Отговори
# 60
Е, да има изнасилване и съвсем им заминаха зрителите 🤦 Не вярвам. Просто е омерзена, че отново има чупене и крещене. И вижда човек, който не е познавала като такъв. Може да е имало опит за изнасилване, но не и фактическо.
Тази сценаристка я тресе високия волтаж. Тотално неадекватна е.
Дано сте права!
Иначе, освен че демонстрираха некадърност, бездарност и откровена глупост (за първи път гледам нещо с толкова глупави реплики), ще се окажат и много смели. В страна, в която още съществуват убийства на честта ( нека не зябравяме, че в статистиката влизат и жертви на сексуално насилие, не само такива, които са се държали по "непочтен начин" според семействата им) ти да прокарваш идеята за изнасилване е... доста дръзко (много меко казано). Не намирам правилната дума, съжалявам. Sad

# 61
Мистери,благодаря за новата тема!

Погледът на Ферит когато се обръща- все едно гледам Сейран в 36 еп. преди Тарък да стреля.Страх,усещане за заплаха към любимия човек.Сцените са разбъркани във фрага.Погледът на Сейран за мен категорично говори ,че е наранена.
Въпреки малоумния сценарий си признавам, че ми е любопитно какво ще стане.За мен пораздвижиха събитията.Условията на Тейзе категорично няма да бъдат спазени.

# 62
Сега се сещам, че прочетох снощи един туит, беше нещо от сорта:

За Сейран доведоха маняка Тарък, ненормалния Акън и лудия Синан.
За Ферит доведоха жертвата Пелин, елитната Невра и ангелът без крила Дияр.

Някой може ли да ми обясни това? Като забравиха да споменат и супер еманципираната и горда физиотерапевтка, че й забравих името.

# 63
Сега се сещам, че прочетох снощи един туит, беше нещо от сорта:

За Сейран доведоха маняка Тарък, ненормалния Акън и лудия Синан.
За Ферит доведоха жертвата Пелин, елитната Невра и ангелът без крила Дияр.

Някой може ли да ми обясни това? Като забравиха да споменат и супер еманципираната и горда физиотерапевтка, че й забравих името.
Е,тя се държа много професионално,Даже,в един момент стана "кошче за душевните отпадъци" на Ферит.Не успя да стигне до "еманципацията" на Невра.Много бързо я отсвириха.Като се замисля,на Ферит все едни такива "горди и еманципирани",пък леят "сълзи и сополи" като девойчета изживяващи първата си пубертетска любов.Сетих се и нещо друго.Айля спомена,че дъщеря и е 19 годишна.Не знам в Турция на колко стават пълнолетни,но от друг сериал знам,че е на 18.Дали ни загатнаха,че брака на Синан и Сейран е законен?

# 64
И аз мисля, че изнасилването не се е състояло. Съдя по мутрата на Синан, когато среща погледа на Ферит. По-скоро неспокоен, отколкото триумфиращ, а все пак насреща му е конкурентът, на който е бесен.

# 65
Фи, Дъщерята на посланика е много дълбока рана за мен, но Бонче там беше помощник сценарист. Ако все пак са написали и изнасилване за Сейран, ако дори още не е осъществено, но е замислено да се случи, това ще е последната капка за мен.
И за мен, Еве, и за мен. Физическо насилие мога да понеса, но сексуално... Това е нещо, което не мога  да гледам, не мога да чета и да възприемам под каквато и да е форма, дори в изкуството. Ето, това е травма, с която никое човешко същество не може да се справи - мъж, жена и особено деца.

# 66
Knockin' on heaven's door Broken Heart

# 67
Аз пък не оставам с убеждението, че се чува какво става, особено след "плеядата" на Дияр към Ферит-"те току що са се оженили и са в съседната стая..." и т.н. Ако се чуваше, Ферит щеше ли да предлага брак...но пръстена син ли е, Сейран разбра за кого е.
Еванджелин, за мен Синан и Дияр са събирателни образи на предните психопати и "приятелки" на Ферит.
Това изражение на Сейран е многослойно, но се чете и почуда и разочарование.

# 68
Интересно Синан от голяма любов към Сейран ли е движен или пък от някаква болна амбиция да докаже, че е нещо по от Ферит? Нали това показаха, че според него той повече заслужавал Сейран от Ферит и явно иска да го докаже, а това без да спи със Сейран и то на съвсем законно основание просто няма как да стане.

# 69
# 70
И аз не вярвам да има изнасилване.Не може две серии да ни "убеждават",че Сейран е "чиста" и после хоп да я "омърсят" и то по толкова долен начин.Моята версия е,че ще успее да се отскубне от Синан,ще се заключи в банята и ще се обади на Суна.Суна веднага  с Абидин ще хукнат към хотела.Абидин сигурно ще звънне на Ферит и той ще хукне да я спасява.Думите му "Ако докосне Сейран ще полудея" явно са заради това.Видяхме и Диярията как се обърна след като и ги каза.Спомних си думите на Сейран,колко беше "уверена",че се е справила с Халис пък с Айля ли няма да може да се справи.Само не мога да разбера защо не помисли как ще се "справи" със Синан,като му каже,че е приела предложението на Ферит да работят заедно.Наистина ли си въобразяваше,че ще го лъже и той изобщо няма да разбере за това?Никаква логика.
Двете двойки си тръгват по едно и също време от хотелскатите стаи и се засичат в коридора. Никой никого няма да спасява.

# 71
И аз не вярвам да има изнасилване.Не може две серии да ни "убеждават",че Сейран е "чиста" и после хоп да я "омърсят" и то по толкова долен начин.Моята версия е,че ще успее да се отскубне от Синан,ще се заключи в банята и ще се обади на Суна.Суна веднага  с Абидин ще хукнат към хотела.Абидин сигурно ще звънне на Ферит и той ще хукне да я спасява.Думите му "Ако докосне Сейран ще полудея" явно са заради това.Видяхме и Диярията как се обърна след като и ги каза.Спомних си думите на Сейран,колко беше "уверена",че се е справила с Халис пък с Айля ли няма да може да се справи.Само не мога да разбера защо не помисли как ще се "справи" със Синан,като му каже,че е приела предложението на Ферит да работят заедно.Наистина ли си въобразяваше,че ще го лъже и той изобщо няма да разбере за това?Никаква логика.
Двете двойки си тръгват по едно и също време от хотелскатите стаи и се засичат в коридора. Никой никого няма да спасява.
А защо да не допуснем,че Абидин и Суна чакат пред хотела Сейран или ще ни хареса повече ако Сейран се върне в дома на свекървата заедно със Синан след всичко преживяно?Защо и не допуснем,че Ферит и Дияр все пак са чули изблиците на Синан и това "Ако той се докосне до нея ще полудея" не е накарало Ферит да реагира като чука по вратата на стаята и това именно да е спасило Сейран?Нали само по едноминутен фраг не можем да съдим как са се стекли обстоятелствата.Интересно как така изведнъж,без повод,Ферит прави предложение за брак и в следващия момент казва на новата избраница ,че "ще полудее ако някой се докосне до бившата му жена."

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:28 от mimi 65

# 72
Не е задължително да го представят като изнасилване. Нали повтарят сцени от първи сезон. Колко му е да го напишат, както когато Сейран легна на леглото, защото искаше от Ферит да помогне на сестра й.

# 73
Какво означава това стори на Афито? Някой знае ли?

# 74
А защо да не допуснем,че Абидин и Суна чакат пред хотела Сейран или ще ни хареса повече ако Сейран се върне в дома на свекървата заедно със Синан след всичко преживяно?
Ние можем да допуснем, че и Кязъм я чака (добре знаем, че според осакатената му бащинска гледна точка само той има право на насилие върху девойките), но я видяхме, че си тръгва заедно със Синан, не поотделно.

Общи условия

Активация на акаунт