Отговори
# 45
Вярно, че това е друга Сейран, защото предната Сейран е свикнала на крещене и чупене. Че и на бой.

# 46
Този поглед...въобще не ми харесва, няма да коментирам този епизод, ще видим какво ще стане в следващия. Просто нямам думи, това си е жив мазохизъм...

# 47
Хващам се аз за тезата на Бели Ели от снощи. Но вчера като четох ,то не беше изнасилване,то не беше побоища. Ние какво гледаме,ужас. Някъв психо маниак. Възможно е за мен Ферит в стремежа си да предпази Сейран колкото се може , да се сгоди за Дияр . Не напразно й предлага в коридора,не напразно се обърна после. Сякаш й казваше "добре ли си" или "аз ще те пазя". Пък Сейран изглеждаше потресаващо зле. Следващия Петък някой ми каза ,че има мач. Не следя аз програмата ,но Онур му пожелавам с 2 да му падне следващия петък. До къде стигнахме,ужас🤦

Не мисля, че предложението е в коридора, ако съдя от фрага. След репликите от рода кой какво прави на вратата, се прибират по стаите. На затворена врата си пада на коляно. Аз това така и не мога да го смеля. Ферит на коляно не е падал нито на Сейран, нито на Пелин. Падането на коляно символизира дълбоко преклонение и подчинение, безпрекословно уважение и жертвоготовност. (Наскоро четох една фентъзи поредица на Сара Дж. Маас и може малко да съм повлияна оттам за това коленичене Wink ).

# 48
Mystery, благодаря за новата тема!

Снощи много от репликите в диалозите не ми харесаха. Някак  постни и обикновени, махленски.
FI, Дияр ми напомни на Пелин, подтиква Ферит към Сейран, а после го иска за себе си. Много добре знае, че той още мисли за нея.
Katya е написала много добре за НЕ-то и ИЛИ ИЛИ-то. За мен това "или или" на Дияр го тълкувам така, поставя му условие за да направи избор. Засега видяхме какъв избор направи Ферит във фрага.
И двамата искаха да докажат на себе си, че не мислят за другия и че могат един без друг, но ще разберат, че няма да им се получи. Сейран на няколко пъти си спомня за отделни фрази от разговора им с Ферит и ги отхвърля на глас, даже и в хотелската стая.
Нека си доказват, ама нъц...

# 49
Съжалявам, но пак ще пиша, какво ли не причиниха на Сейран, от побоища в детството, насилствена сватба, жестоки мъчения... заради други виновни, дълбоки белези, тежка болест, само изнасилване нямаше, ако и това го направят не знам.
Искрено се възхищавам как може да играе всичко това, толкова истински, че сърцето ти се свива. Заслужава всички награди за най-добра актриса!

# 50
Според мен не е имало изнасилване, а Сейран изглежда така, защото е шокирана от Синан. Кой знае как е чупил и крещял и й е взел акъла.
Ох,дано това да са спестили,но определено имаше "изблъскване" от страна на Синан.Най-малкото е имало стискане на ръката и.

# 51
Аз ли греша, или във фрага ясно се вижда как Синан е хванал Сейран над лакътя и я дърпа нанякъде? Отгоре се чува, пусни ме, казах не? Като думите отчитам, че е възможно да са насложени и да не съвпадат с мъкненето.

# 52
Снощи имаше един момент, в който за броени секунди в погледа на Сейран се смениха поне 3 различни настроения - радост, тревога, страх... Уникално просто! Как го прави не знам! И хайде сега да се вгледаме в очите на новите половинки, където няма нищо просто, празно е... Даже плачът с капки не се получава, а Сейран като ревне или Ферит "прокапе", ревем всички.

# 53
Този поглед...въобще не ми харесва, няма да коментирам този епизод, ще видим какво ще стане в следващия. Просто нямам думи, това си е жив мазохизъм...

И аз съм силно притеснена от това опустошение в очите й! Дано не се е случил най- големият кошмар на всяка жена. Sad Някой гледал ли е "Дъщерята на посланика"? Нали тази сценаристка се прехвърли в нашия сериал? От прочетеното за сюжета на сериала разбирам, че и там е имало изнасилване, така че... нека бъдем подготвени. Това, обаче, на мен ще ми дойде твърде много. Спестиха ни такова поругаване на Сейран при отвличането, за да ни го сервират сега ли?!

# 54
Е, да има изнасилване и съвсем им заминаха зрителите 🤦 Не вярвам. Просто е омерзена, че отново има чупене и крещене. И вижда човек, който не е познавала като такъв. Може да е имало опит за изнасилване, но не и фактическо.
Тази сценаристка я тресе високия волтаж. Тотално неадекватна е.

# 55
  • Яко в Матрицата...

# 56
В Дъщерята на посланика изнасилването беше в центъра на сюжета и причина главните герои да се разделят. Не беше просто ей така в нищото изпльоскано в сценария.

# 57
И за мен не е имало изнасилване. Сташе, отговарям ти на въпроса от миналата тема. В очите на Сейран имаше ужас, примесен с безкрайна тъга, имаше и още нещо, което не можах да уловя, но не мисля, че е по причина изнасилване.
Както каза някой, може и замисълът да е добър, но начинът по който е написан е просто невероятно зле.
Фи, Дъщерята на посланика е много дълбока рана за мен, но Бонче там беше помощник сценарист. Ако все пак са написали и изнасилване за Сейран, ако дори още не е осъществено, но е замислено да се случи, това ще е последната капка за мен.

Красавицата ми Heart

Нейсе, днес какво чакаме? Снимки на Афра и Мерт за трейлъра, нали? Върнаха ли се от Гърция?

# 58
Хващам се аз за тезата на Бели Ели от снощи. Но вчера като четох ,то не беше изнасилване,то не беше побоища. Ние какво гледаме,ужас. Някъв психо маниак. Възможно е за мен Ферит в стремежа си да предпази Сейран колкото се може , да се сгоди за Дияр . Не напразно й предлага в коридора,не напразно се обърна после. Сякаш й казваше "добре ли си" или "аз ще те пазя". Пък Сейран изглеждаше потресаващо зле. Следващия Петък някой ми каза ,че има мач. Не следя аз програмата ,но Онур му пожелавам с 2 да му падне следващия петък. До къде стигнахме,ужас🤦

Не мисля, че предложението е в коридора, ако съдя от фрага. След репликите от рода кой какво прави на вратата, се прибират по стаите. На затворена врата си пада на коляно. Аз това така и не мога да го смеля. Ферит на коляно не е падал нито на Сейран, нито на Пелин. Падането на коляно символизира дълбоко преклонение и подчинение, безпрекословно уважение и жертвоготовност.
Не е в коридора, но имах предвид генерално предложението за брак, че ще е в тази насока (да се откаже от нея пред всички, да я "предпази"). Виж, че в момента когато Дияр и Ферит си обръщат главите те са в хотелската стая и със сигурност чуват виканията на Синан.

Не е имало изнасилване, но може Сейран сигурно сама на себе си и на него да покаже и да го убеди, може и да си е легнала с него (какъв ли романтизъм може да има след такава кавга 😅😂).

# 59
И аз не вярвам да има изнасилване.Не може две серии да ни "убеждават",че Сейран е "чиста" и после хоп да я "омърсят" и то по толкова долен начин.Моята версия е,че ще успее да се отскубне от Синан,ще се заключи в банята и ще се обади на Суна.Суна веднага  с Абидин ще хукнат към хотела.Абидин сигурно ще звънне на Ферит и той ще хукне да я спасява.Думите му "Ако докосне Сейран ще полудея" явно са заради това.Видяхме и Диярията как се обърна след като и ги каза.Спомних си думите на Сейран,колко беше "уверена",че се е справила с Халис пък с Айля ли няма да може да се справи.Само не мога да разбера защо не помисли как ще се "справи" със Синан,като му каже,че е приела предложението на Ферит да работят заедно.Наистина ли си въобразяваше,че ще го лъже и той изобщо няма да разбере за това?Никаква логика.

Общи условия

Активация на акаунт