Отговори
# 285
Рамо винаги гледа към любимата си! #AfRam ❤🔥

🧿🤍🪬

# 286
# 287
Ферит каза, че не може да живее без Дияр, но трябваше тя да му каже, че трябва да се оженят и той "толкова щастлив" изприпка с пръстен при нея и "ухилен до уши" й предложи.  Защо мъж влюбен и обичаш много една жена ще й предлага с такова сериозно лице, като че ли току що са му казали, че умира. Какво ли си мисли. Защо като толкова я обича и не може без нея, досега не е поискал да живее с нея, да се оженят. Дияр до сега не я интересуваше, че той още има чувства към Сейран, дори твърдеше, че не ревнува. Вярно, че дядо й каза да се ожени, но мисля, че доколкото разбрах от превода, че й даде възможност и да се раздели с него. Ако тя наистина го обича и иска щастието му, би трябвало да се отдръпне, а не да поставя условие. Вярно, че искаше раздяла, но май това бе тактика, за да го подтикне към предложение. Тя много добре го познава и знае неговия страх да го изоставят.

И продължавам да се чудя къде отиде заграбеното от Орхан?
Защо някой иска раздялата между Ферит и Сейран, какво печели?
Защо Дияр се върти около Ферит щом е по-млад, вече е беден, какво печели тя? Ако иска да е омъжена за него, защо кри връзката им, като е знаела реакцията на дядо си, т.е. с негова подкрепа можеше да го принуди (както и стана) да се оженят, което май се оказа и нейната цел?
Дали ще получим отговори? Или сценаристите ще направят още по-голяма каша? Мисля, че Мистери е права, очаква ни още по-ужасна серия.

Точно това и аз казвах, ако я обичаше толкова много защо не и е предложил преди, а чак сега когато Гюлгюн му отвори очите че Дияр чакала предложение, Ферит е умен човек и би трябвало да се сети сам да и предложи.

# 288
# 289
# 290
# 291

В Х някои са решили, че Афра е бременна заради тази снимка. 😃

# 292
  • София
По-дълго видео 🤍🤍🤍

https://x.com/miyythee/status/1842991665486975326?t=OHiJKXmRNLZeY4Z2s_VhIg&s=19

https://x.com/balmsedits/status/1842991864905097489?t=cYIHXGC3AGoz_keEmj_Duw&s=19

Правят манифести, не мислят, че е бременна Simple Smile

# 293
А аз искам да знам,защо Сейран и Ферит  провеждат мисловен диалот,вместо да говорят помежду си
И двамата знаят какво изпитва другият и двамата са наясно какво изпитва всеки един от тях
Устните произнасят едно,сърата и умът съвсем друго
Така и не се научиха да споделят
Ето на това искам да ги научи трети сезон
Ако го направят сценаристите,ще им простя всички недомислеци

# 294
Въйййй! Какво е това? АфРам ли?

# 295

Хареса ми какво е написало момичето
Те са тези, които вършат работата  

Пелин А , Джем , Емре А от последните дни , колкото и да се напъват , резултатът е ясен

Мога и да продължа Grinning От серия 2ч .22 мин Афра и Мерт имат общо сцени 5-10 мин и държат рейтинг 4,33

ПС
 Аз съм някъде , тук Joy

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:55 от KrasiAnna

# 296
Мерт 🔥

🌹🤍🐑🧿

# 297
Красив, красив! 🤍

# 298
Айде 3-ти път за късмет 🤍🤍🤍

# 299
😍😍😍😍
 И аз помислих за момент, че Афра е бременна 😂
Момичето си има леко коремче, голяма работа 😉

Може и да е Сейран.. току виж станала бременна в 5-ти месец.. както Бетюл и порасна корема за 1 серия 😀

Общи условия

Активация на акаунт