Отговори
# 555
Анализ на характера на Дияр от една дама.

"Направих прост анализ на характера на Дияр въз основа на молбата на моите приятели. Ако не ви харесва, не го четете
Дияр е контролиращ и доминиращ герой, който има значително влияние върху Ферит. Като адвокат тя притежава власт и самочувствие, които я карат да изглежда контролираща ситуациите. Тя използва авторитета и влиянието си, за да манипулира Ферит, третирайки го като обикновена марионетка
Благодарение на опита си в правната сфера, Дияр се отличава с изкуството на убеждаването, което затруднява Ферит да й устои. Връзката й с Ферит е небалансирана; Тя е по-възрастна от него, което я кара да му налага своето мнение и мироглед. Този контрол създава допълнителен натиск върху Ферит, карайки го да се чувства слаб и безпомощен, особено когато се бори с психологически проблеми
Дияр понякога може да изглежда състрадателна, но тя използва това, за да оправдае контрола си, усложнявайки нещата допълнително за Ферит. Тя умело експлоатира слабостите на Ферит, тласкайки го да се чувства виновен или неадекватен
  Притискайки го, тя го кара да действа според нейните желания, дори когато е в лошо психическо състояние
Обявяването на брака на Сейран засилва чувството на безпокойство и уязвимост на Ферит, но Дияр упорито го пита: "Добре ли си?", сякаш тя си играе с емоциите му. Този въпрос, въпреки че изглежда грижовен, се трансформира в психологически натиск, карайки Ферит да се чувства задължен да реагира положително, за да не показва слабост. Дияр, знаейки състоянието му, използва този момент, за да засили властта си над него
Дияр напълно разбира, че Ферит е в слаба позиция, тъй като пристрастяването му го кара да чувства, че няма друг избор, освен да разчита на нея. Тя не е ангел пазител; вместо това тя е манипулативен герой, който експлоатира слабостите на Ферит. Ферит, който страда от гранично разстройство на личността, може да се окаже привлечен от Дияр, защото тя му предлага фалшиво чувство за сигурност или контрол.
   Страхът от изоставяне е един от основните симптоми на гранично разстройство на личността; Това е силно чувство на безпокойство за загуба на близки или отхвърляне. Човек може да се чувства тревожен или депресиран при мисълта, че ще загуби някого и може да се държи прекомерно, за да поддържа връзката, като например да се вкопчи здраво или да действа тревожно
Това, че е по-възрастна от него, й дава доминация във връзката, увеличавайки дисбаланса на силите между тях. В неговия размирен свят Ферит може да се вкопчи в Дияр като средство да избяга от негативните си чувства, дори ако това означава да понесе нейния натиск и манипулация. Тази тенденция може да е резултат от търсенето на стабилност сред хаоса
   Дияр помоли Ферит да се раздели, знаейки, че е в най-лошото си състояние и че наистина се нуждае от Сейран поради трудните обстоятелства, пред които е изправен в работата и с компанията. След като чу разговора му със Сейран, тя осъзна колко важно е присъствието й в живота му, но вместо да му покаже подкрепа, тя използва тази слабост срещу него
Сравнявайки себе си със Сейран, тя косвено каза: "Или аз, или тя", което накара Ферит да се почувства в капан във вихрушката от емоции. В момент, когато най-много се нуждаеше от стабилност и подкрепа, той се оказа принуден да избира, което увеличи чувството му на безпомощност
Дияр беше изправена пред истински тест, който разкри нейния характер и същност+++
   Диар е лош и егоистичен човек, умеещ да манипулира !
   Актрисата Пелин Акъл не се справя с представяне на този герой!Вероятно в желанието си да бъде харесана от зрителите, тя се изплъзва от същинския характер на героинята си, но го прави толкова неумело и нескопосано, че предизвиква само отвращение! Съжалявам за горчивите думи, но тя не се справя с образа, за който е избрана!
Pelin Akil
#YalıÇapkını/#SeyFer"

# 556
Някои ще преведе лииии какво се сличва 🙏

# 557
Сейран friendzone-a Ферит 😂

# 558
# 559
Сикорски, благодари на приятелката си от мен! На същото мнение съм относно Дияр Smirk

# 560
Фрага е интересен. Има го на руски.
Сейран казва на Ферит да не се жени и лелята е на вратата на хана.

Хареса ми това, след думите на Сейро:

# 561
И в колата нова муцунка, вече да се обърка човек кой кой е.

# 562
На мен не ми хареса фрага,така зрители не се печелят.Изобщо годежа трябваше да се отмени,да разкрият тайните и дори да започне с това че те не са разведени и тогава щеше да е друго.Пак ще гледаме бесен манго и разярена лелка а Ферит гледа като малоумен.А Сейран изведнъж и дошъл акъла...глупост след глупост.

# 563
  • Яко в Матрицата...
Моят коментар - Rolling Eyes

— Ако онова момче обиди Сейран и аз не видя това, не го забележа... Какво ще правя?
— Ферит, знаеш че с теб не бяхме само съпруг и съпруга. Ти беше най-добрият ми приятел. Все още е така. Това никога няма да се промени.
— Докато преследваш една мечта,  която няма да се сбъдне...
— ... Не губи реалността.
— Нека и аз да рисувам тук. Нещата, които рисуваме заедно, не са ли по-хубави?
— Не искам да се виждаш с нея! JoyJoyJoy
— Или тази Сейран не е успяла да забрави Ферит?
— Казвам ти, че само аз съм в ума ѝ! Само аз съм в сърцето ѝ!
— Не знаех, че това момче е племенник на Халис…
— Халис Корхан е заповядал да убият майка ми и баща ми!
— Пък и нашето партньорство не заслужава ли една невинна лъжа?
— Ти си омъжена за другиго, а аз се опитвам да се оженя за друга жена.
— Не се жени, Ферит! Моля те, не се жени!

# 564
Ферит защо обяснява на Сейран, че е омъжена, а той ще се жени? Не иска да ходи тя в хана ли?

Рени, благодаря за превода!

# 565
Едната го използвала,сега пък другата..
Шашна се този Феро

# 566
Ни сълза , ни сърце , ни Абсун,   ни СейФер  виждам от Емрулах Само изпечен лъжец Joy

В пародията минахме , като , че ли За жалост
И Мердози Heart

# 567
Сикорски, благодари на приятелката си от мен! На същото мнение съм относно Дияр Smirk
Не познавам дамата,от една група във фейса го отмъкнах,и аз така мисля .Глождеше ме усещането, че Дияр не е тази разбираща,подкрепяща и безусловно отдадена на Ферит жена.

# 568
  • Яко в Матрицата...
Значи само да уточня нещо.

Скрит текст:
Не седя на компютъра нонстоп. Не следя кога излиза фрагът. Ако някой друг иска да превежда, да заповяда. Най мразя да се дава зор. Ако искате веднага да разбирате какво се говори, учете езици.

# 569
  • София
Рени, благодаря за превода Heart
Аз нещо нищо не разбрах Kissing Heart
Каква беше тази интонация в гласа на Сейран Flushed

Общи условия

Активация на акаунт