериала.Това ще означава загуби за продукцията,а парите са по важни от Синан и Дияр.Нещо май бъркаш сериала с реала.Финансовите загуби са в реала,тъй че споко,ще направят набързо Ходри мейдън и за леля и цигането  никой няма да си спомня,както за д-р Талих.А относно репликата на Ферит,нещо си се изгубила в превода.Аз му гледах репликата с превод на руски и на български.Точно Ферит си казва:"Ако Синан докосне Сейран ще полудея."Никъде няма "ще спасявам Сейран."Но дори и да казва,че ще я спасява,точно това ли е момента да го казва,когато прави предложение за женитба?Явно имаш някакво извратено мислене относно предложенията за брак или чуваш това което на теб ти се иска.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 06:55 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт