Отговори
# 300
Хахахахаха . Този път ме разсмя.

# 301
Бени, само този път? Напъните й винаги предизвикват смях у мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Broken Heart

# 302
# 303
анабел
Дияр- раздяла или сватба, Ферит се принуждава да й предложи брак, за да не го "изостави".

# 304
То на нас ни е смешно, ама това има нужда от спешна и неотложна психиатрична помощ! Спешна! 😂😂😂

🪬🤍🧿

# 305

Изненадах се
Тези три прегръдки  и три целувки са при  много близки хора ,но не  са при  интимни двойки

Хайде сега не показвайте,че Ви е яд защото много Ви личи, защото интимните двойки не се прегръщат така, явно очаквахте да се целуват страстно пред хората даже и да се награбят 😂😂

# 306
Баж мъжки си я прегръща, както мъж прегръща жена си, с любов и грижа 😍

# 307
Охх , най-после ще се спи спокойно Joy  След 2 г дойдоха истинските доказателства за колеги Joy

# 308
Те репетират тук.. тези прегръдки са на Сейран и Ферит- а те нали са разведени, така че не трябва да са много интимни..
😀

# 309

Изненадах се
Тези три прегръдки  и три целувки са при  много близки хора ,но не  са при  интимни двойки

Тука чак и мене дръпна от балкона 🤪

Интересно ми стана какво ще е вашето определение тогава за "интимна" двойка на публично място 😁😁😁... Може би четери целувки, четери прегръдки и единия поне да е гол. М?

Девойки Hug Hug Пишете, пишете 💋💋
Галята макар и от балкона няма празно, редовно ви чете. 😉

# 310
Момичета,щом днес е имало снимки в ателието с Джем,Мерт,Афра и леля,значи наистина Синан ще отиде и ще разбие ателието и ще удари Мемо.Най вероятно Сейран ще е там и ще чака да се появи Ферит.Не знам дали Синан ще посегне и на нея,но е достатъчно тя да види как бие Мемо,най-безобидния и невинен човек в тази история.Дано да се появи и Ферит и да се хване за слепоочието,след това от черен мангал ще имаме син Синан.Може би Ферит след това ще заведе Сейран при Гюлгюн,а може и в Ялъто,в тяхната стая.Само не знам сцената с леля каква ще е.Дали Ферит няма да я "разкара" пред Сейран.Твърде ще е хубаво за да го повярвам.

# 311
Нищо не разбирате вие, това всичкото е ПР, а след снимки Мерт се прибира при онези дето ги домъкна от Бали. 😜😂😂😂

# 312
С този венец да не искат жива да я погребат Stuck Out Tongue

# 313
Леля да си ходи при децата а Джемчо изобщо да не се появява на екран.. то бива,бива ама такова дърво и такъв грозник не съм виждала… Афра как играе до него не знам.. дано по-скоро ги разкарат,че не мога да ги трая…

# 314
Понки, това е ясно, че тя постави ултиматом, но да чуваш и виждаш, че човека обича друга, иска дете от нея и да искаш да се жениш за него е лудост, глупост. Защо тя го иска, каква е целта й да се ожени за човек, който не я обича (тя го знае)?

Общи условия

Активация на акаунт