Отговори
# 270
  • София
Като видях парито на снимачната помислих, че пак някой е умрял Joy

# 271
  • Яко в Матрицата...
Като видях парито на снимачната помислих, че пак някой е умрял Joy
Дияр Joy Нали е най-дъртата от четворката, пък и много ранима душа... Получила е инфаркт, като е видяла Сейран и Ферит един до друг...

# 272
Тия обаче вместо да оправят поне малко нещата,за да имат стимул хората да гледам,съвсем копаят дъното.Никак не ми се иска да ни спрат сериала,но на там върви работата за съжаление Confused

# 273
Нашата красива Афра! ❤🔥

# 274
Повтарям я, заради текста.

# 275
Сейран нали каза , че ще работи от в къщи , ама пусто , все в хана е 😂

# 276
# 277
Изгледах серията
Всички са прави за себе си,всеки със своята истина..

# 278
Тези двамата не са деца ми мъж и жена един за друг 🤍. Израснаха покрай нас и до самите себе си. Поне те ни усмихват въпреки сериала и прекрасния сценарий. Нямам бонджуци,трябват ми🧄🧄🧄

# 279
Това било АфРам момент! 🙄

# 280
  • София
Ето с пояснение JoyJoyJoy

Клипове  🤍🤍🤍

https://x.com/urazbulbeni/status/1842969254494437523?s=46

https://x.com/fan_mrd_as/status/1842968860200501447?s=46

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:53 от MysteryG

# 281
# 282
Много силна е сцената на Ферит и Сейран в работилницата. В едно спокойно място за посещение на творчески музи се води разговор за щастието - явен и скрит диалог. А много повече казва езикът на тялото - приближаване на телата и лицата с впити един в друг погледи, напрежението направо щеше ги взриви, ако не се беше появил Мемо в един разговор с много спокоен тон. Тази сцена казва всичко и всякакви теории за коми и щастия с ремаркета се разпадат. Просто трябва малко търпение... Hug
ПП Научихме и нещо ново от епизода: 1. как са се запознали Ферит и Дияр, тя се занимава с финансови проекти; 2. Хаттуч е дала Аби в детски дом, което е озадачаващо...

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 20:12 от Katya_I

# 283
# 284
Ферит каза, че не може да живее без Дияр, но трябваше тя да му каже, че трябва да се оженят и той "толкова щастлив" изприпка с пръстен при нея и "ухилен до уши" й предложи.  Защо мъж влюбен и обичаш много една жена ще й предлага с такова сериозно лице, като че ли току що са му казали, че умира. Какво ли си мисли. Защо като толкова я обича и не може без нея, досега не е поискал да живее с нея, да се оженят. Дияр до сега не я интересуваше, че той още има чувства към Сейран, дори твърдеше, че не ревнува. Вярно, че дядо й каза да се ожени, но мисля, че доколкото разбрах от превода, че й даде възможност и да се раздели с него. Ако тя наистина го обича и иска щастието му, би трябвало да се отдръпне, а не да поставя условие. Вярно, че искаше раздяла, но май това бе тактика, за да го подтикне към предложение. Тя много добре го познава и знае неговия страх да го изоставят.

И продължавам да се чудя къде отиде заграбеното от Орхан?
Защо някой иска раздялата между Ферит и Сейран, какво печели?
Защо Дияр се върти около Ферит щом е по-млад, вече е беден, какво печели тя? Ако иска да е омъжена за него, защо кри връзката им, като е знаела реакцията на дядо си, т.е. с негова подкрепа можеше да го принуди (както и стана) да се оженят, което май се оказа и нейната цел?
Дали ще получим отговори? Или сценаристите ще направят още по-голяма каша? Мисля, че Мистери е права, очаква ни още по-ужасна серия.

Общи условия

Активация на акаунт