Отговори
# 570
Значи само да уточня нещо.

Скрит текст:
Не седя на компютъра нонстоп. Не следя кога излиза фрагът. Ако някой друг иска да превежда, да заповяда. Най мразя да се дава зор. Ако искате веднага да разбирате какво се говори, учете езици.

HeartHeartHeart

# 571
Рени, ако обичаш, може ли да коментираш фрага? Благодаря за превода Flowers Rose

# 572
Рени, благодаря и аз за превода. 🌹След серията и първия фраг, трябваше да ни покажат повече. Сейран и Ферит изглеждат тотално загубени. Единственото, което ми хареса е, че "новите" все повече губят почва под краката си, макар и с игра трудно да ни го показват.

# 573
И аз благодаря за превода Flowers Four Leaf Clover Май няма да си причиня това в петък,ще ви чета само...

# 574
Много са зле "новите" Rolling Eyes

Сташе, вероятно Ферит не иска да работят заедно със Сейран, за да не обиди кака.

# 575
Думите на Феро в началото ми се набиха, тревожи се момчето.
Тепърва ще откача кака, бившия й съпруг да не се окаже Озан или пък да е развела СейФер...

# 576
Понки, а кой е Озан? Галиба съм пропуснала този детайл Grinning

# 577
Понки, а кой е Озан? Галиба съм пропуснала този детайл Grinning

Синът на Мюмтаз.

# 578
Много. Този път сякаш Пелин стоеше най-изкуствено. Голяма мъка ще е да се гледат, а ако имат и екранно време като в предния епизод ще си е направо невъзможно.

# 579
Рени благодаря за превода! ❤❤❤Момичета в ютуб повечето фрагове имат опция за превод на английски. Не съм сигурна за други езици. Предполагам повечето разбират поне основен английски. Не е нужно да се напъва.  По темата:  фрага е много объркващ наистина. Но признавам този път ме заинтригува и в Петък ще гледам с интерес. Макар че отново ще се ядосвам😆

# 580
Много са зле "новите" Rolling Eyes

Сташе, вероятно Ферит не иска да работят заедно със Сейран, за да не обиди кака.

Жива да не бях...Ако са го направили да се тревожи,за какво бяха тия 4 епизода с мъки по Сейран?Ааааа не,избиха рибата,тия...

# 581
Не искам да съм куку , но  това Сейран в коя вселена е

# 582
  • Ямбол
ЧРД момичета 🎂💐.Бъдете много здрави,щастливи и постигайте всичко с лекота в живота.Рени благодаря ти за бързия превод 💐🤗. Какво да кажа за новия фраг освен,че не съм очарована от случващото се.Но пък ми е интересна историята на Абидин. 🙂 Кака се радва за годежа,ама ми се струва,че няма да и продължи дълго щастието ай дай боже пу пу пу.Представяте ли си наистина Сейран да отвлече Ферит хихи 🤣😂 това ще се гледа.Впрочвм да си идват Деде и Латиф къде ти отидоха в Швеция. Уж Латиф рисуваше и той какво стана? Май нищо .Толкова хубави сюжетни линии имаше,ама жалко,че не ги развиха и жалко,че ние не сме сценаристите на сериала.Смятайте,че ако бяхме щяхме да ударим тавана. 😀🤩 Пък този Синан направоооо не мога да го дишам.Много фалшива игра,без талант,без визия,без нищо...... дано скоро да си ходи 🙄.

# 583
Не искам да съм куку но , това Сейран в коя вселена е

В нейната си Sunglasses

# 584
  • Яко в Матрицата...
Рени, ако обичаш, може ли да коментираш фрага? Благодаря за превода Flowers Rose
Какво да кажа? Няма емоция, няма никаква емоция в този фраг. Но поне видяхме, че Сейро се е справила със сиганина, много е разочарована, но се е справила.

Ремаркетата не искам да ги коментирам. Просто е тотал щета. Пелин не знам какво е направила, но няма нищо общо с актрисата, която гледах в Сускунларите. Джем е ясен. Героите им са събирателен образ на вече видяно в сериала. Не можеше ли поне един от двамата да е нормален, безкористно да помага на любимия/любимата, без да иска нещо в замяна? Толкова ли е трудно да се изгради такъв образ?

Общи условия

Активация на акаунт