Отговори
# 15
  • Манчестър
Добро съботно утро,
 благодаря за новата тема Мистери 🧿🌸🧿

# 16
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Мистери! HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Кате, благодаря, че си превела фрага Simple SmileHeart Съгласна съм с част от разсъжденията ти. Като се наспи, човек вижда нещата леко по-различно Joy Видяхме вече каква е мотивацията на героите. Синан е обсебен от Сейран, устроил ѝ е капан, за да го приеме до себе си и да я върже за себе си. Сейран бяга от чувствата си и страха да не преживее отново всичко, което ѝ донесе любовта към Ферит и семейството му. Ферит бяга от Сейран, построил си е нов живот с удобното пристанище в лицето на Дияр и не иска балансът му да се разруши. Дияр ... Защо една жена, която има глава на раменете, ще иска да се омъжи за човек като Ферит? Не вярвам на тези мечти на 20 годишна девойка. Да ѝ падне на крака, да поиска да имат семейство, дете... И то виждайки, че Ферит все още обича Сейран. Нима си мисли, че може да поиска да не се вижда със Сейран и той ще я послуша? Нима сянката на Сейран не е присъствала винаги във връзката им? Преди я е устройвало, сега какво се промени? Дойде дядо ѝ и я притисна да се жени ли? Или просто присъствието на Сейран вече е физическо и на една ръка разстояние... Създадоха образа на Пелин и Сейран в едно, с превес на манипулативната страна и си имаме ангела Дияр.

Сценарият и да има замисъл, изпълнението е нескопосано. Не намирам по-подходяща цензурна дума. Поне се насладих на играта на Афра и Мерт, дори най-нелепият сценарий не може да им отнеме таланта.

# 17
За мен е интересно, не днес какви ще са им резултатите, а другата седмица, тогава не нас ще се натриват носове а на тях. Чиста гавра с персонажите, с всички актьори градиили обряз от сезон 1, изключение прави Казим само той си и същия (добре че е той да внесе малко смях).
Това момче от монтажа, което се скъса да промотира, даже на мен ми излизах негови неща (не го следвам никъде) и тук четейки вас...разберам че е на заплата и пази работата си, ама такова безочие и подигравка с публиката, а всичко на всичко 3 сцени на ГГ в 2 от който Кака присъсва, единия път зад храста, а втория с безумия поглед.
Хич да не се връщат Афра и Мерт от Гърция, този сериал вече не е за техните персонажи, действието се развива около новодошлите, може да ги оставят да си починат, те ще изнесат следващата серия, може да видим нови висоти в рейтинга примерно с отрицателен знак отпред, убедена съм че това не е постигано преди.
Наистина за мен тук мениджърите на ГГ трябва да се намесят, би следвало да имат начини да променят насоката, все пак договорите не са правени само в защита на продуценската компания, трябва и интереса на актьора да пазят.
Измих си очите от епизода вчера, ама ума и чувствата, още не могат да минат през чистилището✌️
P.S.
Благодаря за създадената тема в късните часове на денонощието! Дано има хубави моменти за Афра и Мерт, които да се обсъждат.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 11:18 от K_I_V_

# 18
И Ферит и Сейран се опитват да избягат от изпепеляващата ги любов. Нито тя иска да спи със Синан, нито пък той иска да се ожени за Дияр. Намерили в някакви хора "убежище" и се хванали за тях като удавници за сламка.
И тук се питам : колко малоумни трябва да са тези двамата да потъпкат себе си да са с хора, които не ги обичат?
Сейран не е жена, която ще прави секс с някой ей така. То беше ясно, че не е спала с него и няма и да спи.
Сценарият закопа поредното дъно, когато сестрата на Синан отиде да пита Ферит кога са си легнали със Сейран🤦🤦🤦
И от Ферит нулева реакция, че не е имало нещо. 🤨
Новите актьори изобщо не ми харесват, особено тези двамцата Дияр и Синан. 🤦

Тяхната си песен накрая много допринесе за сцената, докато не се появиха тия двамата🤣

Разпиляна ми е мисълта, но с този безумен сценарий 🤦
Пожелавам им нисък рейтинг 😎

# 19
Добро утро,момичета!Мистери, май само темата ни остана цветна и красива,благодаря за което.След снощното фиаско,/днес рейтингите може и да са се вдигнали малко/,другата седмица очаквам  пълен крах защото по коментарите се разбира,че май загубиха и малкото фенове които останаха.Голяма грешка беше пускането на песента на Сейфер.Какво искаха да ни кажат с това,не знам.Може би искаха да ни напомнят,че Сейфер ще се завърнат,но просто я пуснаха в неподходяща сцена.Сега феновете са бесни и затова.Масово критикуват,че освен любовта на Сейфер са "замърсили" и песента им.Наистина,много нелепо стоеше тази песен точно в тази сцена.Ясно е,че трябва час по-скоро да съберат Сейфер за да продължи сезона що годе с прилични рейтинги.Но го правят по възможно най-нелепия,нелогичен и отвратителен начин.Мисля,че тяхната работа стана "девет баби-хилаво дете".Говорим за изнасилване от страна на Синан.Честно казано предпочитам да видя един шамар отколкото отвратително изнасилване.От двете злини ще избера по-малката.Говореше се,че сцените с побоя над брокера щели да бъдат коригирани или премахнати заради насилието,но както видяхме нищо от това не се случи.Даже имаше и кръв.Затова не съм много оптимист,че няма да покажат и сцени,ако не на изнасилване то поне опит за такова,което е също толкова отвратително.Синан тепърва ще се "развихря".Очаквам насилие над Сейран,разбиване на ателието и побой над Мемо,повреждане на колата на Ферит.Ферит се обърна назад за да се убеди,че Сейран е добре,но в очите и видя,че това не е така.Тарък поне се изправяше "очи в очи"  и се разправяше с него,а тоя плужек е способен само на подмолни гадости.Освен това ни е ясно,че няма как да се случи Сейран и Ферит да не се виждат и условието на Диярията е абсолютно неизпълнимо.  Очаквам Ифакатица да "светне" Ферит,че Диярията е наета от "деде",както го "светна" за Султан.Това което ми хареса в трейлъра беше погледа на Сейран,очите и сякаш казваха на Ферит:"Спаси ме!Не съм добре!Не си отивай!"Само се вгледайте и ще го прочете,страхотна Афра.Това момиче говори само с поглед.Диярията ми стана още по-противна.Тази е по-лоша и от Пелин.Навила се да манипулира и лъже,но видите ли после се влюбила.Хайде холан.Отиваш при този мъж с ясното съзнание,че той е "разбит" след развода си и го тъпчеш с хапчета,правиш се на "спасителка" и накрая,"ох,колко съм нещастна."Оная поне си вярваше,че прави всички гадости "от любов",а тая на какво вярва?На възраст,красота или чар?Сценаристите се мъчат да я изкарат малко по-бяла от Пелин,но изобщо не им се получава.Не могат ли да го разберат или в името на "драмата" или договора трябва да и гледаме физиономията.Обещанията за този епизод бяха за красиви сейферски сцени творящи заедно уникални бижута,страхотна колекция,а какво видяхме?За 3-часа две сцени от по няколко секунди и цял епизод с "драмите" на Диярията и психопата.Дори сцената с побоя беше по-дълга от сейферските.

# 20
И Ферит и Сейран се опитват да избягат от изпепеляващата ги любов. Нито тя иска да спи със Синан, нито пък той иска да се ожени за Дияр. Намерили в някакви хора "убежище" и се хванали за тях като удавници за сламка.
И тук се питам : колко малоумни трябва да са тези двамата да потъпкат себе си да са с хора, които не ги обичат?
Сейран не е жена, която ще прави секс с някой ей така. То беше ясно, че не е спала с него и няма и да спи.
Сценарият закопа поредното дъно, когато сестрата на Синан отиде да пита Ферит кога са си легнали със Сейран🤦🤦🤦
И от Ферит нулева реакция, че не е имало нещо. 🤨
Новите актьори изобщо не ми харесват, особено тези двамцата Дияр и Синан. 🤦

Тяхната си песен накрая много допринесе за сцената, докато не се появиха тия двамата🤣

Разпиляна ми е мисълта, но с този безумен сценарий 🤦
Пожелавам им нисък рейтинг 😎

Точно. Безумно е да отидеш и да питаш човек с който сте на "Здравей" и "Чао" колко време е чакал за секс. Сценаристите са искали да се разбере, че Сейран не е спала със Синан, но от некадърност сътвориха поредната безмислица.

# 21
  • Яко в Матрицата...
Ее, Феро трябваше да бъде тригериран, заради това беше сцената във фитнеса Joy Част от плана на мама Айля Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам защо, но очаквам по-високи рейтинги...

# 22
Благодаря за прекрасната юбилейна тема

Съсипаха хубавите образи

# 23
Благодаря за новата тема!

# 24
Рени, преведох си фрага, за да ми светне какво се случва, за което се извинявам. Blush
В него сцените са преплетени във времето, но в текста видях някаква последователност и затова.
А иначе съм съгласна с теб, че "ремаркетата" също си имат сериозни проблеми и ги избиват в насилие над нашите объркани душици - физическо и психическо (каката). Мога ли да си го обясня това положение - като как лабилни душици попадат на гадни манипулатори? Ами в живота не е рядко явление...
ПП Сценарият си има кусури, не отговаря на зрителските очаквания... На редица случки няма обяснение или идват късно и изнервят хората. В играта на ремъркетата също има кусури, но за антилогика в поведението на ГГ аз не мога да твърдя. И понеже Фи снощи попита "до кога" - ами надявам се да не е цял живот, което се среща във всекидневието. Мислиш си, че е твоя/твой, защото е при теб и си щастлив, а то се оказва илюзия на контрола и безличието...

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:02 от Katya_I

# 25
  • Яко в Матрицата...
Ама защо се извиняваш? Аз нямах сили да гледам отново фрага, камо ли да го превеждам. Наистина ти благодаря ❤

# 26
Мистери, благодаря ти за хубавата тема! 🌹
Рейтингът!

# 27
Хубаво да им стане ясно, че каквото и друго да променят различно от сценария, няма да им вдигне рейтингът.

# 28
Рейтинга е лош, трябваше да получат урок и АВ да е под 1. Жалко, пак ще продължат противните глупости на сценаристите.

# 29
  • Яко в Матрицата...
Както предположих, рейтингът не е кой знае какво, но не е надолу.

Общи условия

Активация на акаунт